Company Logo Triolite

INTERNAL COMMISSIONING ENGINEER

Aalten

Lees Meer

Jouw uitdaging

Als INTERNAL COMMISSIONING ENGINEER bij onze organisatie houd je je bezig met het functioneel testen, storingen oplossen en het aanpassen van de software van de reeds geassembleerde machines.

De focus ligt bij deze functie op het in bedrijf stellen van onze machines en niet op assemblage. We werken met Beckhoff en ook met eigen software. Met behulp van cursussen kan dit bij ons aangeleerd worden. Het is dan ook niet vereist hier reeds ervaring mee te hebben.

Je werkt zelfstandig, maar ook samen met collega's van diverse disciplines. Dit is een binnendienst functie, maar indien gewenst behoort een combinatie met buitendienst ook tot de mogelijkheden.

Wil je graag groeien in je rol als (elektro) monteur dan is dit een mooie kans om jezelf verder te ontwikkelen.

+ 65
Jaar ervaring
+ 400
Medewerkers
7
Locaties

Wat ga je doen

  • Elektrisch en softwarematig opstarten van systemen en machines
  • Testen van de elektrische systemen en de softwarebesturingen van machines
  • Opsporen van storingen en systeemfouten op elektronisch en softwarematig gebied

Jouw collega’s

Profile Photo

Frank Lankveld

Hi! Ik ben Frank Lankveld, werkzaam bij Sanovo Technology sinds 2015. Ik werk momenteel op de afdeling waar de grote machines worden gebouwd. Dit bestaat uit o.a. de Small Grader en de Grader Pro.
Toen ik in 2015 bij Sanovo ben begonnen, ging ik eerst werken bij de kleine machines zoals de Farm Packers, Hatcheries, en Lanes. Dat gaf mij een goede basis om verder te groeien, inclusief interne opleidingen. Alhoewel ik het leuk vond om zelfstandig de kleine machines te bouwen, in mijn huidige rol mag ik veel in team verband werken. Dit geeft een nieuwe uitdaging om alles goed uit te voeren om uiteindelijk samen een goed product bij de klant neer te kunnen zetten.
Lijkt het jou ook leuk om samen iets moois te bouwen? Dan zie ik je graag in het team!

LinkedIn
Profile Photo

Lynn Somsen

Ik ben Lynn Somsen en sinds 2021 werkzaam bij Sanovo als monteur mechatronica. Nadat ik vroegtijdig met mijn studie was gestopt kwam ik al snel terecht bij Sanovo, waar ik geheel zonder technische achtergrond of verwachtingen ben begonnen. Maar dat ik 1,5 jaar later naast deze leuke baan, opnieuw kon beginnen met studeren en ook nog eens een vast contract heb gekregen, had ik zeker niet verwacht.
Het is altijd weer een mooie uitdaging om een machine te bouwen. Hierbij bouw je de machine grotendeels zelf op, waarna je hem kan afstellen om hem vervolgens af te testen, zo maak je vrijwel het gehele proces mee. De samenwerking tussen de elektrische en mechanische componenten in een machine vind ik erg interessant, een goede afstelling is hierbij erg belangrijk. Elk onderdeel heeft namelijk invloed op elkaar. Het leukste vind ik dus ook om een machine zo goed mogelijk af te stellen. Dat vraagt soms enige creativiteit, maar met een team van prettige collega's om je heen komt er altijd een oplossing.
Ik kijk uit naar alle uitdagingen en kansen die ik binnen dit bedrijf ga tegenkomen, en hoop daarbij veel nieuwe mechatronica enthousiastelingen tegen te komen!

LinkedIn
Profile Photo

Cor Hinkamp

Ik werk in de productie als Commissioning engineer. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor het opstarten van de elektrische installatie van m.n. de grote eier-sorteermachines. Dat houdt in, het voorbereiden van de PLC, PC’s, noodstop circuit enz. Tevens ook instellen van de ingebouwde elektro-componenten, vervolgens elektronisch afregelen, controleren en testen. Indien nodig storing zoeken en deze verhelpen. Oftewel voordat de machine wordt verscheept, verricht ik de laatste handelingen, zodat deze straks in het veld goed functioneert.
Dat opstellen in het veld doe ik niet, maar normaliter een buitendienst monteur. Trouwens, enkele nieuwe collega’s doen dat wel af en toe.

Het leuke aan mijn functie vind ik de diversiteit in mijn taken en het nauw samenwerken tussen de verschillende disciplines. Ik ben binnengekomen bij Sanovo zo’n 5 jaar voor mijn pensioen. Daarvoor had ik al veel ervaring opgedaan als elektromonteur en programmeur; Sanovo wist en weet deze ervaring op waarde te schatten en bood mij deze kans.

Ik werk al een tijdje 4 dagen in de week (CAO Metalektro heeft een mooie regeling, die Generatiepact heet) en eind van dit jaar ga ik genieten van mijn pensioen. Fijn voor mij, maar dat betekent wel dat er vervanging nodig is. Als genoemde werkzaamheden je aanspreken en je hebt de opleiding, die hierbij aansluit of je wilt hiervoor verder worden opgeleid, neem dan contact op. En wie weet, zijn we de komende maanden collega’s.

Hopelijk tot gauw !

LinkedIn

Wat wij bieden

Een technisch uitdagende baan in een dynamische organisatie, waar technisch hoogwaardige machines worden ontwikkeld en geproduceerd, met een informele werksfeer

Contract voor minimaal 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband na gebleken geschiktheid

Aantal uren per week is bespreekbaar

Marktconforme arbeidsvoorwaarden, CAO Metalektro met 27 vakantiedagen en 13 ATVdagen

Salarisindicatie : € 2.650 / € 4.000

Secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reiskostenvergoeding, aanvullende verzekeringen, werkkostenregeling, personeelskortingem

Mogelijkheden tot volgen van opleidingen en trainingen

Een actieve personeelsvereniging die diverse leuke activiteiten organiseert

Image

Wat wij zoeken

MBO-opleiding of niveau, richting Elektro en/of Mechatronica.

Zelfstandig en in teamverband kunnen werken

Werkervaring in vergelijkbare functie

Kennis van de Nederlandse taal (spreken en lezen)

Woonachtig in de regio

Sanovo

SANOVO Technology Netherlands is onderdeel van de SANOVO Technology Group met wereldwijd ruim 400 medewerkers. SANOVO Technology Netherlands ontwikkelt en produceert eiersorteer- en verpakkingsmachines. Sinds de oprichting – in 1956 – heeft de organisatie zich wereldwijd geprofileerd als een betrouwbare en vooruitstrevende partner, die heeft aangetoond voorop te lopen met de modernste ontwikkelingen om te voldoen aan de eisen die gesteld worden in de eier-verwerkende industrie. De innovatieve kracht, expertise en ervaring stelt de organisatie in staat om voortdurend vernieuwende producten te ontwikkelen.

De ontwikkeling en productie vinden plaats in de vestiging Aalten; hier zijn ruim 140 medewerkers werkzaam. Verkoop en service vinden plaats vanuit deze vestiging en via verkoopkantoren en agenten over de gehele wereld, waarmee actief wordt samengewerkt. De vestiging Aalten is één van de grootste producenten van eiersorteer- en verpakkingsmachines ter wereld.

Image

GEÏNTERESSEERD?
LAAT HIER JE GEGEVENS ACHTER EN WE NEMEN SNEL CONTACT MET JE OP.

Profile Photo

Ike Hoppenbrouwer

Recruiter a.i.
06 286 971 20
hoppenbrouwer@qsxl.com

Naam is verplicht

Email is verplicht

Telefoon is verplicht

Loading...