Company Logo Triolite

Recruitment Consultant

Utrecht

Lees Meer

WAT GA JE DOEN

Als Recruitment Consultant ben je bij QSXL niet zomaar een recruiter maar ondersteun en adviseer je klanten bij een pro- actieve invulling van een vacature tot grote sourcing projecten. Dit doe je voor verschillende bedrijven, van corporates, familiebedrijven tot start-ups, in Nederland maar ook daarbuiten op HBO+ vacatures.

Met een team van searchers in Slowakije en Nederland werk je nauw samen met recruitment, HR en de marketingafdeling van de klant om tijdig tot een instroom van geïnteresseerde en gekwalificeerde kandidaten te komen. Je analyseert, adviseert, organiseert en communiceert met de opdrachtgever maar vooral ook met kandidaten. Sourcing is tenslotte de start van de candidate experience.

Ben jij klassiek recruitment ook zo beu en wil je toekomstbestendig werken en leren binnen een internationale gespecialiseerd bedrijf met meer dan 10 jaar expertise op innovatieve recruitment oplossingen? Kom dan eens praten!

> 15
betrokken collega's
3
vestigingen
> 100
opdrachten per jaar
Image

JOUW COLLEGA'S

Bij QSXL kom je te werken in een informeel en professioneel team. Wij hebben jarenlange ervaring in de recruitment branche en hebben met QSXL een zeer interessant search bedrijf ontwikkeld. Een unieke formule in de markt met een verfrissende en innovatie kijk op recruitment. De komende jaren willen wij verder groeien in Nederland, maar ook internationaal.

Profile Photo

Bas Hudepohl

"Opgeleid bij executive search bureaus heb ik de overstap gemaakt naar QSXL waar ik kan ondernemen en echt innovatieve en effectieve oplossingen kan aandragen bij klanten"

LinkedIn
Profile Photo

Duco Bergboer

"Vorig jaar begonnen in een remote setting. QSXL is zo remote en digitaal ingesteld dat het eigenlijk als vanzelf ging en inmiddels manage ik succesvolle sourcing trajecten bij mooie klanten"

LinkedIn
Profile Photo

Lenka Strašíková

"Afgestudeerd in mediamatics kwam ik via via in contact met QSXL. Ik heb net de opleiding tot searcher afgerond en wordt nu al uitgedaagd om verder te denken en mijn mediamatic kennis in te zetten"

LinkedIn
Profile Photo

Viktor Hamran

"10 jaar geleden als student begonnen in de flexibele schil van QSXL. Daarna gebleven en inmiddels run ik het search center in Zilina en train ik alle searchers. De open en platte organisatie bevallen mij heel erg goed"

LinkedIn

WAT BRENG JE MEE?

  • Hbo- werk- en denkniveau;
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in recruitment, corporate of bureauzijde;
  • Goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal;
  • Een neusje voor commercie;
  • Fan van technologie, data en innovatie;
  • Woonachtig in de buurt van Utrecht;
  • Je wil echt niet (meer) bij een klassiek werving en selectiebureau werken.
Image

WIJ BIEDEN

Goed salaris, een uitstekende bonusregeling, auto v/d zaak, laptop en telefoon.

Zelfstandige en dynamische rol met volop mogelijkheden om te groeien.

Nauw samenwerken met een team van search specialisten. Jij plant, stuurt, screent, coördineert en communiceert met klanten en kandidaten.

Internationale werkomgeving en opdrachten van internationale, MKB en familiebedrijven.

Informele en zeer prettige werkomgeving.

Over ons

Wij hebben bij QSXL jarenlange ervaring in de recruitmentbranche een zeer interessante tool ontwikkeld om met een unieke formule te searchen en sourcen. Deze unieke formule is gebaseerd op Beta data om de juiste mensen aan te benaderen via bronnen op het internet. Mede omdat dit vooral meetbaar is biedt het een verfrissende en innovatie kijk op recruitment. Volgens enthousiaste recruiters die met ons werken zijn we een onmisbare tool voor elke Recruitment afdeling.

We werken samen met mooie bedrijven als CapGemini, Eiffel, Hygeniq, ForFarmers.
De komende jaren willen wij verder groeien in Nederland, maar ook internationaal.

Lees meer over ons op www.qsxl.com.

Image

Bel, app of mail ons nu!
WE HOREN GRAAG VAN JE.

Profile Photo

Bas Hudepohl

Partner QSXL
06-207 270 46
bas@qsxl.com

Naam is verplicht

Email is verplicht

Telefoon is verplicht

Loading...