Company Logo Triolite

Logistiek Medewerker

Delden

Lees Meer

WAT GA JE DOEN

Als Logistiek Medewerker is het jouw verantwoordelijkheid om volgens de planning onze orders te verwerken en te verzenden aan klanten. Je controleert de kwaliteit en zorgt ervoor dat onze dekbedden en kussens tiptop het pand verlaten. Je voelt je verantwoordelijk voor het goed bijhouden van de voorraad en communiceert hierover met je collega’s. Je werkt hier zelfstandig en volgens instructies van de teamleider.

De Logistiek medewerker rapporteert aan de Teamleider Magazijn & Expeditie.

Image

WAT BRENG JE MEE?

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Communicatief vaardig;
  • Flexibele instelling;
  • Verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Stressbestendigheid en je kunt overzicht bewaren;
  • Ervaring is een soortgelijke rol is handig (maar niet vereist).
Image

ENKELE COLLEGA’S

Profile Photo

Mark Welles

Teamleider Magazijn & Expeditie

Hier merk je dat mensen nog wat voor elkaar over hebben en het samenwerken echt een functie heeft. Bij drukte wordt er snel geschakeld en waar nodig bieden we elkaar ondersteuning.

Ik ben Mark Welles en werk sinds juni 2017 bij Deltex. Deltex is een mooi familiebedrijf dat al meer dan een halve eeuw dekbedden en hoofdkussens produceert. Zelf merk ik dat Deltex altijd in beweging is en zich probeert te onderscheiden van de concurrentie.

Mijn werkzaamheden bestaan uit het aansturen van een team van max. 4 personen. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van het logistieke proces. Wij produceren hier van begin- tot eindproduct, dus qua logistiek komt hier heel wat bij kijken om dit in goede banen te leiden. Een leuke uitdagende job waarbij het magazijn/expeditie een onmiskenbare spil is toegekend in de organisatie.

Profile Photo

Anouk Blanke

HR Adviseur

Wat mij direct is opgevallen is de grote betrokkenheid van alle medewerkers, er wordt hard gewerkt maar er is zeker tijd een voor een lolletje tussendoor, iedereen is trots op het product dat we maken en de sfeer is heel goed.

Bij Deltex staan de deuren altijd open, zodat iedereen goed benaderbaar is. Iedereen kent elkaar en is heel erg betrokken bij collega’s en organisatie. Een prettige open werksfeer is erg belangrijk en daar wordt ook echt aandacht aan besteed. Denk hierbij aan de vrijdagmiddagborrel, jaarlijkse personeelsuitje, feestjes door het jaar heen.

Elke maand is er een kantinebijeenkomst waar uiteenlopende zaken worden besproken. Op die manier blijven alle medewerkers betrokken en kunnen we iedereen in één keer bereiken.

Er zijn volop mogelijkheden om zelf met ideeën te komen. Dat wordt juist gewaardeerd en je krijgt de ruimte om je ideeën verder uit te werken en uit te voeren. Dus als je een zelfstarter bent die proactief met nieuwe ideeën en verbeteringen komt, kun je hier zeker je ei kwijt.

WAT BIEDEN WIJ

Deltex is een innovatieve werkgever met enthousiaste en betrokken collega’s. We hebben werkgeluk hoog in het vaandel en voelen ons hier gezamenlijk verantwoordelijk voor. We plannen maandelijks een sessie met het hele bedrijf om de successen en uitdagingen te delen, zodat iedereen weet wat er speelt. Tenslotte genieten we wekelijks van een gezellige vrijdagmiddagborrel en maken we jaarlijks een fantastisch verzorgde dag uit met alle collega’s.

Daarbij bieden we;

  • Een goed salaris;
  • Een werkschema in dagdienst;
  • Kansen om jezelf te ontwikkelen;
  • Flexibiliteit om je ervaring op de juiste manier te gebruiken.
Image

OVER DELTEX

Deltex produceert dekbedden en hoofdkussens en werkt samen met bekende merken zoals Cinderella en Essenza. Ook levert ze haar eigen huismerken waaronder de Tesselaer, Eastlands en Sanidor. Vanuit Delden bedienen we klanten verspreid over het hele land.

Onze dekbedden en hoofdkussens staan voor een ambachtelijk product van Nederlandse bodem. Vrijwel alles wordt in eigen huis gemaakt, door gedreven vakmensen. Het state of the art-machinepark in ons productiebedrijf hebben we deels zelf ontworpen. Zo zijn we tot in detail toegerust om maatwerk te leveren.

Deltex is al 57 jaar een ambitieus bedrijf dat altijd openstaat voor innovatie en groei. We zijn een professionele, nuchtere organisatie met familiair karakter. Dat betekent dat we ons niet overal mee bemoeien maar wel dat we graag betrokken zijn bij wat er in ons bedrijf speelt, dat de lijnen kort zijn en dat we onze medewerkers graag helpen groeien.

Image

“Wij zijn niet op zoek naar mensen die hun werk leuk vinden. Wij zijn op zoek naar mensen die net als wij van hun werk houden!”

Image

Neem contact op
we horen graag van je.

Profile Photo

Anouk Blanke

HR Adviseur
074-376 21 14
vacature@deltex.nl

Naam is verplicht

Email is verplicht

Telefoon is verplicht


Loading...