Company Logo Triolite

Design Engineer

Varsseveld

Lees Meer

Jouw uitdaging

Zie jij ook weleens iemand op een aangepaste fiets langskomen? Een hele grote kans dat dit een Van Raam fiets is. Wil jij nog meer mensen helpen om hun mobiliteit te vergroten en gun je ook iedereen het gevoel van wind door de haren? Fijn, want wij kunnen jouw hulp goed gebruiken.

Van Raam is namelijk op zoek naar een Design engineer die onze Service afdeling kan ondersteunen. Voor onze fietsen weet jij tekeningen en montagehandleidingen te ontwerpen. En aan de hand van voorbeelden in de praktijk denk je mee in probleemanalyses en het verbeteren van onze producten.

110 Jaar
Fietsproductie
245
Werknemers
18000
Productieoppervlak

Wat je gaat doen

  • Verwerken van inkoop- of ontwikkeling gestuurde artikel wijzigingen in de 2D/3D modellen van Service (tekeningen, (de)montage- en assemblage handleidingen voor dealers).
  • Vertalen van ontwerpen naar technische tekeningen voor onderdelen van Service.
  • Maken en uitwerken van tekeningen, (de)montage- en assemblage handleidingen en ontwerpen.
  • Signaleren van mogelijke problemen die ontstaan in productveranderingen.
  • Oorzaakanalyse opstellen voor problemen die zich in het veld voordoen.
  • Onderhouden van artikelen en stuklijsten voor de Service(Aftersales) afdeling.
  • Samenwerken met het specials team in het ontwikkelen van unieke fietsaanpassingen.

Enkele collega's

Marc Jansen

Jaap Michorius

Hallo daar, Ben jij degene die ons komt versterken? Ik ben Jaap Michorius en al weer een aantal jaar als productie engineer aan het werk bij Van Raam. De tijd vliegt en we hebben nog veel te doen.

Als productie engineering zijn we met allerlei vraagstukken bezig die de groei van Van Raam moeten zien te verwezenlijken. Zowel op de korte als ook lange termijn. De meeste vraagstukken die we krijgen bestaan in de kern uit techniek en hebben veel raakvlakken naar andere specialisten binnen Van Raam. In deze dynamische omgeving proberen we als team innovaties toe te passen waar Van Raam ook over een langere termijn mee verder kan. De factor mens mag hierbij niet vergeten worden en is feitelijk de spil waar het om draait. We halen nieuwe technologieën naar binnen en blijven uitkijken naar de toekomst en elke keer proberen we deze in te zetten met een zo hoog mogelijke toegevoegde waarde. Alles is er op gericht om op een verantwoorde manier zo veel mogelijk mensen, wel of niet zelfstandig, weer mobiel te maken. Dus naast de techniek ook zeker de menselijke kant van het verhaal! Kom jij het verhaal mee schrijven?

Marc Jansen

Dominik Tempels

Hoe dynamisch kan het worden? Ik ben pas enkele maanden bij Van Raam, maar de snelheid van de ontwikkelingen en kansen zijn enorm. Er zit veel potentie in de markt , maar zeker ook in de organisatie en het team. We hebben samen een uitdaging die we als team proberen in te vullen. De combinatie van techniek, logistiek, partnership, ondernemerschap en organisatie komt in elke rol wel weer terug. Het is een enorm potentieel aan kansen en aan talenten wat we te benutten en in te zetten hebben.

Als team lopen we echter tegen grenzen aan welke we graag willen verleggen. Dat geld voor onze grootte en samenstelling als team maar ook over technieken en technologieën die we inzetten. Er is veel te ontdekken en te ontwikkelen. We willen graag bijdragen aan een bereikbare mobiliteit van onze medemensen en hoe kunnen we dat op een duurzame en toekomstgerichte wijze doen? Als jij mee wilt helpen om daar antwoorden op te vinden, dan ben je van harte welkom om ons team te komen versterken!

Ben jij de persoon die

Een MBO+/HBO opleiding heeft afgerond in de techniek.

Niet alleen een denker is, maar ook een doener.

Ervaring heeft met met Solidworks, AutoCAD of vergelijkbaar.

Affiniteit heeft met de fietstechniek.

Analytisch sterk is en een goed technisch inzicht heeft.

Niet alleen theoretisch denkt, maar juist ook praktisch.

Image
Image
Image

Wat wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie in een leuk team van enthousiaste en betrokken collega’s.

Een informele en open werksfeer in een dynamisch bedrijf, waarin jij de vrijheid, vertrouwen en ruimte krijgt om efficiëntie op jouw afdeling te maximaliseren.

Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Metalektro.

Elke dag gratis vers fruit.

Een gezellige werkplek in een nieuw duurzaam pand.

Onvergetelijke (personeels- en team)uitjes en toegang tot de optredens van de Van Raam huisband (Lekkâh Band)

Image Image

Van Raam

Van Raam produceert al bijna 110 jaar fietsen en al meer dan 35 jaar met de focus op aangepaste fietsen. Met circa 230 medewerkers maken wij unieke aangepaste fietsen voor mensen met een beperking, zoals driewielfietsen, rolstoelfietsen en duofietsen. Onze fietsen gaan de hele wereld over met de nadruk op vrijwel alle Europese landen en Noord Amerika. De fietsen worden geproduceerd in Varsseveld, in één van de schoonste en slimste fabrieken van Nederland. Er wordt niets op voorraad geproduceerd, elke fiets wordt uniek gefabriceerd.


Geïnteresseerd in Van Raam, maar zoek je toch wat anders? Kijk dan vooral eens op onze vacaturepagina:

ALLE VACATURES
Image
Image

Bekijk meer over Van Raam en de geschiedenis in onderstaande documentaire (12 min.):

GEDREVEN EN ERVARING?
NEEM CONTACT OP, WE HOREN GRAAG VAN JE!

Profile Photo

Ike Hoppenbrouwer

Recruiter a.i.
06 286 971 20
hoppenbrouwer@qsxl.com

Naam is verplicht

Email is verplicht

Telefoon is verplicht


Loading...