Company Logo Triolite

Productieleider
(dagdienst)

Oss

Lees Meer

JOUW UITDAGING

Op deze productielocatie werken nu ruim 300 medewerkers, waarvan veel ouders en voorouders ook in deze fabrieken werkzaam zijn geweest. Doordat velen elkaar kennen, heerst er een groot saamhorigheidsgevoel. Dit is een plek waar iedereen trots is op de mooie en smakelijke voedingsmiddelen die hier geproduceerd worden en waar innovaties en nieuwe technologieën aan de dagelijkse orde zijn.

Image

Als Productieleider bij Zwanenberg ben je werkzaam bij onze vlees-, soep- en sausfabriek in Oss, waar hoofdzakelijk producten van Unox en Knorr worden geproduceerd. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het aansturen, coachen en begeleiden van 20 – 30 (allround) operators. Je werkt in dagdienst en rapporteert aan de Productiemanager.
Ben jij een resultaatgerichte leider met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en die veranderingen kan doorvoeren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Image

Enkele producten uit Oss

Image

Een greep uit jouw takenpakket:

Het realiseren van de productieplanning in combinatie met de productiedoelstellingen op het gebied van veiligheid, kwaliteit, efficiency en lijnrendementen, zodat we op basis van de vastgestelde targets de productielijnen optimaal inzetten.

Het aansturen, coachen en motiveren van medewerkers, het inwerken en begeleiden van nieuwe collega’s en het voeren van beoordelings- en/of voortgangsgesprekken.

Het dagelijks controleren, regelen en bijsturen van het productieproces. Jij fungeert als aanspreekpunt bij calamiteiten binnen de betreffende productieafdeling en schaalt, indien nodig tijdig op naar de Productiemanager.

Toezicht houden op de naleving van veiligheid, kwaliteit en hygiënevoorschriften.

COLLEGA’S AAN HET WOORD

Profile photo

Vincent Boeijen

Productiemanager Soep/Saus

Ik ben sinds 1985 werkzaam op de productielocatie in Oss. Destijds ben ik begonnen als Productiemedewerker op de hamburgerlijn. Door het volgen van diverse opleidingen en het opdoen van werkervaring op verschillende afdelingen, ben ik doorgegroeid tot Productieleider op de Soep/ Sausfabriek. Uiteindelijk bekleed ik ruim 3 jaar de functie van Productiemanager Soep/Saus.

In mijn werk vind ik samenwerken erg belangrijk. Gezamenlijk, met de gehele ploeg, zijn we verantwoordelijk voor het maken van mooie producten. Iedereen draagt daar zijn steentje aan bij. Ik ben dan ook trots op de producten die dagelijks van de band af komen.

Wij zijn op zoek naar een Productieleider die verantwoordelijk is voor aansturen, coachen en begeleiden van 20-30 Allround Operators. Hierin bevindt de Productieleider zich op de werkvloer, tussen de collega’s. De Productieleider is eigenaar en ondernemer van zijn ploeg.

Profile photo

Marieke van Dorst

Productiemanager CFO

In 2002 ben ik gelijk na mijn studie Levensmiddelentechnologie begonnen in de functie van Productontwikkelaar Soep/Saus.
Vervolgens ben ik doorgegroeid naar de functie van Implementatiemanager, waarbij wij de recepturen uit de proeffabriek implementeerden in de productie. Uiteindelijk ben ik gaandeweg doorgegroeid naar Productiemanager CFO. Deze functie bekleed ik inmiddels drie jaar.

Geen dag is hetzelfde binnen Zwanenberg. Wij zoeken daarom in een Productieleider iemand met een flinke dosis energie. Iemand die de lijnen direct aanstuurt en de collega’s begrijpt. Het is daarbij van belang om prioriteit over de lijnen te stellen in combinatie met de dynamiek op locatie.

Er is een grote diversiteit aan producten en werkzaamheden. Hierbij ben ik verantwoordelijk voor de gehele CFO fabriek, denk hierbij aan het aansturen/begeleiden/coachen van medewerkers, efficiënt laten draaien van de productielijnen en diverse (verbeter) projecten.

Ben jij een geboren leider en weet jij je mannetje te staan? Wil jij werken voor onze mooie en herkenbare producten? Dan maak ik graag kennis met je.

Dirk-Jan Kivit

Productieleider

Ik ben vorig jaar november begonnen met werken bij Zwanenberg in Oss in de functie van Eerste Operator in de 3-ploegendienst. In maart 2021 kon ik al doorgroeien naar de functie van Productieleider in de 3-ploegendienst. Deze mooie stap heb ik met beide handen aangepakt.

Als ik vanuit mijn eigen ervaring spreek, is het belangrijk om een goed overzicht te hebben in de machines en de medewerkers. Daarbij is goed communiceren met je collega’s van belang. Ook moet je rust kunnen bewaren onder dynamische omstandigheden. Al met al zoeken we een echte People Manager.

Wat wij zoeken

  • Je beschikt over MBO+ werk- en denkniveau.
  • Je hebt minimaal 5 tot 10 jaar aantoonbare relevante werkervaring in een leidinggevende functie.
  • Je hebt managementervaring.
  • Je hebt ervaring met veranderingsprocessen.
  • Je hebt kennis van leiderschapstechnieken.
  • Je bent doortastend en daadkrachtig.
  • Je bent in staat zelfstandig beslissingen te nemen.
  • Je kunt goed schakelen en omgaan met dynamiek.
Image

Voel je welkom!

Bij Zwanenberg vinden we het belangrijk dat iedereen op zijn plek zit. Binnen ons familiebedrijf ben je geen nummer, maar onderdeel van een groot geheel. We investeren in training & ontwikkeling en staan altijd open voor nieuwe ideeën of werkwijzen. Een personeelsuitje op zijn tijd en iedere maand iets lekkers uit de fabriek mee naar huis? Ook daar zorgen we voor. De werksfeer is goed en we geven onze medewerkers veel verantwoordelijkheid. Voel je welkom bij Zwanenberg!

Image

Een veelzijdige, zelfstandige functie in een dynamische organisatie met een passie voor food.

Goed en marktconform salaris, aangevuld met passende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering, tegemoetkoming in ziektekosten en verzekeringen en de mogelijkheid tot het volgen van interne opleidingen.

Alle ruimte voor ontwikkeling en persoonlijke groei.

Zwanenberg

Al sinds de jaren ’80 is Zwanenberg een begrip in Twente. Vanuit deze locatie worden tegenwoordig 12 fabrieken in het binnen- en buitenland aangestuurd. Met meer dan 1.800 medewerkers zijn we verantwoordelijk voor het produceren en exporteren van vleeswaren, snacks, vleesconserven, soepen, sauzen, vegetarische- en veganistischeproducten en halal producten over de hele wereld. De werksfeer is open en informeel, er wordt hard gewerkt en er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Ondernemerschap staat bij ons hoog in het vaandel. Voel je welkom, wees jezelf en doe vooral waar jij goed in bent!

Image

Onze merken

Image

Al onze vacatures vindt je hier:

Werken bij Zwanenberg

NEEM CONTACT OP
WE HOREN GRAAG VAN JE.

Profile Photo

Duco Bergboer

06 289 187 69
bergboer@QSXL.com

Naam is verplicht

Email is verplicht

Telefoon is verplicht

Loading...