Deltex

Productiemedewerker Kussenafdeling

Lees meer

Jouw uitdaging

Deltex: bron van beter slapen

Ons familiebedrijf is gebouwd op passie, ambacht en een groot gevoel voor service. Met evenveel liefde voor het vak als nuchter ondernemerschap geven wij een nieuwe draai aan de Twentse textiel traditie.

Als Productiemedewerker op onze kussenafdeling ben je verantwoordelijk voor het produceren van kussens van hoge kwaliteit voor verschillende merken. Je werkt volgens verkooporder lijsten en met duidelijke instructies. In deze functie hoef je zelf geen leiding te geven. Zelf rapporteer je aan de Meewerkend Voorman Kussenafdeling.

Deltex

Jouw werkzaamheden

 • Belangrijkste activiteiten zijn onder meer het vullen van de kussens, controle vulgewicht, dichtstikken, inpakken in stuks, inpakken in dozen en palletiseren.
 • Werkvoorbereiding per order
 • Controle en toevoegen van de correcte begeleidingsbon.
 • Opvolgen van het plan voor orde & netheid en het schoonmaakplan voor de machines.
 • Opvolgen van veiligheids- en werkinstructies.
 • Wanneer nodig val je tijdelijk in bij andere productieafdelingen.
 • Deltex

  Enkele collega’s

  Erick & Monique

  Directie / Eigenaren

  Al meer dan 20 jaar runnen wij samen het Twentse familiebedrijf Deltex. Samen met ons team hebben wij ons bedrijf zien groeien tot de succesvolle onderneming die het nu is en daar zijn wij trots op!!!

  Passie, betrokkenheid en vrijheid zijn een aantal drijfveren van waaruit wij ons bedrijf aansturen. We vinden het belangrijk dat je groeit in je functie en wij staan zeker open voor ideeën en verbeteringen. Dit alles gebeurt in het prachtige Twente waar we de productie van dekbedden en kussens in eigen hand hebben. We staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap. Deltex produceert voor eigen merk en zeker ook voor topmerken en voor verschillende private labels.

  Spreekt je dit aan? Dan zijn wij het bedrijf waar jij wilt werken!

  Anouk Blanke

  HR Adviseur

  Wat mij direct is opgevallen is de grote betrokkenheid van alle medewerkers, er wordt hard gewerkt maar er is zeker tijd voor een lolletje tussendoor, iedereen is trots op het product dat we maken en de sfeer is heel goed.

  Bij Deltex staan de deuren altijd open, zodat iedereen goed benaderbaar is. Iedereen kent elkaar en is heel erg betrokken bij collega’s en organisatie. Een prettige open werksfeer is erg belangrijk en daar wordt ook echt aandacht aan besteed. Denk hierbij aan de vrijdagmiddagborrel, jaarlijkse personeelsuitje, feestjes door het jaar heen.

  Elke maand is er een kantinebijeenkomst waar uiteenlopende zaken worden besproken. Op die manier blijven alle medewerkers betrokken en kunnen we iedereen in één keer bereiken.

  Er zijn volop mogelijkheden om zelf met ideeën te komen. Dat wordt juist gewaardeerd en je krijgt de ruimte om je ideeën verder uit te werken en uit te voeren. Dus als je een zelfstarter bent die proactief met nieuwe ideeën en verbeteringen komt, kun je hier zeker je ei kwijt.

  Dion Veldboer

  Operator / Technische Dienst

  Binnen Deltex staan we er open voor om jezelf door te ontwikkelen en juichen dit ook toe! Ik volg momenteel de opleiding Mechatronica (eerste monteur) op het ROC van Twente. Elke week, op woensdagen, ben ik hier met veel plezier mee bezig.

  Ik werk nu 1,5 jaar bij Deltex met veel plezier. Ik heb een combinatie functie binnen Deltex van Operator / Technische Dienst. Ook val ik in op andere afdelingen om daar te ondersteunen als het nodig is. Dit is normaal binnen Deltex want we helpen elkaar graag. De werksfeer is erg goed. We kunnen lachen met elkaar maar uiteraard ook serieus zijn als het nodig is.

  Wij zoeken

  Een aanpakker die houdt van een dagelijkse uitdaging om de gewenste kwantiteit en kwaliteit te halen!
  • Werkervaring als Productiemedewerker. Dit mag ook buiten de textielproductie zijn geweest.
  • Gewend om een goede balans te houden tussen kwaliteit en snelheid.
  • Fysiek in staat om grote dozen te kunnen verwerken.
  • In bezit van een reachtruckcertificaat.
  • Affiniteit met techniek en gevoel voor textiel en textiel kwaliteit.
  Image

  Wat verwachten we van jou?

  • Dat je fulltime beschikbaar bent (37,5 uur per week).
  • Dat je praktisch ingesteld bent en het werk ziet liggen.
  • Dat je het leuk vindt om in een hectische omgeving te werken.
  • Dat je flexibel bent en diverse voorkomende werkzaamheden oppakt gedurende een dag.
  • Dat je het meedenkt in een zo efficiënt mogelijke werkwijze.
  Image

  Over deltex

  Deltex produceert dekbedden en hoofdkussens en werkt samen met bekende merken, zoals Cinderella. Ook leveren we onze eigen huismerken waaronder De Tesselaer, Eastlands en Sanidor. Vanuit ons kantoor en onze fabriek in Delden bedienen wij klanten in heel Nederland en omgeving in alle soorten en maten.

  Onze dekbedden en hoofdkussens staan voor een ambachtelijk product van Nederlandse bodem. Vrijwel alles wordt in eigen huis gemaakt, door gedreven vakmensen. Het state of the art-machinepark in ons productiebedrijf hebben we deels zelf ontworpen. Zo zijn we tot in detail toegerust om maatwerk te leveren.

  Deltex is al 55 jaar een ambitieus bedrijf dat altijd openstaat voor innovatie en groei. We zijn een professionele, nuchtere organisatie met familiair karakter. Dat betekent niet dat we ons overal mee bemoeien. Wel dat we graag betrokken zijn bij wat er in ons bedrijf speelt, dat de lijnen bij ons kort zijn en dat we onze medewerkers graag helpen groeien.

  “Wij zijn niet op zoek naar mensen die hun werk leuk vinden. Wij zijn op zoek naar mensen die net als wij van hun werk houden!”

  Image
  Image

  NEEM CONTACT OP
  We horen graag van je.

  Image

  Anouk Blanke

  HR Adviseur
  074-376 21 14
  vacature@deltex.nl
  Loading...