Company Logo Triolite

PHP Developer

Nederhorst den Berg

Lees Meer

Jouw uitdaging

123inkt.nl behoort tot de 20 grootste webwinkels van de Benelux. Met ruim 3 miljoen klanten in Nederland is 123inkt.nl zelfs online marktleider op het gebied van printer- en office supplies. Jij werkt aan de applicaties die we intern ontwikkelen, zoals de verdere ontwikkeling van onze eigen e-commercesystemen, die we zowel nationaal als internationaal gebruiken. Je krijgt de verantwoordelijkheid over veel verschillende projecten, waarbij je zeker je eigen creativiteit mag inbrengen. En: alles wat je ontwikkelt, gebruiken we direct voor meerdere webshops in diverse landen. Daarnaast reserveren wij tijd voor innovatieve projecten die door de afdeling worden gekozen, zoals o.a. een volledige CI/CD pipeline met behulp van bijvoorbeeld Gitlab en Cypress.

Laat je niet misleiden door het saaie design van onze website, de kracht van eenvoud in design en functionaliteit is een van de geheimen van het succes. De complexiteit zit achter de schermen, achter de website schuilt een wereld van professionaliteit en daar liggen jouw uitdagingen. Zo werken we onder andere met PHP 8, MySQL 8, Elasticsearch, Redis (caching) en RabbitMQ, waarmee we rechtstreeks business value leveren.

Je toekomstige 50 rechtstreekse collega's (met veel development kennis) van onze development-afdeling in Nederhorst den Berg staan met smart op jouw kennis en creativiteit te wachten!

Een greep uit de werkzaamheden

Toevoegen van nieuwe functies aan de website(s). Zoals bijvoorbeeld ons recycle-programma voor lege cartridges, terwijl je collega's het ERP-systeem logistiek geschikt maken om de recyclezendingen op locatie te ontvangen.

Logistieke software ontwikkelen voor de draadloze handterminals die we gebruiken in het magazijn.

Volledige integratie van social media in onze marketingsystemen.

Verbeteren en optimaliseren van de zoekmachine op de website(s).

Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken in duidelijke statistieken en rapportages.

Slimme verbeteringen aanbrengen in logistieke en voorraadsystemen, zodat ons magazijn steeds efficiënter kan functioneren.

Uitbreiden van ons in-huis ontwikkelde MVC-framework met nieuwe basisfuncties.

Ontwikkelen en verbeteren van inkoopsystemen, waarbij je gebruik maakt van geavanceerde forecasting-algoritmes.

Helpen van je collega's als zij even niet uit een lastig vraagstuk komen.

Enkele collega's

Ferry

Ferry

Algemeen Directeur (CEO)

Doe waar je goed in bent

'123inkt kent inmiddels ruim drie miljoen klanten en groeit als kool. Ons team groeit mee: in 2021 verwelkomden we zo’n 200 nieuwe collega’s. Ondanks de grootte van de organisatie en de groei die we doormaken, heerst hier een fijne familiecultuur.

Het geheime recept achter ons succes, is dat we de verwachtingen van de klant overtreffen. Enerzijds bieden we, ondanks ons lage prijsniveau, een uitstekende service en nemen we onze rol als specialist serieus. Anderzijds is het de betrokkenheid van iedere medewerker die voor het succes zorgt. Van het toevoegen van producten tot het inpakken van de pakketten; elke schakel is belangrijk en iedere collega is waardevol. We werken hard, maar we doen het samen. Zo tellen we aan het einde van het jaar gezamenlijk de voorraad in het magazijn en helpen afdelingen elkaar bij drukte altijd uit de brand. Om collega’s betrokken te houden, organiseren we uitjes en feesten met al het personeel. Als CEO wil ik ook betrokken, aanspreekbaar en bereikbaar zijn. Wil je iets delen? Loop dan gerust naar mij toe. Door middel van interne nieuwsbrieven, digitale schermen en ons intranet houden we medewerkers op de hoogte en delen we successen.

Ik wil collega’s de vrijheid geven om het werk naar eigen inzicht in te vullen en met ideeën te komen. Diegenen die dat goed doen groeien door, als ze willen. Ik ben zelf begonnen als stagiair en ben nu CEO. Hier ben ik echt geen uitzondering in. Als je het naar je zin hebt en op een goede plek zit, ga je niet weg. Nieuwkomers worden altijd warm ontvangen en de meeste blijven meer dan vijf jaar.

Ik ben natuurlijk niet objectief, maar 123inkt is écht één van de gezelligste organisaties uit de regio. We bieden je mooie uitdagingen en mogelijkheden om te groeien. Als onderdeel van de 123inkt-familie doe je altijd waar je goed in bent en houd je je bezig met werk waar jij plezier uithaalt. Waarom zou je twijfelen om bij ons te solliciteren?'
Niels

Niels

Product Owner

Ik heb met veel verschillende mensen contact en moet zowel de business als de technische kant begrijpen.

