Deltex

Productiemedewerker Steps

Lees meer

Jouw uitdaging

Deltex: bron van beter slapen

Ons familiebedrijf is gebouwd op passie, ambacht en een groot gevoel voor service. Met evenveel liefde voor het vak als nuchter ondernemerschap geven wij een nieuwe draai aan de Twentse textiel traditie.

Als Productiemedewerker Steps assisteer je bij alle voorkomende werkzaamheden aan de steps productielijn waar de dekbedden geproduceerd, zodat een voorspoedige voortgang van de productie is gewaarborgd. Je rapporteert aan de Operations Manager.

Deltex

Jouw werkzaamheden

 • Vouwen van de geproduceerde dekbedden (halffabricaten) en opstapelen op karren conform verkoop order lijsten en werkinstructies.
 • Controle vulgewicht, afmeting, bijstiksel.
 • Verrichten visuele controles. B-keuze eruit halen en volgens interne instructies apart houden en administratief verwerken.
 • Karren met halffabricaten verplaatsen naar tussentijds opslagplaats.
 • Ondersteunen van Steps Operator met voorkomende werkzaamheden.
 • Toevoegen van correcte begeleidingsbon en controle hiervan.
 • Opvolgen plan orde & netheid en schoonmaakplan machines.
 • Opvolgen van veiligheids- en werkinstructies.
 • Indien noodzakelijk en op verzoek zal de productiemedewerker steps invallen bij andere afdelingen.
 • Deltex

  Enkele collega’s

  Erick & Monique

  Directie / Eigenaren

  Al meer dan 20 jaar runnen wij samen het Twentse familiebedrijf Deltex. Samen met ons team hebben wij ons bedrijf zien groeien tot de succesvolle onderneming die het nu is en daar zijn wij trots op!!!

  Passie, betrokkenheid en vrijheid zijn een aantal drijfveren van waaruit wij ons bedrijf aansturen. We vinden het belangrijk dat je groeit in je functie en wij staan zeker open voor ideeën en verbeteringen. Dit alles gebeurt in het prachtige Twente waar we de productie van dekbedden en kussens in eigen hand hebben. We staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap. Deltex produceert voor eigen merk en zeker ook voor topmerken en voor verschillende private labels.

  Spreekt je dit aan? Dan zijn wij het bedrijf waar jij wilt werken!

  Anita Stroomberg

  Operator Steps

  Ik ben Anita Stroomberg en werk al 32 jaar bij Deltex. Deltex is een mooi en leuk familiebedrijf waar we met trots en passie iedere dag weer opnieuw vele soorten dekbedden en kussens maken.

  Ik ben begonnen met een meernaalds machine en losse rollen vulling voor het steppen van de dekbedden voor onder andere ziekenhuizen. Deze machines zijn in de loop van de tijd uitgebreid tot de machinelijnen die er nu staan. Hierop wordt van losse vezels zoals wol, katoen, synthetisch, bamboe en rollen stof de halffabricaten gemaakt voor de bies afdeling. Deze halffabricaten zijn in principe onafgewerkte dekbedden.

  Als operator ben ik verantwoordelijk voor de juiste instellingen en controles om een optimale productie te kunnen realiseren op de machinelijn. Door de grote verscheidenheid in het assortiment van Deltex is bijna geen dag het zelfde.

  Dion Veldboer

  Operator / Technische Dienst

  Binnen Deltex staan we er open voor om jezelf door te ontwikkelen en juichen dit ook toe! Ik volg momenteel de opleiding Mechatronica (eerste monteur) op het ROC van Twente. Elke week, op woensdagen, ben ik hier met veel plezier mee bezig.

  Ik werk nu 1,5 jaar bij Deltex met veel plezier. Ik heb een combinatie functie binnen Deltex van Operator / Technische Dienst. Ook val ik in op andere afdelingen om daar te ondersteunen als het nodig is. Dit is normaal binnen Deltex want we helpen elkaar graag. De werksfeer is erg goed. We kunnen lachen met elkaar maar uiteraard ook serieus zijn als het nodig is.

  Wij zoeken

  Een aanpakker die houdt van een dagelijkse uitdaging om de geplande aantallen te halen!
  • Werkervaring als Productiemedewerker. Dit mag ook buiten de textielproductie zijn geweest.
  • Fysiek in staat om dekbedden te vouwen en op te stapelen op karren.
  • Fysiek in staat om grote dozen te kunnen verwerken.
  • In bezit van een heftruckcertificaat is een pré.
  • Affiniteit met techniek en gevoel voor textiel en textiel kwaliteit.
  Image

  Wat verwachten we van jou?

  • Dat je fulltime beschikbaar bent (37,5 uur per week).
  • Dat je praktisch ingesteld bent en het werk ziet liggen.
  • Dat je het leuk vindt om in een hectische omgeving te werken.
  • Dat je flexibel bent en diverse voorkomende werkzaamheden oppakt gedurende een dag.
  • Dat je het meedenkt in een zo efficiënt mogelijke werkwijze.
  Image

  Over deltex

  Deltex produceert dekbedden en hoofdkussens en werkt samen met bekende merken, zoals Cinderella. Ook leveren we onze eigen huismerken waaronder De Tesselaer, Eastlands en Sanidor. Vanuit ons kantoor en onze fabriek in Delden bedienen wij klanten in heel Nederland en omgeving in alle soorten en maten.

  Onze dekbedden en hoofdkussens staan voor een ambachtelijk product van Nederlandse bodem. Vrijwel alles wordt in eigen huis gemaakt, door gedreven vakmensen. Het state of the art-machinepark in ons productiebedrijf hebben we deels zelf ontworpen. Zo zijn we tot in detail toegerust om maatwerk te leveren.

  Deltex is al 55 jaar een ambitieus bedrijf dat altijd openstaat voor innovatie en groei. We zijn een professionele, nuchtere organisatie met familiair karakter. Dat betekent niet dat we ons overal mee bemoeien. Wel dat we graag betrokken zijn bij wat er in ons bedrijf speelt, dat de lijnen bij ons kort zijn en dat we onze medewerkers graag helpen groeien.

  “Wij zijn niet op zoek naar mensen die hun werk leuk vinden. Wij zijn op zoek naar mensen die net als wij van hun werk houden!”

  Image
  Image

  NEEM CONTACT OP
  We horen graag van je.

  Image

  Anouk Blanke

  HR Adviseur
  074-376 21 14
  vacature@deltex.nl
  Loading...