Company Logo Triolite

CONSULTANT DIRECT SOURCING

Oldenzaal
24-40 uur

Lees Meer

JOUW UITDAGING BIJ QSXL

Als consultant bij QSXL ondersteun en adviseer je klanten bij het invullen van vacatures op een digitale en datagedreven manier, door middel van direct sourcing. Dat kan een enkele vacature zijn tot grote uitdagende sourcing projecten. Van start-ups tot multinationals. Samen met klanten en soms als onderdeel van het recruitment team van de klant begeleid jij het sourcing traject naar een succesvolle uitkomst.

Organisaties ervaren een toenemend belang om in contact te staan met hun doelgroepen op de arbeidsmarkt, dat kunnen zij realiseren door slimme arbeidsmarkt campagnes of direct sourcing. Steeds vaker kiezen organisaties voor sourcing maar weten ze nog niet hoe. Sourcing is namelijk niet slechts het invullen van een vacature, het gaat veel verder en jij weet met jouw consultancy skills de waarde van een sourcing traject te optimaliseren en klanten daarin te begeleiden, te informeren en te adviseren.

Bij ons is recruitment geen 'black box' maar een transparant proces. Wil jij je consultancy skills uitbouwen, werken in hele diverse teams bij verschillende klanten in verschillende branches. Voorop lopen in modern recruitment en klanten meenemen in onze succesvolle aanpak en ben je ook nog eens goed in plannen en organiseren dan is deze baan echt iets voor jou! Oh ja voor alle recruiters die searchen heel vervelend vinden. Dat doe je niet zelf, daarvoor heb je een heel team van getalenteerde collega's in Slowakije, waarmee je dagelijks samen werkt.

Lijkt het je interessant om een op een hele andere manier recruitment aan te pakken. Wil je meer weten. Kom dan eens praten, wij nemen er graag de tijd voor!

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
> 19
betrokken collega's
3
vestigingen
> 100
opdrachten per jaar
Image

JOUW COLLEGA'S

Bij QSXL kom je te werken in een informeel en professioneel team. Wij hebben jarenlange ervaring in de recruitment branche en hebben met QSXL een zeer interessant search bedrijf ontwikkeld. Een unieke formule in de markt met een verfrissende en innovatie kijk op recruitment. De komende jaren willen wij verder groeien in Nederland, maar ook internationaal.

Profile Photo

Bas Hudepohl

"QSXL is met recht het meest innovatieve (internationale) search & sourcing bedrijf in de recruitment branche, een sector die momenteel zo snel veranderd, maar aan de andere kant ook nog ‘traditioneel’ is. Wij brengen volledige doelgroepen in kaart en komen ook nog eens 1-op-1 in contact met kandidaten. Met een volledig meetbaar proces dragen wij echte innovatieve en effectieve oplossingen aan bij onze klanten. Voel je welkom en neem gerust contact op voor een nadere kennismaking."

LinkedIn
Profile Photo

Duco Bergboer

"Ik ben nu twee jaar werkzaam bij QSXL en ben inmiddels verantwoordelijk voor grote sourcingstrajecten bij klanten, waar ik ook regelmatig‘inhouse’ zit. De diversiteit van de opdrachten maakt het werken bij QSXL erg leuk. We zijn remote en digitaal ingesteld en toch werken we weer nauw met elkaar samen. Een prettig werkklimaat met veel humor op zijn tijd!"

LinkedIn
Profile Photo

Lenka Strašíková

"Afgestudeerd in mediamatics kwam ik via via in contact met QSXL. Ik heb net de opleiding tot searcher afgerond en wordt nu al uitgedaagd om verder te denken en mijn mediamatic kennis in te zetten"

LinkedIn
Profile Photo

Viktor Hamran

"10 jaar geleden als student begonnen in de flexibele schil van QSXL. Daarna gebleven en inmiddels run ik het search center in Zilina en train ik alle searchers. De open en platte organisatie bevallen mij heel erg goed"

LinkedIn
Profile Photo

Renáta Darnayová

"Als Junior Search Specialist werk ik nu ruim 1 jaar bij QSXL. Op ons kantoor in Zilina (Slowakije) werk ik samen met 15 andere collega searchers, developers, en data specialisten. Searchen naar kandidaten is een echt ‘beta’ vak. Elk dag leer ik weer meer over de onbegrensde mogelijkheden van het internet in de zoektocht naar gekwalificeerde en geinteresseerde kandidaten."

LinkedIn
Profile Photo

Ike Hoppenbrouwer

"Sinds een aantal maand werk ik bij QSXL. Niet meer in het traditionele W&S of recruitment, maar ben echt met de nieuwste ontwikkelingen binnen recruitment bezig. Alles is datagedreven en inzichtelijk voor de klant, dus geen vage constructies. Het is (nog) een klein team in Nederland, dus ik krijg veel ruimte om mee te denken in alle ontwikkelingen. En met de beste searchers in Slowakije die het zoekwerk doen, kan ik me bezig houden als Customer Succes Specialist bij de klant."

LinkedIn

WIJ BIEDEN

Vrijheid in aanpak, werklocatie en tijdsplanning. Kinderen thuis of naar school brengen, geen probleem.

Zelfstandige en dynamische rol met volop mogelijkheden om te groeien.

Nauw samenwerken met een team van search specialisten. Jij plant, stuurt, screent, coördineert en communiceert met klanten en kandidaten.

Internationale werkomgeving en opdrachten van internationale, MKB en familiebedrijven.

Goed salaris, een uitstekende bonusregeling, auto v/d zaak, laptop en telefoon.

Wat neem je mee

QSXL is op zoek naar authentieke collega's met passie voor het recruitment vak. Je vindt het een uitdaging om in multidisciplinaire en internationale teams samen te werken aan oplossingen voor klanten. Je toont daarin initiatief, ondernemerschap en je vindt het leuk om een visie op ons vakgebied te ontwikkelen en uit te dragen.

  • Hbo- werk- en denkniveau;
  • Relevante werkervaring in recruitment, corporate of bureauzijde;
  • Goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal;
  • Fan van technologie, data en innovatie;
  • Woonachtig in de buurt van Oldenzaal;
  • Je wil echt niet (meer) bij een klassiek werving en selectiebureau werken.
Image

Over ons

Een Sourcing Center of Excellence, een kennis hub. Dat willen wij voor onze klanten zijn. Een unieke gedreven club mensen die klanten exact weten te vertellen wie hun doelgroep is en hoe zij deze doelgroep moeten interesseren voor een vacature of carrière bij onze klant. En dat alles volledig meetbaar, transparant en ondersteunt met onze eigen tooling.

Daarmee opereren wij op het snijvlak van intelligente search algoritmen, data analyse, marketing en verleiding om te zorgen dat onze klanten het beste talent kunnen blijven aantrekken. Want talent is geen commodity meer, je zult er iets voor moeten doen. Steeds meer organisaties ervaren dat en maken daarom gebruik van onze expertise.

Lees meer op www.qsxl.com.

Image

Locaties

Ons hoofdkantoor staat in de cloud, wat moet je tenslotte met een hoofdkantoor? Dat neemt niet weg dat wij veel waarde hechten aan samenwerken en elkaar fysiek ontmoeten. Daarom hebben wij twee hubs in Nederland en één in Slowakije waar je heel prettig, samen, kunt werken

Bel, app of mail ons nu!
WE HOREN GRAAG VAN JE.

Profile Photo

Ike Hoppenbrouwer

Recruiter a.i.
06 286 971 20
hoppenbrouwer@qsxl.com

Naam is verplicht

Email is verplicht

Telefoon is verplicht

Loading...