Company Logo Triolite

Sourcing Consultant

Utrecht

Lees Meer

DATA, COMMUNICATIE EN HET LEGGEN VAN RELATIES

Als sourcing consultant bij QSXL ondersteun en adviseer je klanten bij een pro- actieve invulling van een vacature tot grote sourcing projecten. Dit doe je voor verschillende bedrijven, van corporates, familiebedrijven tot start-ups, in Nederland maar ook daarbuiten op HBO+ vacatures.

Met een team van searchers in Slowakije en je collega’s in Nederland werk je nauw samen met recruitment, HR en de marketingafdeling van de klant om tijdig tot een instroom van geïnteresseerde en gekwalificeerde kandidaten te komen. Je analyseert, adviseert, organiseert en communiceert met de opdrachtgever maar vooral ook met kandidaten. Sourcing is tenslotte de start van de candidate experience. Ben jij klassiek recruitment ook zo beu en wil je werken en leren binnen een internationale sourcing club met meer dan 10 jaar expertise op innovatieve recruitment oplossingen? Kom dan eens praten!

We zien dat het voor bedrijven steeds moeilijker wordt om vacatures tijdig en met de juiste kandidaten in te vullen. Met adverteren en afwachten zijn klanten niet langer geholpen. Daarom zien wij een toenemende vraag naar sourcing. Maar voor veel bedrijven is sourcing ook nog iets nieuws, iets spannends en weten ze niet altijd om te gaan met een latent-geïnteresseerde kandidaat.

Daarom is de rol van sourcing consultant ook zo interessant. Je weet het verhaal over onze actieve benadering als geen ander over te brengen. Overtuigen doe je daarbij met behulp van data en inzichten in de doelgroep. Het vinden van de doelgroep is één ding (dat kunnen onze searchers als de beste) maar je weet dat het succes wordt behaald door een juiste benadering op het juiste tijdstip met de juiste content. Jij bent de expert die de klant daarin adviseert maar jij zorgt ook dat het gebeurt. Je analyseert en presenteert data, je adviseert bij het maken van vacature landingspagina’s (onze JobPages), je legt het eerste contact met de doelgroep, bouwt dit uit naar geïnteresseerde kandidaten en zorgt voor een efficiënte samenwerking met de recruiters en recruitment marketeers van de klant. Een veelzijdige rol die steeds belangrijker wordt in het recruitment proces.

Binnen QSXL maak je onderdeel uit van het sourcing consultancy team. In samenwerking met ons search team en developers zijn wij nog volop in ontwikkeling, waardoor jouw rol in het meewerken aan- en het ontwikkelen van de propositie groot kan zijn. Daarnaast helpen we jouw ambities waar te maken en jouw consultancy skills te verbeteren.

12
betrokken collega's
3
vestigingen
> 100
opdrachten per jaar

RECRUITMENT-TECH

Technologie is een belangrijk onderdeel van ons succes. Daar waar mogelijk digitaliseren wij het proces en ontwikkelen daarvoor eigen tooling. Tooling die we steeds vaker ook beschikbaar maken voor klanten. Zo blijven wij innoveren en vooroplopen. Hierbij een overzicht van onze producten en diensten.

Job-Page

Op maat gemaakte landingspagina’s die de klant en vacature visueel krachtig weergeven.

Recruitment data platform

Overzichtelijke data voor nog meer inzicht in onze projecten.

Market scan

Door vooraf inzicht te geven in de potentiële pools krijgen we de requirements scherp met een betere klantverwachting.

Candidate Relationship System

Eenvoudig ATS met de nadruk op het in contact komen en blijven met kandidaten.

