Company Logo QSXL

Consultant Search & Recruitment Projects

Learn more

Internet
Data en Algoritmen

Als Consultant Search & Recruitment Projects bij QSXL ga je klanten ondersteunen met search en onze digitale outbound diensten en producten. Deze diensten voer je uit bij verschillende bedrijven, van grote corporates, familiebedrijven tot start-ups in Nederland, maar ook daarbuiten. Ook werk je, samen met collega’s, aan proposities en presenteer je deze ideeën aan de klant. Ben jij ambitieus en ondernemend? Wil je werken en leren binnen een recruitment consultancybureau met meer dan 10 jaar expertise op innovatieve recruitment oplossingen? Dan zoeken wij jou!

Bij de klant werk je aan projecten of individuele vacatures samen met jouw search team. We zien dat het voor veel bedrijven steeds moeilijker wordt om vacatures tijdig en met de juiste kandidaten in te vullen. Met adverteren en afwachten is een klant niet geholpen. Daarom wordt van jou verwacht dat je ziet wat klanten nodig hebben en ze daarvan op de hoogte stelt. Je weet het verhaal over onze actieve benadering als geen ander over te brengen. Overtuigen doe je daarbij het liefst met behulp van data en inzichten in de doelgroep. Het vinden van de doelgroep is één ding maar je weet dat het succes wordt behaald door een juiste benadering met gerichte content. Zo zorg je ervoor dat de klant in contact komt met relevante kandidaten die open staan voor een carrière, nu direct of in de toekomst.

Binnen QSXL maak je onderdeel uit van het recruitment consultancy team. In samenwerking met ons search team en developers zijn wij nog volop in ontwikkeling, waardoor jouw rol in het meewerken aan- en het ontwikkelen van de propositie groot kan zijn. Daarnaast helpen we jouw ambities waar te maken en jouw consultancy skills te verbeteren.

8
betrokken collega's
3
vestigingen
>100
opdrachten per jaar

Recruitment-Tech

Naast onze search services leveren wij recruitment tech innovatie voor onze klanten. Wij blijven innoveren en voorop lopen.
Hierbij een overzicht van onze producten en diensten.

Job-Page
Recruitment data platform
Career sites
Market scan
Applicant Tracking System

Job-Page

Job-Page is ons nieuwste product. Ontstaan vanuit onze search ervaring. Het in kaart brengen van de juiste doelgroep is een belangrijk onderdeel van onze projecten maar wij zien een toenemende uitdaging in het succesvol benaderen van deze doelgroep. Hoe onderscheidt jij je van de concurrentie en hoe zorg je dat de doelgroep gaat reageren. Onze oplossing is een attractieve, realistische en meetbare landingspagina. Binnenkort verschijnt onze nieuwe website, www.job-page.com

Voorbeelden van Job-Pages

Image

Jouw collega's

Sidney Hiele & Bas Hudepohl

Bij QSXL kom je te werken in een informeel en professioneel team. Wij hebben jarenlange ervaring in de recruitment branche en hebben met QSXL een zeer interessant search bedrijf ontwikkeld. Een unieke formule in de markt met een verfrissende en innovatie kijk op recruitment. De komende jaren willen wij verder groeien in Nederland, maar ook internationaal.

Profiel

HBO opleiding in een commerciële richting.
Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in recruitment
Je blinkt uit in communicatieve vaardigheden en je wilt graag verder ontwikkelen op het gebied van reccuitment-tech.
Je houdt van internationaal werken en communiceert graag in het Engels.
Je bent analytisch sterk aangelegd en vaardig met data en hebt kennis van het online- en social medialandschap.

Wij bieden

Goed salaris, een uitstekende bonusregeling, auto v/d zaak, laptop en telefoon.
Zelfstandige en dynamische rol met volop mogelijkheden om te groeien
Nauw samenwerken met een team van search specialisten. Jij plant, stuurt, screent, coördineert en communiceert met klanten en kandidaten.
Internationale werkomgeving en opdrachten van internationale, MKB en familiebedrijven.
Informele en zeer prettige werkomgeving

Over ons

QSXL is een strategisch partner voor bedrijven die op zoek zijn naar talent en dit op een innovatie wijze willen doen. Met onze doelgroep benadering en slimme tools en analyses brengen wij een vacature bij de volledige doelgroep onder de aandacht. Wij werken voor (internationale) bedrijven, zoals: ING, Eiffel, Hygeniq, ForFarmers, Ropeblock en Dyka. Wij ondersteunen recruitment afdelingen en searchen voor gerenommeerde executive search bureaus.

Lees meer over ons op www.qsxl.com

Image

NEEM CONTACT OP
We horen graag van je.

Image

Bas Hudepohl

06-207 270 46
bas@qsxl.com
Loading...