Deltex

Oproepkracht Magazijn, Productie en Bies

Lees meer

Jouw uitdaging

Deltex: bron van beter slapen

Ons familiebedrijf is gebouwd op passie, ambacht en een groot gevoel voor service. Met evenveel liefde voor het vak als nuchter ondernemerschap geven wij een nieuwe draai aan de Twentse textiel traditie.

We zijn op zoek naar oproepkrachten voor ons magazijn, in de productie en voor de Biesafdeling. Bij Deltex werken we vooralsnog van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 16.30 uur. Binnen deze tijden hebben we regelmatig extra hulp nodig. Ook al kun je maar een paar uurtjes op een dag, ook dat is mogelijk. Uiteraard kun jij je rooster van school doorgeven zodat we jouw beschikbaarheid kennen. En wellicht kun je in de schoolvakantie extra worden ingezet. In de nabije toekomst zijn inzet in de avonden en op zaterdagen niet uitgesloten.

Deltex

Jouw werkzaamheden

Werkzaamheden zijn het picken van orders, middels palletwagen een gereed product gereed producten uit de productie halen, deze gereed producten opslaan op de juiste locaties, verzend- gereed maken van gereed producten en zorgen voor nette, schone werkplek.

Daarnaast hebben we ook regelmatig extra hulp nodig voor ondersteunende werkzaamheden in onze productie. Denk hierbij aan voorbereidende werkzaamheden zoals stickers plakken, verpakkingen voorbereiden, dekbedden vouwen en op karren leggen, tot het inpakken van kussens of dekbedden.

Voor onze Biesafdeling zoeken we oproepkrachten. Om te kunnen biezen heb je confectie ervaring nodig en affiniteit met industrieel naaien. Je biest verschillende soorten dekbedden en voegt labels en etiketten toe. Je zet drukknopen in 4-seizoenendekbedden. Indien je veel ervaring hebt kun je ook ritsen in de 4-seizoenendekbedden inzetten. Je voert een kwaliteitscontrole uit.

Deltex

Enkele collega’s

Mark Welles

Teamleider Magazijn & Expeditie

Hier merk je dat mensen nog wat voor elkaar over hebben en het samenwerken echt een functie heeft. Bij drukte wordt er snel geschakeld en waar nodig bieden we elkaar ondersteuning.

Ik ben Mark Welles en werk sinds juni 2017 bij Deltex. Deltex is een mooi familiebedrijf dat al meer dan een halve eeuw dekbedden en hoofdkussens produceert. Zelf merk ik dat Deltex altijd in beweging is en zich probeert te onderscheiden van de concurrentie.

Mijn werkzaamheden bestaan uit het aansturen van een team van max. 4 personen. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van het logistieke proces. Wij produceren hier van begin- tot eindproduct, dus qua logistiek komt hier heel wat bij kijken om dit in goede banen te leiden. Een leuke uitdagende job waarbij het magazijn/expeditie een onmiskenbare spil is toegekend in de organisatie.

Anouk Blanke

HR Adviseur

Wat mij direct is opgevallen is de grote betrokkenheid van alle medewerkers, er wordt hard gewerkt maar er is zeker tijd een lolletje tussendoor, iedereen is trots op het product dat we maken en de sfeer is heel goed.

Bij Deltex staan de deuren altijd open, zodat iedereen goed benaderbaar is. Iedereen kent elkaar en is heel erg betrokken bij collega’s en organisatie. Een prettige open werksfeer is erg belangrijk en daar wordt ook echt aandacht aan besteed. Denk hierbij aan de vrijdagmiddagborrel, jaarlijkse personeelsuitje, feestjes door het jaar heen.

Elke maand is er een kantinebijeenkomst waar uiteenlopende zaken worden besproken. Op die blijven alle medewerkers betrokken en kunnen we iedereen in één keer bereiken.

Er zijn volop mogelijkheden om zelf met ideeën te komen. Dat wordt juist gewaardeerd en je krijgt de ruimte om je ideeën verder uit te werken en uit te voeren. Dus als je een zelfstarter bent die proactief met nieuwe ideeën en verbeteringen komt, kun je hier zeker je ei kwijt.

Wij zoeken

Flexibele aanpakkers met positieve energie die van een uitdaging houden!
  • Je bent minimaal 16 jaar oud .
  • Fysiek in staat om grote dozen te verwerken als je wordt ingezet in het magazijn en op bepaalde werkzaamheden in de productie. Voor inzet als Biester en ondersteunende werkzaamheden zoals werkvoorbereiding is dit niet noodzakelijk .
  • Dat je doordeweeks op oproepbasis beschikbaar bent en in de toekomst ook voor avonden of op zaterdagen.
Image

Over deltex

Deltex produceert dekbedden en hoofdkussens en werkt samen met bekende merken, zoals Cinderella. Ook leveren we onze eigen huismerken waaronder De Tesselaer, Eastlands en Sanidor. Vanuit ons kantoor en onze fabriek in Delden bedienen wij klanten in heel Nederland en omgeving in alle soorten en maten.

Onze dekbedden en hoofdkussens staan voor een ambachtelijk product van Nederlandse bodem. Vrijwel alles wordt in eigen huis gemaakt, door gedreven vakmensen. Het state of the art-machinepark in ons productiebedrijf hebben we deels zelf ontworpen. Zo zijn we tot in detail toegerust om maatwerk te leveren.

Deltex is al 55 jaar een ambitieus bedrijf dat altijd openstaat voor innovatie en groei. We zijn een professionele, nuchtere organisatie met familiair karakter. Dat betekent niet dat we ons overal mee bemoeien. Wel dat we graag betrokken zijn bij wat er in ons bedrijf speelt, dat de lijnen bij ons kort zijn en dat we onze medewerkers graag helpen groeien.

“Wij zijn niet op zoek naar mensen die hun werk leuk vinden. Wij zijn op zoek naar mensen die net als wij van hun werk houden!”

Image
Image

NEEM CONTACT OP
We horen graag van je.

Image

Anouk Blanke

HR Adviseur
074-376 21 14
vacature@deltex.nl
Loading...