Image

De QSXL Sourcing Consultant

De basis is: data en het opbouwen van relaties

Weet techniek in te zetten

Begrijpt exact wat succes betekent voor de klant

Sourcing is meer dan een hire: branding, experience en talentpool

Belangrijkste aandachtsgebied: het contact met de kandidaat en de klant

JOB-PAGE

Job-Page is ons nieuwste product. Ontstaan vanuit onze search ervaring. Het in kaart brengen van de juiste doelgroep is een belangrijk onderdeel van onze projecten maar wij zien een toenemende uitdaging in het succesvol overtuigen van deze doelgroep. Hoe onderscheid jij je van de concurrentie en hoe zorg je dat de doelgroep gaat reageren. Onze oplossing is een attractieve, realistische en meetbare landingspagina. Binnenkort verschijnt onze nieuwe website, www.job-page.com.

Image

Voorbeelden van Job-Pages

JOUW COLLEGA'S

Bij QSXL kom je te werken in een informeel en professioneel team. Wij hebben jarenlange ervaring in de recruitment branche en hebben met QSXL een zeer interessant search bedrijf ontwikkeld. Een unieke formule in de markt met een verfrissende en innovatie kijk op recruitment. De komende jaren willen wij verder groeien in Nederland, maar ook internationaal.

Profile Photo

Bas Hudepohl

"Opgeleid bij executive search bureaus heb ik de overstap gemaakt naar QSXL waar ik kan ondernemen en echt innovatieve en effectieve oplossingen kan aandragen bij klanten"

LinkedIn
Profile Photo

Duco Bergboer

"Vorig jaar begonnen in een remote setting. QSXL is zo remote en digitaal ingesteld dat het eigenlijk als vanzelf ging en inmiddels manage ik succesvolle sourcing trajecten bij mooie klanten"

LinkedIn
Profile Photo

Lenka Strašíková

"Afgestudeerd in mediamatics kwam ik via via in contact met QSXL. Ik heb net de opleiding tot searcher afgerond en wordt nu al uitgedaagd om verder te denken en mijn mediamatic kennis in te zetten"

LinkedIn
Profile Photo

Viktor Hamran

"10 jaar geleden als student begonnen in de flexibele schil van QSXL. Daarna gebleven en inmiddels run ik het search center in Zilina en train ik alle searchers. De open en platte organisatie bevallen mij heel erg goed"

LinkedIn

PROFIEL

  • Hbo-niveau.
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in recruitment, corporate of bureau zijde.
  • Goeie communicatieve vaardigheden en zelfstandig kunnen werken.
  • Je wil graag je recruitment en consultancy skills verder ontwikkelen.
  • Internationaal werken en communiceren in het Engels gaat je makkelijk af.
  • Technologie, data en innovatie hebben je interesse en pas je graag toe in je werk.
  • Je wil echt niet (meer) bij een klassiek werving en selectiebureau werken.
Image

WIJ BIEDEN

Goed salaris, een uitstekende bonusregeling, auto v/d zaak, laptop en telefoon.

Zelfstandige en dynamische rol met volop mogelijkheden om te groeien.

Nauw samenwerken met een team van search specialisten. Jij plant, stuurt, screent, coördineert en communiceert met klanten en kandidaten.

Internationale werkomgeving en opdrachten van internationale, MKB en familiebedrijven.

Informele en zeer prettige werkomgeving.

OVER ONS

QSXL is een strategisch partner voor bedrijven die op zoek zijn naar talent en dit op een innovatie wijze willen doen. Met onze doelgroep benadering en slimme tools en analyses brengen wij een vacature bij de volledige doelgroep onder de aandacht. Wij werken voor (internationale) bedrijven, zoals: CapGemini, Eiffel, Hygeniq, ForFarmers, WEBO en Niverplast. Wij ondersteunen recruitment afdelingen en searchen voor gerenommeerde executive search bureaus.

Lees meer over ons op www.qsxl.com.

Image

Bel, app of mail ons nu!
WE HOREN GRAAG VAN JE.

Profile Photo

Sidney Hiele

+31 6 52 50 65 22
hiele@qsxl.com

Naam is verplicht

Email is verplicht

Telefoon is verplicht

Loading...