Company Logo Triolite

Sales/Account Manager - Flavours & Ingredients

Deventer, Nederland

Lees Meer

Jouw uitdaging

Flavours & Ingredients

Ter versterking van het team zoeken wij een gedreven relatiebouwer die samen met klanten nieuwe innovatieve concepten gaat ontwikkelen.

Timmers Food Creations BV is specialist op het gebied van (natuurlijke) aroma’s en bouwstenen voor een subtiele smaak in zowel hartige als zoete voedingsmiddelen. Ook omvat het productenpakket diverse ingrediënten voor de industriële markt, waarbij de producten onder meer worden toegepast in zoetwaren, bakkerijgrondstoffen, soepen, sauzen, specerijen, zuivel/ijsproducten, vlees en vleesvervangers. Het bedrijf kenmerkt zich door slagvaardigheid, flexibiliteit en haar informele karakter en stimulerende werkomgeving.

Image
Image

Taken

Verantwoordelijk voor het opbouwen en verdiepen van een hechte samenwerkingsrelatie met zowel klanten als toeleverende (internationale) partners teneinde de omzet te verhogen.

Acquisitie van nieuwe accounts en op- en uitbouwen van lange termijn relaties met bestaande en nieuwe klanten.

Onderhandelen over prijzen en condities, alsmede afsluiten van contracten.

Signaleren van trends en kansen in de voedingsmiddelenmarkt en adequaat reageren op marktontwikkelingen.

Organiseren van activiteiten (klantcontacten) ter promotie van de producten van Timmers Food Creations, mogelijk in de eigen proefkeuken.

Bieden van alternatieve innovatieve producten voor bestaande producten/ingrediënten die waarde toevoegen voor klanten.

Intensief samenwerken met het Timmers Food Creations team en klanten (R&D, Inkoop en Productie).

Vertalen van (technologische) ontwikkelingen naar nieuwe mogelijkheden voor productontwikkeling.

Rapporteren aan de directeur/eigenaar.

Enkele Collega's

Profile Photo

Jeroen Timmers

Directeur

Voel je je thuis in een kleinere, maar uitdagende en groeiende internationale organisatie, dan hebben wij een mooie functie voor een enthousiaste ondernemer met technologische bagage.

Je bent een enthousiaste en gedreven sales professional en weet een optimale balans te vinden tussen de belangen van onze klanten, toeleveranciers en afnemers. Dit is de kracht van ons bedrijf en op basis van een vriendschappelijke relatie sta je hier als een echte partner middenin.

Profile Photo

Lisa Hulleman

Sales & Supply Coordinator

Samen met Eva zorg ik voor een goed georganiseerde front- en backoffice. Gestructureerd en met de nadruk op persoonlijk contact met onze klant. In het contact staan heldere communicatie, flexibiliteit en oplossingsgerichtheid centraal. Belt u ons? Dan is de kans groot dat u mij aan de telefoon krijgt.

Profile Photo

Arco Schoenmaker

Product Developer

Sinds 2003 werk ik al bij Timmers Food Creations en heb van dichtbij gezien hoe we weloverwogen een krachtig bedrijf hebben opgebouwd. In Deventer hebben we een prachtige proefkeuken waar ik dagelijks mijn passie uitvoer. Ik ben ontzettend trots dat ik hier samen met de klant nieuwe oplossingen mag ontdekken en vind het waardevol dat we veel aandacht besteden aan onze klanten. Hierbij focussen we ons op een duurzame relatie. Veel van onze klanten zijn al bij ons sinds de oprichting van Timmers Food Creations.

Wij zoeken

Toegankelijke persoonlijkheid met energie, pioniersgeest en drive
 • Afgeronde HBO of academische studie in de richting Levensmiddelentechnologie, Food Science, Food & Marketing, Food Innovation of vergelijkbaar.
 • Commerciële werkervaring, waarbij ervaring in de food branche een vereiste is.
 • Gewend om klantvragen te vertalen naar concrete productontwikkelingsvraagstukken.
 • Passie voor de internationale food branche, marktontwikkelingen en consumententrends.
 • In staat om zowel zelfstandig als in een team goed te kunnen functioneren.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en goede beheersing van de Engelse en Duitse taal.
 • Ondernemend, empathisch, resultaat- en klantgericht, overtuigingskracht, pro-actief, doortastend, flexibel en een team player.
Image

Wij bieden

 • Standplaats Deventer met de mogelijkheid om vanuit huis te werken.
 • Timmers Food Creations biedt een informele, professionele en innovatieve werkomgeving, waarbij food professionals de ruimte krijgen om zelfstandig business te ontwikkelen.
 • Het bedrijf doet aktief mee met de ontwikkeling van nieuwe produkten, die inspelen op aktuele markttrends, zoals bijvoorbeeld vegan, halal en vleesvervanging. Het bedrijf wil haar klanten bij staan met de nieuwste ingredienten en smaakbeleving, zodat zij zich kunnen onderscheiden van de concurrentie.
 • Een persoonlijke benadering en deskundig advies kenmerken de cultuur. De arbeidsvoorwaarden zijn goed en afgestemd op de zwaarte van de functie.
Image

Timmers Food Creations

Al ruim 20 jaar zijn wij specialisten op het gebied van aroma’s en aanvullende ingrediënten. Met ons gehele assortiment creëren wij unieke smaakprofielen voor onze klanten zodat zij voorop lopen in de markt.Voor onze klanten zijn we naast leverancier ook een sparringpartner. We denken enthousiast mee bij het (door)ontwikkelen van foodconcepten. Van een uniek smaakprofiel, tot het creëren van een kostenefficiënte samenstelling van ingrediënten. Daarnaast zetten we ons graag in als troubleshooter bij complexe process- issues en geven we advies op het gebied van wet- en regelgeving.Onze klanten ervaren de samenwerking als vertrouwd en toch verrassend. Dit geldt voor de smaakprofielen die we creëren maar ook voor de manier waarop wij wij dit doen. Werken met ons creëert een verrassende beleving van uw product, maar past zo goed dat het vertrouwd is. Zie ook: www.timmersfoodcreations.nl

Image
Image

Neem contact op
we horen graag van je.

Profile Photo

Jeroen Timmers

06-53644409
jeroen.timmers@timmersfoodcreations.nl

Naam is verplicht

Email is verplicht

Telefoon is verplicht


Loading...