Loading...

Company Logo Triolite

Productieleider

Vlagtwedde

Lees Meer

Jouw uitdaging

Net buiten het Groningse dorp Vlagtwedde bevindt zich sinds 1931 de productielocatie van Vleesbedrijf Huls. Hier zijn onze experts in droge worst continu bezig met het doorontwikkelen en verbeteren van producten. Er zijn zo’n 80 medewerkers, waarvan 64% langer dan 10 jaar werkzaam is, in dienst van Vleesbedrijf Huls B.V.

Als Productieleider ben je verantwoordelijk voor het complete productieproces van onze afdeling ‘Nat’. Onder deze afdeling vallen de subafdelingen Vleesontvangst, Kruidenkamer, Deegbereiding en Stopperij. Je stuurt de productieafdeling aan en zorgt voor een prettige werksfeer met gemotiveerde medewerkers. Daarbij ben je ook verantwoordelijk voor de competenties van de medewerkers op de afdeling. Je overziet het grote geheel, maar je kunt ook op operationeel niveau meedenken. Dagelijks onderhoud je intensief contact met diverse afdelingen binnen de plant, waaronder de Technische dienst, het Bedrijfsbureau en de afdeling Kwaliteit. Je rapporteert aan de Plantmanager.

Image

De organisatie kenmerkt zich voornamelijk door de saamhorigheid en loyaliteit van het personeel, dit blijkt ook uit het feit dat een grote groep van onze medewerkers al vele jaren in dienst zijn. (Wesley Schuur, Productieleider)

Onze merken

Image

Jouw verantwoordelijkheden

  • Het volgen van de veiligheidsvoorschriften en ervoor zorgen dat veiligheid binnen de productie dagelijks volledig geborgd wordt.
  • Het naleven van de richtlijnen en acties op het gebied van de HACCP-, ARBO-, en IFS.
  • Realiseren van productie-, kwaliteit- en productiviteitsnormen.
  • De productieplanning autoriseren, waarbij een maximaal haalbare productieprestatie is gewaarborgd.
  • Rapportages opleveren ten aanzien van voortgang en operationele resultaten en kosten.
  • Inzetten en realiseren van procesoptimalisatie.
  • Het deelnemen aan (interne) audits en de daaruit vloeiende acties tot uitvoering brengen.
  • Het actief bijdragen aan een evenwichtig personeelsbeleid/-bestand waarbij interne opleiding een belangrijke rol speelt.
  • Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken en het coachen van medewerkers.
Image

Op 15 jarige leeftijd ben ik als vakantiekracht aan de slag gegaan bij Vleesbedrijf Huls B.V. in Vlagtwedde, ondertussen ben ik doorgegroeid naar de functie van Productieleider. (Wesley Schuur, Productieleider)

Een collega aan het woord

Profile Photo

Arjan Zijlema

Plantmanager Huls Vlagtwedde

Ik werk inmiddels 24 jaar voor Huls in Vlagtwedde, onderdeel van Zwanenberg Food Group.

De functie van Productieleider heb ik zelf jaren lang uitgevoerd, afgewisseld met de rol van Kwaliteitsmanager en Productontwikkeling waarna ik ben doorgegroeid tot hoofd QA en Productontwikkeling van de business unit en uiteindelijk tot mijn huidige functie als Plantmanager. Inmiddels is de gehele droge worst productie in Vlagtwedde geconcentreerd.

Ik heb nog geen enkele dag gehad dat ik met tegenzin naar het werk ging, heb me altijd thuis gevoeld wat erg prettig is.

Zwanenberg is een modern familiebedrijf dat op vele vlakken voorop loopt in de sector en wereldwijd exporteert. Binnen Huls hebben we een meer regionale afzetmarkt en exporteren we zowel authentieke als innovatieve producten naar Duitsland en België.

We zijn een innovatief bedrijf, zo hebben we technieken in huis die nergens anders in de wereld te vinden zijn, doordat we bepaalde machines zelf hebben bedacht en in opdracht hebben laten Bouwen.

We hebben een “hands-on” mentaliteit en je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid in het uitoefenen van je functie.

Spreekt bovenstaande je aan, neem dan contact met ons op!

Wat wij zoeken

Naast een afgeronde HBO opleiding heb je ook kennis van managementtechnieken, ben je besluitvaardig en teamgericht. Wij zoeken een ervaren leidinggevende die kan motiveren. Je bent enthousiast en in staat zelfstandig beslissingen te nemen.

Image
Image

De werkzaamheden variëren van het maken van een halffabricaat tot aan het inpakproces. (Wesley Schuur, Productieleider)

Voel je welkom!

Wij bieden jou een veelzijdige, zelfstandige functie in een dynamische organisatie met een passie voor food. Bij Zwanenberg vinden we het belangrijk dat iedereen op zijn plek zit. Binnen ons familiebedrijf ben je geen nummer, maar onderdeel van een groot geheel. We investeren in training & ontwikkeling en staan altijd open voor nieuwe ideeën of werkwijzen. Een personeelsuitje op zijn tijd en iedere maand iets lekkers uit de fabriek mee naar huis? Ook daar zorgen we voor. De werksfeer is goed en we geven onze medewerkers veel verantwoordelijkheid. Voel je welkom bij Zwanenberg!

Image

Zwanenberg

Al sinds de jaren ’80 is Zwanenberg een begrip in Twente. Vanuit deze locatie worden tegenwoordig 12 fabrieken in het binnen- en buitenland aangestuurd. Met meer dan 1.800 medewerkers zijn we verantwoordelijk voor het produceren en exporteren van vleeswaren, snacks, vleesconserven, soepen, sauzen, vegetarische producten en halal producten over de hele wereld. De werksfeer is open en informeel, er wordt hard gewerkt en er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Ondernemerschap staat bij ons hoog in het vaandel. Voel je welkom, wees jezelf en doe vooral waar jij goed in bent!

Image
Image

Al onze vacatures vindt je hier:

Werken bij Zwanenberg

NEEM CONTACT OP
WE HOREN GRAAG VAN JE.

Profile Photo

Duco Bergboer

06-28918769
bergboer@QSXL.com

Naam is verplicht

Email is verplicht

Telefoon is verplicht