Company Logo Triolite

Allround Productie Medewerker

Delden

Lees Meer

WAT GA JE DOEN

Als Allround Productie Medewerker heb je een hele afwisselende baan en is geen dag hetzelfde! Binnen onze productie zijn er diverse afdelingen en je zult op al deze afdelingen werkzaam zijn. Bij onze kussenafdeling ondersteun je met het vullen van de kussens en pak je deze netjes in. Op de afdeling waar onze dekbedden worden gemaakt, stapel je de dekbedden (het halffabricaat) op karren, ook kun je worden ingezet bij het verpakken van de dekbedden. Tot slot zul je werkzaam zijn op onze knopen afdeling, hier zul je knoopsgaten aftekenen en in de dekbedden maken of plaats je drukknopen

Image

WAT BRENG JE MEE?

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Communicatief vaardig;
  • Flexibele instelling;
  • Verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Stressbestendigheid en je kunt overzicht bewaren;
  • Ervaring is een soortgelijke rol is handig (maar niet vereist).
Image

Enkele collega's

Marc Jansen

Anita Stroomberg

Operator Steps

Ik ben Anita Stroomberg en werk al 32 jaar bij Deltex. Deltex is een mooi en leuk familiebedrijf waar we met trots en passie iedere dag weer opnieuw vele soorten dekbedden en kussens maken.

Ik ben begonnen met een meernaalds machine en losse rollen vulling voor het steppen van de dekbedden voor onder andere ziekenhuizen.
Deze machines zijn in de loop van de tijd uitgebreid tot de machinelijnen die er nu staan.
Hier op wordt van losse vezels zoals wol, katoen, synthetisch, bamboe en rollen stof de halffabricaten gemaakt voor de bies afdeling.
Deze halffabricaten zijn in principe onafgewerkte dekbedden.

Als operator ben ik verantwoordelijk voor de juiste instellingen en controles om een optimale productie te kunnen realiseren op de machinelijn.

Door de grote verscheidenheid in het assortiment van Deltex is bijna geen dag het zelfde.

Marc Jansen

Anouk Blanke

HR Adviseur

Deltex is een familiebedrijf met 40-45 medewerkers. De cultuur binnen Deltex is laagdrempelig. De deuren staan bijvoorbeeld altijd open zodat iedereen goed benaderbaar is.

Iedereen kent elkaar en is heel erg betrokken bij collega’s en organisatie. Een prettige open werksfeer is erg belangrijk en daar wordt ook echt aandacht aan besteed. Denk hierbij aan de vrijdagmiddagborrel, jaarlijkse personeelsuitje, feestjes door het jaar heen.
Elke maand is er een kantinebijeenkomst waar uiteenlopende zaken worden besproken. Op die manier creëer je betrokkenheid bij alle medewerkers en kun je iedereen in één keer bereiken.
Er zijn volop mogelijkheden om zelf met ideeën te komen. Dat wordt juist gewaardeerd en je krijgt de ruimte om je ideeën verder uit te werken en uit te voeren. Dus als je een zelfstarter bent die proactief met nieuwe ideeën en verbeteringen komt, kun je hier zeker je ei kwijt.
Zelf werk ik nog niet zo lang bij Deltex. Mijn functie van HR Adviseur is een nieuwe functie binnen de organisatie. Dit maakt het heel erg uitdagend. Wat mij direct is opgevallen is de grote betrokkenheid van alle medewerkers, er wordt hard gewerkt maar er is zeker tijd een lolletje tussendoor, iedereen is trots op het product dat we maken en de sfeer is heel goed. Als dat is wat ook bij jou past, dan zou ik je zeker aanraden om te solliciteren en wie weet word jij onze nieuwe collega!
Marc Jansen

Els de Vries

Productiemedewerker Bies

Ik ben Els de Vries en ik werk als 23 jaar met veel plezier bij Deltex als Biester. Deltex is een heel fijn bedrijf om bij te werken en we hebben een heel leuk team.

Biezen vind ik erg leuk om te doen omdat je er echt een mooi dekbed van maakt. Als Biester plaats je de etiketten en labels op de juiste plek, zet je ritsen in de 4-seizoenendekbedden en werk je het dekbed af dmv een bies. Ik ben er trots op als ik de mooie door mij gemaakte dekbedden in de winkel zie liggen.
Volgend jaar mag ik met pensioen en ik zou het leuk vinden om mijn opvolger te kunnen inwerken samen met mijn collega biesters.

WAT BIEDEN WIJ

Deltex is een innovatieve werkgever met enthousiaste en betrokken collega’s. We hebben werkgeluk hoog in het vaandel en voelen ons hier gezamenlijk verantwoordelijk voor. We plannen maandelijks een sessie met het hele bedrijf om de successen en uitdagingen te delen, zodat iedereen weet wat er speelt. Tenslotte genieten we wekelijks van een gezellige vrijdagmiddagborrel en maken we jaarlijks een fantastisch verzorgde dag uit met alle collega’s.

Daarbij bieden we;

  • Een goed salaris;
  • Een werkschema in dagdienst;
  • Kansen om jezelf te ontwikkelen;
  • Flexibiliteit om je ervaring op de juiste manier te gebruiken.
Image

OVER DELTEX

Deltex produceert dekbedden en hoofdkussens en werkt samen met bekende merken zoals Cinderella en Essenza. Ook levert ze haar eigen huismerken waaronder de Tesselaer, Eastlands en Sanidor. Vanuit Delden bedienen we klanten verspreid over het hele land.

Onze dekbedden en hoofdkussens staan voor een ambachtelijk product van Nederlandse bodem. Vrijwel alles wordt in eigen huis gemaakt, door gedreven vakmensen. Het state of the art-machinepark in ons productiebedrijf hebben we deels zelf ontworpen. Zo zijn we tot in detail toegerust om maatwerk te leveren.

Deltex is al 57 jaar een ambitieus bedrijf dat altijd openstaat voor innovatie en groei. We zijn een professionele, nuchtere organisatie met familiair karakter. Dat betekent dat we ons niet overal mee bemoeien maar wel dat we graag betrokken zijn bij wat er in ons bedrijf speelt, dat de lijnen kort zijn en dat we onze medewerkers graag helpen groeien.

Image

“Wij zijn niet op zoek naar mensen die hun werk leuk vinden. Wij zijn op zoek naar mensen die net als wij van hun werk houden!”

Image

Neem contact op
we horen graag van je.

Profile Photo

Anouk Blanke

HR Adviseur
074-376 21 14
vacature@deltex.nl

Naam is verplicht

Email is verplicht

Telefoon is verplicht


Loading...