Company Logo Triolite

Inkoop Manager

Oldenzaal

Lees Meer

JOUW UITDAGING ALS INKOOP MANAGER

Je komt te werken in een professioneel en enthousiast inkoopteam op de afdeling bedrijfsbureau waarbij je rapporteert aan de manager productie en logistiek.
Binnen Trioliet houd je overzicht over de performance van de leveranciers en de afdeling en neem je de lead in strategische keuzes op het vlak van inkoop .

250
Werknemers
85 %
Exportpercentage
50
Landen

Wat ga je doen

Selecteren en contracteren van (inter-)nationale leveranciers.

Begeleiden van en zelf deelnemen aan (complexe) inkooptrajecten.

Komen tot kostprijsreductievoorstellen en deze tot uitvoer brengen.

Aansturen, ondersteunen en motiveren van het inkoopteam om de doelstellingen te realiseren.

Up-to-date houden van het artikel- en leveranciersbestand met de juiste stamgegevens voor een goed georganiseerde procesafloop en het bewaken van de juiste voorraadposities.

Initiëren van activiteiten om risico’s in de bestaande supply base te verkleinen.

Zorgen voor harmonieus contact met de leveranciers over o.a. de leverperformance, kwaliteit en het implementeren van verbetervoorstellen.

COLLEGA’S AAN HET WOORD

Het inkoopteam bestaat uit 6 personen. Het is een hecht team van harde werkers die hun handen uit de mouwen steekt. De werksfeer is gezellig en informeel.

Profile Photo

Marc Jansen

Manager Productie & Logistiek

"Sinds 2018 werk ik voor Trioliet en waardeer de nuchtere hardwerkende Twentse mentaliteit en altijd denken in oplossingen. Met de afdeling Productie & Logistiek wil ik staan voor een klantgerichte organisatie, zowel intern als extern en een product afleveren waar de klant trots op kan zijn. Verder vind ik belangrijk dat iedere medewerker met plezier naar het werk gaat om zijn bijdrage te kunnen leveren aan een hoogwaardig product. Voor Trioliet is inkoop een afdeling met vooruitziende blik zodat ook onderdelen met een lange levertijd tijdig binnenkomen in de juiste kwaliteit. Een Trioliet inkoper is prijsbewust en de klantgerichtheid komt hier tot uiting door perfecte communicatie over de performance van leveranciers naar de collega’s”.

Profile Photo

Debbie Dijkman

Teammanager Operationele Inkoop

"Trioliet is een mooi bedrijf om voor te werken. Er heerst een informele cultuur waarbij je gemakkelijk bij iedereen binnenloopt. De collega’s zijn betrokken en er is weinig personeelsverloop. In 2017 begon ik als inkoper en was één van de eerste vrouwen. Dit aantal is de laatste jaren toegenomen, zowel op kantoor als in de productie zie je steeds meer vrouwen aan het werk. De mannen zullen het niet snel toegeven, maar ik denk zeker dat dit van meerwaarde is voor het bedrijf. Sinds januari 2020 ben ik Teammanager van onze afdeling operationele inkoop. Elke inkoper heeft contact met zijn eigen leveranciers. Tijdens het wekelijkse werkoverleg houden we elkaar goed op de hoogte, zodat we tijdens vakantieperiodes elkaars werk kunnen overnemen. Het belangrijkst voor onze afdeling is dat de materialen van de juiste kwaliteit op tijd geleverd worden tegen een goede prijs. Dit alles zorgt ervoor dat de productie op volle kracht door kan draaien en de voermengwagens op tijd aan onze klanten wereldwijd geleverd kunnen worden. Daarnaast is er ruimte om jezelf te ontwikkelen. Momenteel volg ik zelf de NEVI 2 inkoopopleiding, deze opleiding zorgt ervoor dat we ons samen nog verder kunnen gaan professionaliseren op inkoopgebied. Een mooie uitdaging!"

WAT HEB JE IN HUIS?

  • Een afgeronde technische HBO opleiding, aangevuld met NEVI.
  • Werkervaring met het inkopen van technisch hoogwaardige producten en diensten in een vergelijkbare functie.
  • Sterke teamspeler die effectief communiceert op alle niveaus en die de collega’s op een enthousiaste manier weet te motiveren.
  • Commercieel inzicht, sterke onderhandelaar, hands on mentaliteit.
  • Vasthoudend in het bereiken van het optimale resultaat.
  • Goed analytisch vermogen; werkt systematisch, nauwkeurig en planmatig bij het verzamelen en verwerken van gegevens.
  • Ervaring met ERP pakketten, kennis van Infor-LN is een pré.
  • Bereidheid tot reizen naar het buitenland.
  • Goede beheersing van Nederlandse, Engelse en Duitse taal.
Image

WIJ BIEDEN

Goede werkomstandigheden

Werken bij Trioliet betekent werken bij een innovatief, ondernemend bedrijf. We hechten veel waarde aan een collegiale, prettige werksfeer. Wij bieden een goed marktconform salaris.

Gezellig team

Je komt te werken in een gedreven team van medewerkers. Tussen de middag wandelen we graag een rondje.

Goede gezondheid

Vitale werknemers zijn belangrijk voor Trioliet. Wij bieden vanuit ons Triovit programma gezondheidschecks aan, maar ook workshops op het gebied van lifestyle en voeding.

Image Image

OVER TRIOLIET

Trioliet is een toonaangevend familiebedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling, productie en verkoop van machines en systemen voor het voeren van rundvee op veebedrijven. In Nederland is Trioliet marktleider op het gebied van voertechniek. Deze positie is bereikt dankzij 70 jaar ervaring.

De broers Max, Fred en Cees (trio) Liet startten in 1950 hun bedrijf in Purmerend en noemden het Trioliet. Na de overname van Mullos werd de handelsnaam omgedoopt in Trioliet Mullos. In 2007 nam Robert Liet, zoon van een van de oprichters, de dagelijkse leiding over. Bij Trioliet werken ruim 250 mensen, verdeeld over de hele wereld. Het grootste deel is echter werkzaam in Oldenzaal.

Image Image

Neem contact op
we horen graag van je.

Profile Photo

Lizzy Diepenbroek

HR medewerker
0541 57 21 72
solliciteren@trioliet.com

Naam is verplicht

Email is verplicht

Telefoon is verplicht


Loading...