Deltex

Productiemedewerker Bies

Lees meer

Jouw uitdaging

Deltex: bron van beter slapen

Ons familiebedrijf is gebouwd op passie, ambacht en een groot gevoel voor service. Met evenveel liefde voor het vak als nuchter ondernemerschap geven wij een nieuwe draai aan de Twentse textiel traditie.

Als Productiemedewerker Bies werk je op de Bies-afdeling en rapporteer je aan de Operations Manager. Binnen Deltex ben je verantwoordelijk voor het biezen van de output (dekbedden) van de step-productie. Dit doe je volgens vastgestelde normen en conform productieorder, planning en prioriteitstelling door de Operations Manager.

Deltex

Jouw werkzaamheden

 • Vervaardigen van dekbedden. Het biezen van vele verschillende soorten dekbedden, toevoegen van labels en etiketten, ritsen inzetten voor 4-seizoenendekbedden.
 • Kwaliteitscontrole vindt plaats door Productiemedewerker Bies.
 • Het zetten van drukknopen in 4-seizoenen dekbedden.
 • Werken volgens veiligheids- en schoonmaakprocedures.
 • Wekelijks klein onderhoud en oplossen kleine verstoringen o.b.v. instructie Technische Dienst.
 • Tijdige signaleringsfunctie en inschakelen Technische Dienst.
 • Registratie aantallen.
 • Identificatie B-keus.
 • Kwaliteitscontrole vindt plaats door Bies operator.
 • Indien noodzakelijk invallen bij andere afdelingen.
 • Deltex

  Enkele collega’s

  Anita Stroomberg

  Operator Steps

  Ik ben Anita Stroomberg en werk al 32 jaar bij Deltex.
  Deltex is een mooi en leuk familiebedrijf waar we met trots en passie iedere dag weer opnieuw  vele soorten dekbedden en kussens maken.

  Ik ben begonnen met een meernaalds machine en losse rollen vulling voor het steppen van de dekbedden voor onder andere ziekenhuizen.

  Deze machines zijn in de loop van de tijd uitgebreid  tot de machinelijnen die er nu staan. Hier op wordt van losse vezels zoals wol, katoen, synthetisch, bamboe en rollen stof de halffabricaten gemaakt voor de bies afdeling.

  Deze halffabricaten zijn in principe onafgewerkte dekbedden. Als operator ben ik verantwoordelijk voor de juiste instellingen en controles om een optimale productie te kunnen realiseren op de machinelijn.

  Door de grote verscheidenheid in het assortiment van Deltex is bijna geen dag het zelfde.

  Erick & Monique

  Directie / Eigenaren

  Al meer dan 20 jaar runnen wij samen het Twentse familiebedrijf Deltex. Samen met ons team hebben wij ons bedrijf zien groeien tot de succesvolle onderneming die het nu is en daar zijn wij trots op!!!

  Passie, betrokkenheid en vrijheid zijn een aantal drijfveren van waaruit wij ons bedrijf aansturen. We vinden het belangrijk dat je groeit in je functie en wij staan zeker open voor ideeën en verbeteringen. Dit alles gebeurt in het prachtige Twente waar we de productie van dekbedden en kussens in eigen hand hebben. We staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap. Deltex produceert voor eigen merk en zeker ook voor topmerken en voor verschillende private labels.

  Spreekt je dit aan? Dan zijn wij het bedrijf waar jij wilt werken!

  Els de Vries

  Productiemedewerker Bies

  Ik ben Els de Vries en ik werk als 23 jaar met veel plezier bij Deltex als Biester. Deltex is een heel fijn bedrijf om bij te werken en we hebben een heel leuk team.

  Biezen vind ik erg leuk om te doen omdat je er echt een mooi dekbed van maakt. Als Biester plaats je de etiketten en labels op de juiste plek, zet je ritsen in de 4-seizoenendekbedden en werk je het dekbed af dmv een bies. Ik ben er trots op als ik de mooie door mij gemaakte dekbedden in de winkel zie liggen.