'Mijn dag begint vroeg. Dankzij de flexibele werktijden bepaal ik namelijk zelf hoe laat ik start. Ideaal: zo eindigt mijn werkdag ook vroeg en kan ik in de namiddag nog naar buiten voor wat beweging. Een ander voordeel is dat ik nu rustig wat werk kan doen voordat veel andere collega’s beginnen. Zo, eerst een glas water halen, want als product owner moet ik mijn keel goed gesmeerd houden voor alle meetings en het overleg.

Ik ben product owner voor twee teams en in mijn rol representeer ik de interne stakeholders. Ik praat mee over functionele en technische oplossingen, doe suggesties daarvoor en stem met de stakeholders af welke richting we uit willen. Hiernaast praat ik ook met de stakeholders over nieuwe wensen en bereid ik op basis daarvan de aankomende werkzaamheden van de teams voor. Praktisch gezien heb ik met veel verschillende mensen contact en moet ik zowel de business als de technische kant begrijpen.

In december 2018 ben ik bij 123inkt begonnen. Al snel ontdekte ik een aantal collega’s die net als ik spelletjesfanaten zijn (bordspellen en zo) en nog voor ik door mijn proeftijd was, zijn we begonnen met een maandelijkse spelletjesavond voor de afdeling (en later het hele bedrijf). Ook gaan we regelmatig uit eten met de IT-afdeling en zijn de jaarlijkse boottocht en het bedrijfsuitje erg leuk. Op de afdeling heerst altijd een gezellige sfeer: een muziekje, af en toe een opmerking of grap en regelmatig iemand die een rondje drinken haalt.

Ik koos om verschillende redenen voor 123inkt. Van tevoren had ik al een idee dat het een gezellige club zou zijn en dat bleek waar. Daarnaast wilde ik meer ervaring opdoen als product owner en ondanks dat ik nog niet veel ervaring had in die specifieke rol, kreeg ik hier de kans om dat te doen.

Ik zou je zeker aanraden om op onze vacatures te reageren!
'

Jij bent onze nieuwe PHP Developer, want:

  • Je werkt en denkt minstens op hbo-niveau.
  • PHP en SQL kennen geen geheimen voor jou.
  • Je ziet object georiënteerd programmeren als je tweede natuur.
  • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands of Engels.
  • Je kunt zelfstandig én in teamverband werken.
Image Image

Wij bieden

Een uitstekend salaris met pensioenregeling.

Flexibele werktijden.

Opleidingsmogelijkheden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Lunchen tegen kostprijs in ons bedrijfsrestaurant en gratis fruit. Ontbijt of avondeten ook mogelijk.

Reiskostenvergoeding of zelfs een auto van de zaak.

Centrale locatie, binnen 30 minuten van Amsterdam (A2) en Utrecht (A27).

Pendelbus van Station Hilversum naar bedrijfslocatie.

Telefoon van de zaak behoort tot de mogelijkheden.

Een gezellige werkomgeving met de leukste collega's.

123Inkt

123inkt is marktleider in Nederland op het gebied van inkt en toners, maar ook met de verkoop van andere kantoorartikelen timmeren we hard aan de weg. Dat is niet zo gek, want we zijn al meer dan 20 jaar specialist in ons vakgebied. Je begrijpt dat daar een geweldig team voor nodig is. Ruim 400 medewerkers leveren elk een unieke bijdrage aan het succes van 123inkt. Elke afdeling vormt een onmisbare schakel: van het inpakken van duizenden pakketten per dag tot het ontwikkelen van IT-systemen waar het hele bedrijf op draait. We werken veel samen en daarom zijn we, ondanks de enorme groei van de afgelopen jaren, een hechte organisatie met een bedrijfscultuur waarbinnen iedereen zichzelf kan zijn.

Image

Onze Cultuur

Als jij graag een pak draagt, dan mag dat natuurlijk. Maar houd er wel rekening mee dat je weleens de enige kan zijn. We houden van gelijkwaardigheid en open deuren. Wat je functie ook is, je ideeën zijn altijd welkom bij het management. De directeur staat gewoon naast je op een themafeestje of schuift aan voor een patatje in de kantine (tenminste, dat deed hij voordat we met COVID-19 te maken kregen). Je collega’s zie je vaker dan veel van je vrienden en familie. Daarom is een gezellig team belangrijk. Op bijna elke afdeling wordt ook na 17 uur weleens afgesproken, voor een filmavond, boottocht, kroegentocht of pubquiz. Natuurlijk is niks verplicht, behalve je werk goed uitvoeren. Maar onze ervaring leert dat het een stuk prettiger samenwerken is, als je elkaar af en toe eens van een andere kant ziet.

Image

GEDREVEN EN ERVARING?
NEEM CONTACT OP, WE HOREN GRAAG VAN JE!

Profile Photo

Duco Bergboer

Corporate Recruiter a.i. bij 123inkt
06 289 187 69
dbergboer@123inkt.nl

Naam is verplicht

Email is verplicht

Telefoon is verplicht


Loading...