Company Logo Triolite

Operator

Delden

Lees Meer

JOUW UITDAGING

Deltex: bron van beter slapen

Ons familiebedrijf is gebouwd op passie, ambacht en een groot gevoel voor service. Met evenveel liefde voor het vak als nuchter ondernemerschap geven wij een nieuwe draai aan de Twentse textiel traditie.

Als Operator ben je verantwoordelijk voor de realisering van de planning op onze diverse machines waar wij dekbedden en kussens op maken. Je ziet het als een uitdaging om dagelijks de planning te bewaken, om onze machines in- en om te stellen, om storingen te signalen en te verhelpen en 1e lijns onderhoudstaken uit te voeren. Je werkt samen met een aantal collega’s op de afdeling. Samen zorgen jullie gedurende de dag voor een voorspoedige voortgang van de productie, dit doen jullie met inachtneming van de te volgen protocollen (zoals veiligheid) en de orde en netheid van de afdeling. Je rapporteert aan de Productieleider.

Image

JOUW WERKZAAMHEDEN

  • Het instellen en omstellen van diverse machines conform productieorders (denk hierbij onder andere aan controle vulgewichten, afmetingen en product specificaties)
  • Bewaken van de voortgang van de planning diverse productieorders op de machine
  • Het verhelpen van lichte storingen / tijdig informeren TD bij grote storingen
  • Flexibel inzetbaar tussen de machines, in afstemming met collega’s
  • Bijhouden van registratie en aantallen rapportages
Image

WIJ ZOEKEN

Een Operator die houdt van een dagelijkse uitdaging om de geplande kwaliteit en kwantiteit te behalen en overzicht kan behouden!

  • Je bent stressbestendig en kunt ook in een hectische werkomgeving overzicht behouden.
  • Je ziet werk liggen en je bent een echte aanpakker.
  • Je vindt het een uitdaging om met een team samen te werken en er gezamenlijk het beste uit te halen, elke dag weer.
  • Je hebt affiniteit met techniek en gevoel voor textiel(kwaliteit).
Image

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?

Mbo werk- en denkniveau

Ervaring als operator / het in-en omstellen van machines

Affiniteit met werken in een productieomgeving en met dagplanningen

Zelfstandig werken

Image

Enkele collega's

Marc Jansen

Anita Stroomberg

Operator Steps

Ik ben Anita Stroomberg en werk al 32 jaar bij Deltex. Deltex is een mooi en leuk familiebedrijf waar we met trots en passie iedere dag weer opnieuw vele soorten dekbedden en kussens maken.

Ik ben begonnen met een meernaalds machine en losse rollen vulling voor het steppen van de dekbedden voor onder andere ziekenhuizen.
Deze machines zijn in de loop van de tijd uitgebreid tot de machinelijnen die er nu staan.
Hier op wordt van losse vezels zoals wol, katoen, synthetisch, bamboe en rollen stof de halffabricaten gemaakt voor de bies afdeling.
Deze halffabricaten zijn in principe onafgewerkte dekbedden.

Als operator ben ik verantwoordelijk voor de juiste instellingen en controles om een optimale productie te kunnen realiseren op de machinelijn.

Door de grote verscheidenheid in het assortiment van Deltex is bijna geen dag het zelfde.

Marc Jansen

Erick & Monique

Directie / Eigenaren

Al meer dan 20 jaar runnen wij samen het Twentse familiebedrijf Deltex. Samen met ons team hebben wij ons bedrijf zien groeien tot de succesvolle onderneming die het nu is en daar zijn wij trots op!!!

Passie, betrokkenheid en vrijheid zijn een aantal drijfveren van waaruit wij ons bedrijf aansturen. We vinden het belangrijk dat je groeit in je functie en wij staan zeker open voor ideeën en verbeteringen. Dit alles gebeurt in het prachtige Twente waar we de productie van dekbedden en kussens in eigen hand hebben. We staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap. Deltex produceert voor eigen merk en zeker ook voor topmerken en voor verschillende private labels.
Marc Jansen

Els de Vries

Productiemedewerker Bies

Ik ben Els de Vries en ik werk als 23 jaar met veel plezier bij Deltex als Biester. Deltex is een heel fijn bedrijf om bij te werken en we hebben een heel leuk team.

Biezen vind ik erg leuk om te doen omdat je er echt een mooi dekbed van maakt. Als Biester plaats je de etiketten en labels op de juiste plek, zet je ritsen in de 4-seizoenendekbedden en werk je het dekbed af dmv een bies. Ik ben er trots op als ik de mooie door mij gemaakte dekbedden in de winkel zie liggen.
Volgend jaar mag ik met pensioen en ik zou het leuk vinden om mijn opvolger te kunnen inwerken samen met mijn collega biesters.

OVER DELTEX

Deltex produceert dekbedden en hoofdkussens en werkt samen met bekende merken zoals Cinderella en Essenza. Ook levert ze haar eigen huismerken waaronder de Tesselaer, Eastlands en Sanidor. Vanuit Delden bedienen we klanten verspreid over het hele land.

Onze dekbedden en hoofdkussens staan voor een ambachtelijk product van Nederlandse bodem. Vrijwel alles wordt in eigen huis gemaakt, door gedreven vakmensen. Het state of the art-machinepark in ons productiebedrijf hebben we deels zelf ontworpen. Zo zijn we tot in detail toegerust om maatwerk te leveren.

Deltex is al 57 jaar een ambitieus bedrijf dat altijd openstaat voor innovatie en groei. We zijn een professionele, nuchtere organisatie met familiair karakter. Dat betekent dat we ons niet overal mee bemoeien maar wel dat we graag betrokken zijn bij wat er in ons bedrijf speelt, dat de lijnen kort zijn en dat we onze medewerkers graag helpen groeien.

Image

“Wij zijn niet op zoek naar mensen die hun werk leuk vinden. Wij zijn op zoek naar mensen die net als wij van hun werk houden!”

Image

Neem contact op
we horen graag van je.

Profile Photo

Anouk Blanke

HR Adviseur
074-376 21 14
vacature@deltex.nl

Naam is verplicht

Email is verplicht

Telefoon is verplicht


Loading...