Company Logo Triolite

Accountmanager Binnendienst

Zevenaar

Lees Meer

Jouw uitdaging

Als Accountmanager Binnendienst bij De Isolatieshop maak jij deel uit van ons succes. Je krijgt energie van het vertalen van de klantvraag naar een passend aanbod. Je bent helemaal in je element als je dit aanbod ook nog kunt promoveren naar een order! Kortom jij bent het visitekaartje van de Isolatieshop binnen het B2B segment.

Onze klanten? Die bewegen zich voornamelijk in de bouwsector en bestaan uit zzp’ers, aannemers in alle formaten, maar ook prefab fabrieken en handelaren. Met deze brede klantengroep is geen vraag hetzelfde en dus is elke dag anders. Genoeg uitdaging, maar mocht je nog meer wensen hebben? Inmiddels weten naast de Belgische ook de Duitse klanten ons te vinden.

Nieuwsgierig? Bekijk de JobPage en lees meer over dit mooie bedrijf en deze uitdagende vacature.

30 +
Vrachtwagens per dag
200000 +
Orderregels per jaar
1800 +
Producten

Wat ga je doen?

  • Wij zijn een specialist op het gebied van isolatiemateriaal en de toepassing van de producten. In jouw rol geef je onze klanten advies over de producten en de toepassing ervan. Dit vertaal je vervolgens in het beste aanbod.
  • Het is voor jou een uitdaging om de binnengekomen aanvragen/orders te controleren op mogelijkheden van cross- en upselling. Je denkt in kansen en alternatieven om de klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
  • Je brengt energie mee en bent van positieve invloed op de teamsfeer. Deze energie zet je in om dat stapje extra te zetten, voor onze klanten maar zeker ook voor jouw collega’s.
  • Krijg je een vraag waar je het antwoord niet op weet? Dan ben jij degene die met hulp van interne en externe specialisten op zoek gaat naar een antwoord.
  • Tegenwoordig zijn er vele vormen van communicatie met onze klant. Jij bent verbaal goed aan de telefoon en kent je weg in het digitaal communiceren met bijvoorbeeld chat, whatsapp en email.
  • Klanten informeren over een eventuele wijziging van de order en samen met de klant tot een alternatief komen
  • We zijn inmiddels met meer dan 100 collega’s, dus het is belangrijk dat je samen met hen onze klanten zo goed mogelijk helpt.
  • Ook wij krijgen wel eens te maken met iets dat niet helemaal goed gaat. De klachten die wij binnenkrijgen zie jij als een uitdaging en zet je in een kans om er toch een tevreden klant aan over te houden.
Image

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JE?

Belangrijk is dat je klantvriendelijk en oplossingsgericht kunt handelen. Denken in mogelijkheden en zoeken naar oplossingen is de sleutel tot succes. Je bent verantwoordelijk voor de afhandeling van elke vraag die vanuit onze klanten binnenkomen. Jij zorgt ervoor dat de orders op tijd worden verwerkt, maar stemt ook met onze inkoop- en logistieke afdeling eventuele knelpunten af.

Om deze functie goed te kunnen uitoefenen vragen wij het volgende van je:

Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden

Probleemoplossend denken en positieve instelling

Accuraat kunnen werken

Een goede talenkennis: vloeiend Nederlands en een basiskennis Engels is een pre

Kennis van de Microsoft Office toepassingen

Kennis van of sterke affiniteit met bouw, renovatie of isolatie is een pre

Image

WAT HEBBEN WIJ JE TE BIEDEN?

Leuke collega’s en een fijne werksfeer

Minimaal 2 keer per jaar een afdelings- of bedrijfsuitje en daarnaast de maandelijkse bedrijfsborrels

Snelgroeiend bedrijf met doorgroeimogelijkheden die in rap tempo de internationale markt aan het verkennen is

Een marktconform salaris

Een laptop

25 vakantiedagen en 12 adv dagen

Image

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn De Isolatieshop. Een jonge, snelgroeiende onderneming uit Zevenaar die zich compleet toelegt op het leveren van duurzame en betaalbare isolatiematerialen. In de basis zijn wij een webshop, maar inmiddels is er ook een B2B verkoopteam van 12 man groot. Met dat team helpen wij onze zakelijke klanten aan de beste oplossing voor hun isolatievraagstuk. Het assortiment bestaat uit isolatiemateriaal (zowel A-keus als B-keus), outlet-partijen en ons eigen unieke maatwerk (wij verlijmen en zagen ons eigen isolatiemateriaal). Met ruim 22.000 m2 magazijnruimte worden praktisch alle producten uit voorraad geleverd. Op werkdagen voor 14.00 besteld is de volgende dag op de bouwlocatie. Dat maakt ons uniek en dé specialist in het snel leveren van passende oplossingen voor ieder isolatievraagstuk.

Image
Image

Een van je collega’s

Profile photo

Roy Seggelinck

Manager Sales B2B

In 2022 is de basis voor de afdeling B2B neergezet. Inmiddels bestaan we uit ca 10 isolatie professionals die dagelijks bouw gerelateerde bedrijven helpen met hun isolatievraagstukken. Het type klanten loopt uiteen van ZZP naar kleine en ook grote aannemer. Inmiddels helpen we ook de prefab fabrieken en grote specialisten zoals dakdekkers. In ons team werken we vanuit een spelgedachte. In dat geval ben jij dan aan de bal en kun je “scoren” of weet je hoe en naar wie je de bal naar een teamgenoot toe gaat spelen. Want to join a winning team?

Interesse?

Stuur je CV naar werkenbij@deisolatieshop.nl of neem contact met ons op. Voel je welkom, we maken graag tijd voor je vrij.

Profile Photo

Barbara Albers

HR Manager
werkenbij@deisolatieshop.nl

Solliciteer op vacaturesite

Solliciteer Bekijk alle vacatures
Loading...