Company Logo Triolite

Project Lead Engineer

Varsseveld

Lees Meer

Jouw uitdaging

Zie jij ook weleens iemand op een aangepaste fiets langskomen? Een hele grote kans dat dit een Van Raam fiets is. Wil jij nog meer mensen helpen om hun mobiliteit te vergroten en gun je ook iedereen het gevoel van wind door de haren? Fijn, want wij kunnen jouw hulp goed gebruiken

Ter versterking van ons Research & Development team zijn wij namelijk op zoek naar een gedreven Project Lead Engineer die passie heeft voor consumentenproducten en meewerkt aan onze visie ‘Let’s all Cycle’.

Als Project Lead Engineer in deze functie ben je verantwoordelijk voor de technische coördinatie van een project en ben je de spil binnen het multidisciplinaire projectteam. Met oog voor projectplanning en budget, kun je met teamwork goede, leuke en creatieve oplossingen uitwerken.

110 Jaar
Fietsproductie
230
Werknemers
13500
Productieoppervlak

Wat je gaat doen

  • Je werkt samen met een team van designers en engineers en bent verantwoordelijk voor de samenstelling van het projectteam.
  • Je zet prototypes op vanuit een concept met oog voor kwaliteit, kosten, maakbaarheid, veiligheid en doorlooptijd.
  • Je zet planningen van projecten op en bewaakt deze.
  • Je bent verantwoordelijk voor de technische kwaliteit binnen de functionele specificaties uit het pakket van eisen.
  • Je verzamelt informatie en bepaald technische keuzes.
  • Je bent verantwoordelijk voor projectgebonden inkoop.
  • Je bent eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van het technische dossier.
  • Je maakt en controleert technische berekeningen en simulaties.
  • Je communiceert met zowel je opdrachtgever als het team en toeleveranciers.
Image
Image
Image

Enkele collega's

Marc Jansen

Robin Sars

Montage Engineer

Ik ben Robin Sars en ben 3,5 jaar werkzaam bij Van Raam. In mijn functie als montage engineer onderhoud en optimaliseer ik onze huidige collectie fietsen.

Hierbij werk ik nauw samen met veel verschillende afdelingen, maar met name veel met onze monteurs. Montage engineering voorziet ze van de juiste technische informatie die ze nodig hebben om te kunnen monteren. Daarnaast werken we veel samen met lead engineering om ‘design for assembly’ goed vorm te geven. In de toekomst ga ik wellicht ook met jou samenwerken aan leuke en interessante projecten, zodat ons assortiment steeds beter aansluit bij de individuele wensen van klanten..
Marc Jansen

Hein Visscher

R&D Manager

Welkom bij Van Raam! Ik ben Hein Visscher en ik ben sinds 2020 onderdeel van het Van Raam R&D team. Van Raam is een prachtig en gezond bedrijf, waar we echt een verschil maken met ons motto ‘Let’s all cycle!’

Er is heel veel dynamiek, je kunt persoonlijk en professioneel veel leren en geen dag is hetzelfde. We investeren volop in modernisering van onze processen en ontwikkeling van nieuwe of bestaande producten. Het R&D proces start bij gebruikersonderzoek en eindigt bij de lancering van een product. De bijbehorende systemen zijn ook volop in ontwikkeling en de komende jaren gaan we Product Lifecycle Management omarmen en uitrollen. Ook zijn er bestaande fietsen die een facelift krijgen of nieuwe producten die nog van scratch ontworpen moeten worden. Daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken! Lijkt je dit leuk en gun jij net als wij iedereen de ‘wind door de haren’? Laat je horen en wie weet leren we elkaar goed kennen tijdens één van onze gezellige bedrijfsborrels.
Marc Jansen

Jorrit Thijssen

Project Lead Engineer

Ik ben Jorrit Thijssen. Al ruim 2,5 jaar werk ik met veel plezier bij Van Raam, sinds begin dit jaar als Project Lead Engineer.

Vanuit mijn rol als project lead engineer vind ik het leuk om met alle disciplines binnen Van Raam samen te werken aan de ontwikkeling van onze nieuwe fietsen. De ene dag informeer ik de marketing en verkoop afdeling over nieuwe ontwikkelingen, de dag erna zit ik met de mensen van productie rond de tafel om te beoordelen of onze nieuwe lasmal 100% toekomstbestendig is. De veelzijdigheid en afwisseling van deze taken maakt mijn werk iedere dag weer anders en uitdagend. Binnen een bedrijf waar ‘the sky the limit’ is en er voor innovatie altijd ruimte en tijd is, voel ik mij erg thuis! Jij hopelijk ook!

Wat wij zoeken

Een nieuwe collega met HBO werk- en denkniveau, richting werktuigbouwkunde of automotive structural design.

Iemand met minimaal 3 jaar relevante werkervaring.

Iemand met kennis en ervaring met Solidworks (of een ander tekenprogramma) en PLM/PDM.

Een persoon die analytisch, oordeelvormend en besluitvaardig is.

Iemand met affiniteit en passie voor fietstechniek en het ontwikkelen van consumentenproducten.

Een teamspeler die gewend is om verantwoording te dragen.

Iemand die van nature oplossingsgericht is en beschikt over goede communicatieve eigenschappen.

Image Image

Wat wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie in een leuk team van enthousiaste en betrokken collega’s.

Een informele en open werksfeer in een dynamisch bedrijf, waarin jij de vrijheid, vertrouwen en ruimte krijgt om efficiëntie op jouw afdeling te maximaliseren.

Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Metalektro.

Elke dag gratis vers fruit.

Een gezellige werkplek in een nieuw duurzaam pand.

Onvergetelijke (personeels- en team)uitjes en toegang tot de optredens van de Van Raam huisband (Lekkâh Band)

Image Image

Van Raam

Van Raam produceert al bijna 110 jaar fietsen en al meer dan 35 jaar met de focus op aangepaste fietsen. Met circa 230 medewerkers maken wij unieke aangepaste fietsen voor mensen met een beperking, zoals driewielfietsen, rolstoelfietsen en duofietsen. Onze fietsen gaan de hele wereld over met de nadruk op vrijwel alle Europese landen en Noord Amerika. De fietsen worden geproduceerd in Varsseveld, in één van de schoonste en slimste fabrieken van Nederland. Er wordt niets op voorraad geproduceerd, elke fiets wordt uniek gefabriceerd.


Geïnteresseerd in Van Raam, maar zoek je toch wat anders? Kijk dan vooral eens op onze vacaturepagina:

ALLE VACATURES
Image
Image

Bekijk meer over Van Raam en de geschiedenis in onderstaande documentaire (12 min.):

GEDREVEN EN ERVARING?
NEEM CONTACT OP, WE HOREN GRAAG VAN JE!

Profile Photo

Ike Hoppenbrouwer

Recruiter a.i.
06 286 971 20
hoppenbrouwer@qsxl.com

Naam is verplicht

Email is verplicht

Telefoon is verplicht


Loading...