Company Logo Triolite

Embedded Programmeur

Varsseveld

Lees Meer

Jouw uitdaging

Zie jij ook weleens iemand op een aangepaste fiets langskomen? Een hele grote kans dat dit een Van Raam fiets is. Wil jij nog meer mensen helpen om hun mobiliteit te vergroten en gun je ook iedereen het gevoel van wind door de haren? Fijn, want wij kunnen jouw hulp goed gebruiken.

Binnen Van Raam zoeken we namelijk iemand die een belangrijke schakel wordt binnen de ontwikkeling van onze smart e-bikes. Van specificaties en architectuur tot implementaties en testen.

We ontwikkelen onze eigen aandrijfsystemen voor onze e-bikes. Daarnaast houden we ons bezig met de software voor de IoT module die de fietsen smart maakt. Wie weet kunnen straks meer mensen fietsen met behulp van jouw expertise!

110 Jaar
Fietsproductie
245
Werknemers
18000
Productieoppervlak

Wat doet een programmeur binnen Van Raam

Je wordt een belangrijke schakel binnen de ontwikkeling van de smart e-bike.

Jij weet de ideeën van Van Raam te vertalen in solide software.

Je houdt je bezig met het ontwikkelen van de embedded software voor het Van Raam aandrijfsysteem. Van specificaties en architectuur tot implementaties en testen.

Daarnaast houd je je bezig met de software voor de IoT module die de fietsen smart maakt.

Enkele collega's

Marc Jansen

Ronnie Kroekenstoel

Teamleider R&D Elektro

Ik ben Ronnie Kroekenstoel en vanaf 2016 werkzaam op de R&D Elektro afdeling van Van Raam, het laatste jaar als teamleider. Onze afdeling is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het e-bike systeem met alle opties en mogelijkheden zodat we de Van Raam slogan ‘Let’s all cycle’ mogelijk maken. We staan nu aan het begin van de ontwikkeling van het volgende generatie aandrijfsysteem en zijn daarom op zoek naar versterking van ons team!

Het leuke aan het werken bij Van Raam is dat innovatie belangrijk is. Hierdoor is er ook veel ruimte binnen je eigen werk en kun je jezelf blijven doorontwikkelen. Doordat er in kleine teams gewerkt wordt is het werk erg veelzijdig en kun je van begin tot eind meedenken.
Marc Jansen

Rick de Jonge

Elektro engineer

Ik ben Rick de Jonge en vanaf 2014 werkzaam op de Elektro afdeling van Van Raam. Ik ben begonnen als stagiaire en toen school met het voorstel kwam om bij Van Raam mijn elektro stage te gaan lopen, vroeg ik mij af wat een fietsenfabriek met een elektro stagiaire moet.

Al snel werd het mij duidelijk dat er op elektro en software gebied heel veel te doen is bij Van Raam. Na mijn stage ben ik in dienst gekomen bij Van Raam en met veel plezier zorg ik samen met mijn collega’s van de elektro afdeling ervoor dat door ons aandrijfsysteem mensen langer mobiel blijven!
Marc Jansen

Jan-Willem Boezel

Technisch directeur

Ik ben Jan-Willem Boezel en ben de technisch directeur van Van Raam. Van Raam is toonaangevend op het gebied van aangepast fietsen zowel op het gebied van productiemethodes als op onze producten. Onze ambitie is om voorop te blijven lopen in de markt om onze slogan 'Let's all cycle' waar te maken, hierbij zien we dat innovatie een belangrijke pijler is.

Om de voorsprong te blijven houden ontwikkelen we veel zelf om kennis in huis te krijgen en te houden. Hierdoor krijgen we grip op de hele productieketen. In deze tijd van schaarste (zowel elektro componenten als fietsonderdelen) is deze strategie zeer succesvol gebleken.

Wat wij zoeken

Afgeronde HBO opleiding (Technische Informatica, Elektrotechniek, Embedded systems).

Vaardig in het programmeren in C/C++.

In staat om zelfstandig en secuur te werken.

Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Image
Image
Image

Wat wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie in een leuk team van enthousiaste en betrokken collega’s.

Een informele en open werksfeer in een dynamisch bedrijf, waarin jij de vrijheid, vertrouwen en ruimte krijgt om efficiëntie op jouw afdeling te maximaliseren.

Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Metalektro.

Elke dag gratis vers fruit.

Een gezellige werkplek in een nieuw duurzaam pand.

Onvergetelijke (personeels- en team)uitjes en toegang tot de optredens van de Van Raam huisband (Lekkâh Band)

Image Image

Van Raam

Van Raam produceert al bijna 110 jaar fietsen en al meer dan 35 jaar met de focus op aangepaste fietsen. Met circa 230 medewerkers maken wij unieke aangepaste fietsen voor mensen met een beperking, zoals driewielfietsen, rolstoelfietsen en duofietsen. Onze fietsen gaan de hele wereld over met de nadruk op vrijwel alle Europese landen en Noord Amerika. De fietsen worden geproduceerd in Varsseveld, in één van de schoonste en slimste fabrieken van Nederland. Er wordt niets op voorraad geproduceerd, elke fiets wordt uniek gefabriceerd.


Geïnteresseerd in Van Raam, maar zoek je toch wat anders? Kijk dan vooral eens op onze vacaturepagina:

ALLE VACATURES
Image
Image

Bekijk meer over Van Raam en de geschiedenis in onderstaande documentaire (12 min.):

Wil je vrijblijvend eens wat meer horen over de functie of Van Raam?
Dan horen wij graag van jou!

Profile Photo

Ike Hoppenbrouwer

Recruiter a.i.
06 286 971 20
hoppenbrouwer@qsxl.com

Naam is verplicht

Email is verplicht

Telefoon is verplicht


Loading...