  Volgend jaar mag ik met pensioen en ik zou het leuk vinden om mijn opvolger te kunnen inwerken samen met mijn collega biesters.

  Anouk Blanke

  HR Adviseur

  Wat mij direct is opgevallen is de grote betrokkenheid van alle medewerkers, er wordt hard gewerkt maar er is zeker tijd een lolletje tussendoor, iedereen is trots op het product dat we maken en de sfeer is heel goed.

  Bij Deltex staan de deuren altijd open, zodat iedereen goed benaderbaar is. Iedereen kent elkaar en is heel erg betrokken bij collega’s en organisatie. Een prettige open werksfeer is erg belangrijk en daar wordt ook echt aandacht aan besteed. Denk hierbij aan de vrijdagmiddagborrel, jaarlijkse personeelsuitje, feestjes door het jaar heen.

  Elke maand is er een kantinebijeenkomst waar uiteenlopende zaken worden besproken. Op die blijven alle medewerkers betrokken en kunnen we iedereen in één keer bereiken.

  Er zijn volop mogelijkheden om zelf met ideeën te komen. Dat wordt juist gewaardeerd en je krijgt de ruimte om je ideeën verder uit te werken en uit te voeren. Dus als je een zelfstarter bent die proactief met nieuwe ideeën en verbeteringen komt, kun je hier zeker je ei kwijt.

  Wij zoeken

  Een proactieve aanpakker met positieve energie en gevoel voor kwaliteit en kwantiteit!

  • Affiniteit met industrieel naaien.
  • Werkervaring in een productieomgeving een pré.
  • Fysiek in staat zijn om staand te kunnen werken
  • Kwaliteitsgericht en accuraat.
  • Goed kunnen samenwerken/collegialiteit.
  • Betrokken en flexibel.
  Image

  Wat verwachten we van jou?

  We hebben mogelijkheden voor fulltimers, parttimers en zelfs oproepkrachten. Je bent praktisch ingesteld en ziet het werk liggen. Je bent iemand die het leuk vindt om in een hectische omgeving te werken. Zie je mogelijke verbeteringen in het productieproces, dan maak je dit bespreekbaar. Je vindt het een uitdaging om de dagplanning te halen maar dat gaat niet ten koste van de kwaliteit. Je vindt het leuk en belangrijk om onderdeel te zijn van een bedrijf waar ook de werksfeer en collegialiteit heel belangrijk is.

  Image

  Over deltex

  Deltex produceert dekbedden en hoofdkussens en werkt samen met bekende merken, zoals Cinderella. Ook leveren we onze eigen huismerken waaronder De Tesselaer, Eastlands en Sanidor. Vanuit ons kantoor en onze fabriek in Delden bedienen wij klanten in heel Nederland en omgeving in alle soorten en maten.

  Onze dekbedden en hoofdkussens staan voor een ambachtelijk product van Nederlandse bodem. Vrijwel alles wordt in eigen huis gemaakt, door gedreven vakmensen. Het state of the art-machinepark in ons productiebedrijf hebben we deels zelf ontworpen. Zo zijn we tot in detail toegerust om maatwerk te leveren.

  Deltex is al 55 jaar een ambitieus bedrijf dat altijd openstaat voor innovatie en groei. We zijn een professionele, nuchtere organisatie met familiair karakter. Dat betekent niet dat we ons overal mee bemoeien. Wel dat we graag betrokken zijn bij wat er in ons bedrijf speelt, dat de lijnen bij ons kort zijn en dat we onze medewerkers graag helpen groeien.

  “Wij zijn niet op zoek naar mensen die hun werk leuk vinden. Wij zijn op zoek naar mensen die net als wij van hun werk houden!”

  Image
  Image

  NEEM CONTACT OP
  We horen graag van je.

  Image

  Anouk Blanke

  HR Adviseur
  074-376 21 14
  vacature@deltex.nl
  Loading...