Company Logo Triolite

Vacatures

Lees Meer

Welkom

Als ambitieus bedrijf zijn we regelmatig op zoek naar mensen die net als wij vol inzetten op ontwikkeling. Je komt terecht in een even nuchtere als innovatieve organisatie met korte lijnen. We koesteren het familiekarakter van ons bedrijf, omdat wij geloven dat kwaliteit mensenwerk is. Kijk hieronder gauw of wij jou een leuke uitdaging kunnen bieden. Heb je daarna nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

In verband met de feestdagen en vakantie hieromheen zit er mogelijk enige vertraging in de verwerking van uw sollicitatie. Wij komen er in ieder geval na de jaarwisseling zo spoedig mogelijk op terug.

VACATURES

Klik op de foto en bekijk de volledige vacatureomschrijving.

Coronaproof kennismaken

Stel uw eerste vragen gerust telefonisch of per mail. Sollicitatiegesprekken kunnen zowel digitaal als op locatie plaatsvinden. Indien u solliciteert en op locatie wordt uitgenodigd, dan volgen wij de RIVM richtlijnen. Bij binnenkomst desinfecteert u uw handen. Wij houden in de gangen en tijdens de gesprekken 1,5 meter afstand van elkaar. Wij verzoeken u om de afspraak met ons te herplannen indien u in de tussentijd toch klachten krijgt.

Werken bij Deltex

Vanuit ons kantoor en onze fabriek in Delden produceert Deltex dekbedden en hoofdkussens. We zijn een ambitieus bedrijf dat altijd openstaat voor innovatie en groei. Zo werden we voorloper in de Twentse maakindustrie. Daar zijn we trots op. Door vakmanschap te combineren met technologie geven we de textieltraditie in de regio een duurzame toekomst. De lijnen zijn kort, we zijn betrokken bij wat er in ons bedrijf speelt en we helpen onze mensen graag zich te ontplooien.

We maken het samen
Werken bij Deltex is werken in een betrokken team met volop uitdagingen. De wil om van alle uitdagingen een succes te maken is onderdeel van het ‘Deltex-DNA’
We kennen elkaar
We vieren onze verjaardagen gezamenlijk op één extra vrije dag en plannen dan een bedrijfsuitje in. Leerzaam, gezellig en perfect om elkaar nog beter te leren kennen.
Betrokkenheid
Elke maand komen we met z’n allen bij elkaar en bespreken we uiteenlopende zaken. Op die manier blijft iedereen betrokken bij het bedrijf.
Je kunt bij ons het verschil maken
We hebben geen onverschillige, maar juist 'verschillige' medewerkers nodig. Je kunt en mag bij ons meedenken en het verschil maken. Dat maakt Deltex tot een bijzonder productiebedrijf

NEEM CONTACT OP

Image

Anouk Blanke

HR Adviseur
074-376 21 14
vacature@deltex.nl
Loading...