Company Logo Triolite

Hardware Engineer

Aalten

Lees Meer

Jouw uitdaging

Wil je bezig zijn met het continu ontwikkelen van de “nieuwe generatie” machines om voorop te blijven op het gebied van innovatie? En heb je de nodige ervaring op het gebied van Engineering? Dan horen we graag van jou. Wegens groei zijn wij namelijk op zoek naar een Hardware Engineer

Als Hardware Engineer bij SANOVO TECHNOLOGY GROUP werk je samen [in een multidisciplinair team] aan de nieuwste machines. We bieden je een werkplek met een goede balans tussen werk en privé, goede voorwaarden en een plek waar iedereen welkom is!

+ 65
Jaar ervaring
+ 400
Medewerkers
7
Locaties

Wat ga je doen

Engineeren van elektronische machinebesturingen

Eindverantwoordelijk voor het elektrisch tekenpakket

Beheer BOM lijsten in Eplan en Navision

Begeleiden, testen en wijzigingen aanbrengen bij het bouwen van een ontwerp

Ondersteunen bij in- en externe technische problemen

Adviseren bij de selectie van elektronische componenten

Jouw collega’s

Profile Photo

Gerben Heinen

Mijn naam is Gerben Heinen en sinds 2017 werk ik bij Sanovo Technology Netherlands als Teamleader R&D Software & Elektro. Ons R&D team is de laatste jaren sterk gegroeid en bestaat uit verschillende disciplines van PLC software engineers, mechatronica engineers, Ux designers, C# software engineers, electrical engineers tot machinevision engineers. Het team bestaat uit junior, medior en senior engineers en is ingericht om elkaars kennis zo optimaal mogelijk te delen en te leren van elkaar. 

Het leuke aan het werken bij Sanovo is de veelzijdigheid van onderwerpen waarmee je bij een eiersorteermachine te maken krijgt. Van het ontwerpen van de elektronische aansturing van de machine, motoren, frequentie en servo drives tot het selecteren van sensoren en plc interfacing tot aan het opzetten van een machine vision systeem om de kwaliteit van eieren mee te inspecteren. Voor al deze onderwerpen werk je samen in een team van mechanici, software ontwerpers en vision engineers. Om dit te stroomlijnen maken we gebruik van verschillende ontwikkelmethoden en de modernste tools, zoals SCRUM, Kanban en JIRA en Confluence.

Naast hun expertise brengen je collega's ook gezelligheid en enthousiasme mee naar het werk. We organiseren regelmatig borrels en andere niet-werk gerelateerde activiteiten om elkaar ook buiten de dagelijkse bezigheden te leren kennen. Hopelijk kunnen we je binnenkort verwelkomen op één van deze activiteiten. Tot dan!

Profile Photo

Jorrit van Hof

Hi, ik ben Jorrit van Hof werkzaam bij Sanovo Technology sinds 2018. Ik werk met veel plezier op onze R&D afdeling als Electrical Engineer / Project Leader. Wij ontwikkelen geavanceerde machines met mooie besturingen.

Alle disciplines zijn vertegenwoordigd door gezellige collega’s met veel passie voor techniek. Omdat wij de machines in huis produceren is er een goed evenwicht tussen theorie en praktijk. Ik voel mij gewaardeerd binnen ons team en ga mede daardoor elke dag weer met plezier naar Sanovo. Kom jij binnenkort ons team versterken?

Profile Photo

Boudewijn Broekhof

Hallo, ik ben Boudewijn Broekhof en ik ben werkzaam sinds 2007 bij Sanovo Technology Netherlands.Waarom ik het leuk vind om bij Sanovo te werken, dat is omdat ik hier bij Sanovo mijn 'ei' kwijt kan. Ik werk bij de softwareafdeling, maar dat betekent niet dat ik alleen maar bezig ben achter een laptop met het programmeren van code!

Door mijn achtergrond (HBO Toegepaste Technische Natuurkunde) werk ik niet alleen aan de software besturing van de eiersorteermachines, maar ook aan motor aandrijfsystemen en sensoren in de breedste zin van het woord. Van simpele fotocellen voor detectie van aanwezige verpakking tot aan geavanceerde crack detectiesystemen voor eieren om breuk te detecteren.  Dit betekent onder anderen dat ik regelmatig op de werk vloer ben te vinden met gereedschap in de hand.

Wat wij bieden

Een uitdagende baan in een innovatieve, internationale organisatie met een prettige informele werksfeer

CAO Metalektro met 27 vakantiedagen en 13 ATVdagen

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder reiskostenvergoeding, personeelskortingen (diverse webshops) en aanvullende verzekeringen.

Goede pensioenregeling waarvan wij meer dan de helft meebetalen

Ruime mogelijkheden tot volgen van opleidingen en trainingen

Een actieve personeelsvereniging die jaarlijks meerdere leuke uitjes organiseert

Image

Wat wij zoeken

MBO of HBO opleiding richting elektrotechniek

Ervaring met EPlan of een vergelijkbaar programma

Ervaring met ERP systemen

Iemand die de Nederlandse en Engelse taal beheerst

Iemand die 2 a 3 keer per jaar naar het buitenland wil reizen

Sanovo

SANOVO Technology Netherlands is onderdeel van de SANOVO Technology Group met wereldwijd ruim 400 medewerkers. SANOVO Technology Netherlands ontwikkelt en produceert eiersorteer- en verpakkingsmachines. Sinds de oprichting – in 1956 – heeft de organisatie zich wereldwijd geprofileerd als een betrouwbare en vooruitstrevende partner, die heeft aangetoond voorop te lopen met de modernste ontwikkelingen om te voldoen aan de eisen die gesteld worden in de eier-verwerkende industrie. De innovatieve kracht, expertise en ervaring stelt de organisatie in staat om voortdurend vernieuwende producten te ontwikkelen.

De ontwikkeling en productie vinden plaats in de vestiging Aalten; hier zijn ruim 140 medewerkers werkzaam. Verkoop en service vinden plaats vanuit deze vestiging en via verkoopkantoren en agenten over de gehele wereld, waarmee actief wordt samengewerkt. De vestiging Aalten is één van de grootste producenten van eiersorteer- en verpakkingsmachines ter wereld.

Image

Vul hier je gegevens in voor meer informatie, we hebben geen CV of motivatiebrief nodig

Profile Photo

Ike Hoppenbrouwer

Recruiter a.i.
06 286 971 20
hoppenbrouwer@qsxl.com

Naam is verplicht

Email is verplicht

Telefoon is verplicht

Loading...