Company Logo Triolite

Junior Recruiter
(flexibele bijbaan)

Oldenzaal, Nederland

Lees Meer

De functie

Als junior Recruiter bij QSXL ondersteun je onze consultants bij verschillende projecten. Onze klanten variëren van regionale mkb’ers tot grote nationale (èn internationale) organisaties, bijvoorbeeld; Deloitte, Knaken en 123inkt.nl. In de rol van junior Recruiter ben jij het eerste aanspreekpunt voor de kandidaten van onze vacatures, handel jij de communicatie af en plan je kennismakingen in met onze consultants.

Ben jij tussen de 4 en 20 uur per week beschikbaar, volg je een (voor deze job) relevante studie en ben je op zoek naar een flexibele en goed betaalde bijbaan? Lees dan gauw verder, of stuur mij direct een whatsapp bericht!

> 119
Vacatures
45
Klanten
51 k+
Contact met mogelijk geschikte kandidaten

WIJ BIEDEN

Een bruto uurloon van €12,50

Flexibele bijbaan, je werkt op momenten dat het jou past

Je komt in een professionele organisatie te werken met veel ruimte voor ontwikkeling

Internationale werkomgeving en opdrachten van internationale-, MKB- en familiebedrijven

Nauw samenwerken met een team van search specialisten en consultants in een informele en prettige sfeer

In het kort

Remote (omgeving Oldenzaal)
4 - 20 per week
€12,50 per uur
HBO, Universiteit

WIJ vragen

Je beschikt over hbo of wo werk- en denkniveau

Je bent flexibel inzetbaar op werkdagen of -avonden

Je beheerst zowel de nederlandse als de engelse taal uitstekend

Je bent enthousiast persoon

Image

JOUW COLLEGA'S

Bij QSXL kom je te werken in een informeel en professioneel team. Wij hebben jarenlange ervaring in de recruitment branche en hebben met QSXL een zeer interessant search bedrijf ontwikkeld. Een unieke formule in de markt met een verfrissende en innovatie kijk op recruitment. De komende jaren willen wij verder groeien in Nederland, maar ook internationaal.

Profile Photo

Bas Hudepohl

"QSXL is met recht het meest innovatieve (internationale) search & sourcing bedrijf in de recruitment branche, een sector die momenteel zo snel veranderd, maar aan de andere kant ook nog ‘traditioneel’ is. Wij brengen volledige doelgroepen in kaart en komen ook nog eens 1-op-1 in contact met kandidaten. Met een volledig meetbaar proces dragen wij echte innovatieve en effectieve oplossingen aan bij onze klanten. Voel je welkom en neem gerust contact op voor een nadere kennismaking."

LinkedIn
Profile Photo

Duco Bergboer

"Ik ben ruim een jaar jaar werkzaam bij QSXL en ben inmiddels verantwoordelijk voor grote sourcingstrajecten bij klanten, waar ik ook regelmatig‘ inhouse’ zit. De diversiteit van de opdrachten maakt het werken bij QSXL erg leuk. We zijn remote en digitaal ingesteld en toch werken we weer nauw met elkaar samen. Een prettig werkklimaat met veel humor op zijn tijd!"

LinkedIn
Profile Photo

Lenka Strašíková

"Afgestudeerd in mediamatics kwam ik via via in contact met QSXL. Ik heb net de opleiding tot searcher afgerond en wordt nu al uitgedaagd om verder te denken en mijn mediamatic kennis in te zetten"

LinkedIn
Profile Photo

Viktor Hamran

"10 jaar geleden als student begonnen in de flexibele schil van QSXL. Daarna gebleven en inmiddels run ik het search center in Zilina en train ik alle searchers. De open en platte organisatie bevallen mij heel erg goed"

LinkedIn
Profile Photo

Renáta Darnayová

"Als Junior Search Specialist werk ik nu ruim 1 jaar bij QSXL. Op ons kantoor in Zilina (Slowakije) werk ik samen met 15 andere collega searchers, developers, en data specialisten. Searchen naar kandidaten is een echt ‘beta’ vak. Elke dag leer ik weer meer over de onbegrensde mogelijkheden van het internet in de zoektocht naar gekwalificeerde en geïnteresseerde kandidaten."

LinkedIn
Profile Photo

Ike Hoppenbrouwer

"Sinds een aantal maand werk ik bij QSXL. Niet meer in het traditionele W&S of recruitment, maar ben echt met de nieuwste ontwikkelingen binnen recruitment bezig. Alles is datagedreven en inzichtelijk voor de klant, dus geen vage constructies. Het is (nog) een klein team in Nederland, dus ik krijg veel ruimte om mee te denken in alle ontwikkelingen. En met de beste searchers in Slowakije die het zoekwerk doen, kan ik me bezig houden als Customer Succes Specialist bij de klant."

LinkedIn

Over ons

Wij hebben bij QSXL jarenlange ervaring in de recruitmentbranche een zeer interessante tool ontwikkeld om met een unieke formule te searchen en sourcen. Deze unieke formule is gebaseerd op Beta data om de juiste mensen aan te benaderen via bronnen op het internet. Mede omdat dit vooral meetbaar is biedt het een verfrissende en innovatie kijk op recruitment. Volgens enthousiaste recruiters die met ons werken zijn we een onmisbare tool voor elke Recruitment afdeling.

Wij werken samen met mooie bedrijven als o.a. Eiffel, Hygeniq, ForFarmers, Atos, Ordina, Deloitte, Trioliet, Vernay, 123Inkt, 12Build, Zwanenberg, AB Mauri
De komende jaren willen wij verder groeien in Nederland, maar ook internationaal.

Lees meer over ons op www.qsxl.com.

Image

Bel, app of mail ons nu!
WE HOREN GRAAG VAN JE.

Profile Photo

Duco Bergboer

Consultant Sourcing
+ 31 6 289 187 69
bergboer@qsxl.com

Naam is verplicht

Email is verplicht

Telefoon is verplicht

Loading...