Company Logo Triolite

Productiemanager

Delden

Lees Meer

WAT GA JE DOEN

In deze verantwoordelijke rol van Productiemanager zorg je ervoor dat de productie van onze dekbedden en kussens klakkeloos verloopt. Je geeft direct leiding aan de medewerkers productie, werkvoorbereiding en de meewerkend voormannen. Ook de technische dienst valt onder jouw verantwoordelijkheid.

Je loopt warm voor procesoptimalisatie (bijv. LEAN) en het verhogen van output. Voor het schrijven van een goed verbeterplan draai je je hand niet om. Daarnaast vind je het leuk je team te coachen en verder te ontwikkelen zodat ieders talent goed tot recht komt. Je ervaring als peoplemanager komt hier goed tot zijn recht en de medewerkers weten je te vinden als het gaat om personeelsbezetting en productievoortgang. Wanneer de productie even stagneert weet jij effectief te handelen en dit op te lossen. Er liggen hier nogal wat mooie kansen om samen met een mooi team goede stappen te zetten, waarbij geen dag hetzelfde zal zijn.

Je bent lid van het MT en rapporteert rechtstreeks aan directie.

WAT BRENG JE MEE?

 • HBO werk- en denkniveau (bijv.TBK of Bedrijfskunde);
 • Positieve instelling;
 • Enkele jaren leidinggevende ervaring in een productie omgeving;
 • Kennis van en affiniteit met textielproductie is handig;
 • Technisch inzicht;
 • Organisatorisch talent;
 • Kwaliteit- en resultaat gericht;
 • Stressbestendige people manager.
Image

ENKELE COLLEGA’S

Profile Photo

Mark Welles

Teamleider Magazijn & Expeditie

Hier merk je dat mensen nog wat voor elkaar over hebben en het samenwerken echt een functie heeft. Bij drukte wordt er snel geschakeld en waar nodig bieden we elkaar ondersteuning.

Ik ben Mark Welles en werk sinds juni 2017 bij Deltex. Deltex is een mooi familiebedrijf dat al meer dan een halve eeuw dekbedden en hoofdkussens produceert. Zelf merk ik dat Deltex altijd in beweging is en zich probeert te onderscheiden van de concurrentie.

Mijn werkzaamheden bestaan uit het aansturen van een team van max. 4 personen. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van het logistieke proces. Wij produceren hier van begin- tot eindproduct, dus qua logistiek komt hier heel wat bij kijken om dit in goede banen te leiden. Een leuke uitdagende job waarbij het magazijn/expeditie een onmiskenbare spil is toegekend in de organisatie.

Profile Photo

Anouk Blanke

HR Adviseur

Wat mij direct is opgevallen is de grote betrokkenheid van alle medewerkers, er wordt hard gewerkt maar er is zeker tijd een voor een lolletje tussendoor, iedereen is trots op het product dat we maken en de sfeer is heel goed.

Bij Deltex staan de deuren altijd open, zodat iedereen goed benaderbaar is. Iedereen kent elkaar en is heel erg betrokken bij collega’s en organisatie. Een prettige open werksfeer is erg belangrijk en daar wordt ook echt aandacht aan besteed. Denk hierbij aan de vrijdagmiddagborrel, jaarlijkse personeelsuitje, feestjes door het jaar heen.

Elke maand is er een kantinebijeenkomst waar uiteenlopende zaken worden besproken. Op die manier blijven alle medewerkers betrokken en kunnen we iedereen in één keer bereiken.

Er zijn volop mogelijkheden om zelf met ideeën te komen. Dat wordt juist gewaardeerd en je krijgt de ruimte om je ideeën verder uit te werken en uit te voeren. Dus als je een zelfstarter bent die proactief met nieuwe ideeën en verbeteringen komt, kun je hier zeker je ei kwijt.

Profile Photo

Erick & Monique

Directie / Eigenaren

Al meer dan 20 jaar runnen wij samen het Twentse familiebedrijf Deltex. Samen met ons team hebben wij ons bedrijf zien groeien tot de succesvolle onderneming die het nu is en daar zijn wij trots op!!!

Passie, betrokkenheid en vrijheid zijn een aantal drijfveren van waaruit wij ons bedrijf aansturen. We vinden het belangrijk dat je groeit in je functie en wij staan zeker open voor ideeën en verbeteringen. Dit alles gebeurt in het prachtige Twente waar we de productie van dekbedden en kussens in eigen hand hebben. We staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap. Deltex produceert voor eigen merk en zeker ook voor topmerken en voor verschillende private labels.

Spreekt je dit aan? Dan zijn wij het bedrijf waar jij wilt werken!

WAT BIEDEN WIJ

Deltex is een innovatieve werkgever met enthousiaste en betrokken collega’s. We hebben werkgeluk hoog in het vaandel en voelen ons hier gezamenlijk verantwoordelijk voor. We plannen maandelijks een sessie met het hele bedrijf om de successen en uitdagingen te delen, zodat iedereen weet wat er speelt. Tenslotte genieten we wekelijks van een gezellige vrijdagmiddagborrel en maken we jaarlijks een fantastisch verzorgde dag uit met alle collega’s.

Daarbij bieden we;

 • Een goed salaris en dito voorwaarden;
 • Een prima pensioenregeling;
 • Een werkschema in dagdienst;
 • Volop kansen om jezelf te ontwikkelen;
 • Flexibiliteit om je ervaring op de juiste manier te gebruiken.

OVER DELTEX

Deltex produceert dekbedden en hoofdkussens en werkt samen met bekende merken zoals Cinderella en Essenza. Ook levert ze haar eigen huismerken waaronder de Tesselaer, Eastlands en Sanidor. Vanuit Delden bedienen we klanten verspreid over het hele land.

Onze dekbedden en hoofdkussens staan voor een ambachtelijk product van Nederlandse bodem. Vrijwel alles wordt in eigen huis gemaakt, door gedreven vakmensen. Het state of the art-machinepark in ons productiebedrijf hebben we deels zelf ontworpen. Zo zijn we tot in detail toegerust om maatwerk te leveren.

Deltex is al 57 jaar een ambitieus bedrijf dat altijd openstaat voor innovatie en groei. We zijn een professionele, nuchtere organisatie met familiair karakter. Dat betekent dat we ons niet overal mee bemoeien maar wel dat we graag betrokken zijn bij wat er in ons bedrijf speelt, dat de lijnen kort zijn en dat we onze medewerkers graag helpen groeien.

Image

Neem contact op
we horen graag van je.

Profile Photo

Bas Hudepohl

06 207 270 46
hudepohl@qsxl.com

Naam is verplicht

Email is verplicht

Telefoon is verplicht


Loading...