Company Logo Triolite

Test Engineer

Varsseveld

Lees Meer

Jouw uitdaging

Zie jij ook weleens iemand op een aangepaste fiets langskomen? Een hele grote kans dat dit een Van Raam fiets is. Wil jij nog meer mensen helpen om hun mobiliteit te vergroten en gun je ook iedereen het gevoel van wind door de haren? Fijn, want wij kunnen jouw hulp goed gebruiken

We zoeken namelijk een Test Engineer. Als Test engineer in het Tech Center zorg jij voor het opstellen, uitvoeren en analyseren van testplannen voor het verbeteren van onze fietsen. Door deze informatie te delen en adviezen te geven aan je collega-engineers over verschillende afdelingen brengen jullie samen de kwaliteit van onze fietsen naar een nog hoger niveau.

110 Jaar
Fietsproductie
245
Werknemers
18000
Productieoppervlak

WAT GA JE DOEN?

  • Duur- en veiligheidstesten of wieltesten.
  • Testen met betrekking tot de sterkte of het comfort van de fiets, waarbij je zelf op pad gaat met een fiets volgeplakt met sensoren, zijn onderdeel van je werkzaamheden als Test engineer.
  • Je bent in staat om onze testcapaciteit een boost te geven
  • Onderzoek doen, zowel kwalitatief als kwantitatief, naar de juiste methodieken en normen
  • Meehelpen aan nieuwe standaarden en vormgeving van testmethodes
Image
Image
Image

Enkele collega's

Marc Jansen

Robin Sars

Montage Engineer

Ik ben Robin Sars en ben 3,5 jaar werkzaam bij Van Raam. In mijn functie als montage engineer onderhoud en optimaliseer ik onze huidige collectie fietsen.

Hierbij werk ik nauw samen met veel verschillende afdelingen, maar met name veel met onze monteurs. Montage engineering voorziet ze van de juiste technische informatie die ze nodig hebben om te kunnen monteren. PLM maakt het mogelijk informatie aan elkaar te koppelen en deze vindbaar te maken voor alle mensen die dit nodig hebben binnen ons bedrijf.
Marc Jansen

Hein Visscher

R&D Manager

Welkom bij Van Raam! Ik ben Hein Visscher en ik ben sinds 2020 onderdeel van het Van Raam R&D team. Van Raam is een prachtig en gezond bedrijf, waar we echt een verschil maken met ons motto ‘Let’s all cycle!’

Er is heel veel dynamiek, je kunt persoonlijk en professioneel veel leren en geen dag is hetzelfde. We investeren volop in modernisering van onze processen en ontwikkeling van nieuwe of bestaande producten. Het R&D proces start bij gebruikersonderzoek en eindigt bij de lancering van een product. De bijbehorende systemen zijn ook volop in ontwikkeling en de komende jaren gaan we Product Lifecycle Management omarmen en uitrollen. Ook zijn er bestaande fietsen die een facelift krijgen of nieuwe producten die nog van scratch ontworpen moeten worden. Daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken! Lijkt je dit leuk en gun jij net als wij iedereen de ‘wind door de haren’? Laat je horen en wie weet leren we elkaar goed kennen tijdens één van onze gezellige bedrijfsborrels.
Marc Jansen

Jorrit Thijssen

Project Lead Engineer

k ben Jorrit Thijssen. Al ruim 2,5 jaar werk ik met veel plezier bij Van Raam, sinds begin dit jaar als Project Lead Engineer.

Het leukste is de ontwikkeling van een nieuwe fiets samen met de rest van het bedrijf. Om met zijn allen in hetzelfde project te kunnen werken is het belangrijk voor elke afdeling de juiste informatie te kunnen vinden en delen binnen ons PLM systeem.

Ben jij de persoon die

Minimaal hbo werk- en denkniveau in de richting van werktuigbouwkunde, industrieel product ontwerp of vergelijkbaar

Een analytisch karakter die gedreven is om uit te zoeken waarom iets gebeurt.

Een stevige en zelfstandige persoonlijkheid met gezonde ‘hands on’-mentaliteit.

Goede communicatieve en sociale vaardigheden.

Image Image

Wat wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie in een leuk team van enthousiaste en betrokken collega’s.

Een informele en open werksfeer in een dynamisch bedrijf, waarin jij de vrijheid, vertrouwen en ruimte krijgt om efficiëntie op jouw afdeling te maximaliseren.

Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Metalektro.

Elke dag gratis vers fruit.

Een gezellige werkplek in een nieuw duurzaam pand.

Onvergetelijke (personeels- en team)uitjes en toegang tot de optredens van de Van Raam huisband (Lekkâh Band)

Image Image

Van Raam

Van Raam produceert al bijna 110 jaar fietsen en al meer dan 35 jaar met de focus op aangepaste fietsen. Met circa 230 medewerkers maken wij unieke aangepaste fietsen voor mensen met een beperking, zoals driewielfietsen, rolstoelfietsen en duofietsen. Onze fietsen gaan de hele wereld over met de nadruk op vrijwel alle Europese landen en Noord Amerika. De fietsen worden geproduceerd in Varsseveld, in één van de schoonste en slimste fabrieken van Nederland. Er wordt niets op voorraad geproduceerd, elke fiets wordt uniek gefabriceerd.


Geïnteresseerd in Van Raam, maar zoek je toch wat anders? Kijk dan vooral eens op onze vacaturepagina:

ALLE VACATURES
Image
Image

Bekijk meer over Van Raam en de geschiedenis in onderstaande documentaire (12 min.):

Wil je vrijblijvend eens wat meer horen over de functie of Van Raam?
Dan horen wij graag van jou!

Profile Photo

Ike Hoppenbrouwer

Recruiter a.i.
06 286 971 20
hoppenbrouwer@qsxl.com

Naam is verplicht

Email is verplicht

Telefoon is verplicht


Loading...