Company Logo Triolite

DevOps Engineer

Nieuwegein, Groningen, Eindhoven of Amsterdam

Lees Meer

Jouw baan

Ordina gaat steeds meer werken met high performance teams. Dit betekent niet meer alleen werken, maar in teams bij de klant en dus samen resultaat boeken. Op basis van jouw ervaring en jouw ambities krijg jij een unieke plek in een team en kan jij waarde toevoegen aan klanten, zoals de Politie, Rijkswaterstaat, VGZ en Nike. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij je als professional blijft ontwikkelen. Daarom biedt Ordina jou een onbeperkt opleidingsbudget.

Als DevOps engineer zorg jij voor een probleemloze overgang van applicatie-ontwikkelomgevingen naar infrastructuuromgevingen. Dit doe je door het ontwerpen en bouwen van pipelines en het gebruik van automation tools, waardoor code volautomatisch van ontwerp en bouw naar productie doorstroomt. Dit doe je samen met een team.

Ruim zeventig mensen gingen je al voor in het Stack|C-team van Ordina om met mooie, uitdagende opdrachten bezig te gaan. Ben jij de volgende?

Voorbeeldprojecten

Werken aan fraudescanning bij de Rabobank

Werken aan de zorgapp van VGZ

2700
Personen in Benelux
70
Personen in het team
4
Locaties

Enkele collega’s

Profile Photo

Johan van der Velde

Ordina is een grote organisatie, maar als medewerker merk je daar weinig van door de informele en fijne sfeer die er hangt. Als DevOps engineer werk ik in de businessunit Stack|C. Onze unit houdt zich bezig met cloud, pipeline automation en infrastructuur. Door opleidingen en kennissessies, die ik zelf met veel enthousiasme mede organiseer, blijven we onszelf continu verbeteren en innoveren. In ons werk worden we ingezet bij zeer verschillende klanten en veelal in multidisciplinaire teams.

Bij Ordina noemen we dat High performance teams. Dit zijn teams die speciaal voor een opdracht worden samengesteld. Naast de technische kant is er ook aandacht voor de persoonlijke kant. Het leuke is dat je met een hecht team de klant verder kan helpen. Omdat we langere tijd samenwerken, kun je je als team echt verbeteren en raak je op elkaar ingespeeld. Het gevoel dat je samen mooie dingen aan het doen bent, geeft me veel plezier en energie..

Profile Photo

Piet de Nooijer

Werken bij Ordina betekent voor mij dat ik de kans krijg om veel leren. Ook heb ik veel vrijheid in mijn werk. Je hebt bovendien invloed op waar je wordt ingezet. Heel vaak is dat in een team met Ordina-collega’s bij uiteenlopende klanten. Zo’n team bestaat vaak uit een mix van collega’s qua kennis en expertise. Daardoor leer je veel van meer ervaren collega's of kun je juist een coachende rol pakken en collega's met minder ervaring begeleiden. Het mooie aan Ordina is ook dat je intern naar een andere unit kunt overstappen om zo je eigen loopbaan vorm te geven.

Profile Photo

Jelle van Erven

Ordina biedt voor mij het beste van twee werelden. Je hebt de voordelen van een grote organisatie en tegelijkertijd het menselijke van een kleine organisatie. Zo hebben we grote klanten met uitdagende projecten. Toch voelt het vertrouwd en persoonlijk door de verschillende interne techcommunities van collega’s met dezelfde expertise en interesses. In die communities delen we onze kennis en ervaring, zodat we van elkaar kunnen leren. Ook zijn er veel informele netwerken, zoals Jong Ordina, Woman@Ordina en TrotsopOrdina, die stuk voor stuk leuke dingen organiseren.

Bij Ordina werken we meestal in teamverband. Die teams worden zorgvuldig samengesteld op basis van de klantwens, kennis, vaardigheden en persoonlijkheid van collega’s. Dat zorgt voor een optimaal resultaat en een prettige samenwerking onderling in het team.

Verder heeft Ordina een eigen Academy met een ruim aanbod aan trainingen en opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen. En als je toe bent aan iets totaal anders, is het makkelijk om intern van functie of afdeling te wisselen. Daarvoor kun je terecht bij diverse loopbaancoaches. Daarnaast zijn er intern fysiotherapeuten die je kunnen helpen bij fysieke klachten en leefstijlcoaches of psychologen om je te helpen bij privé- of werkgerelateerde zaken.

Alles om ervoor te zorgen dat je goed in je vel zit en met plezier naar je werk gaat, want daar heb je op de lange termijn het meest aan. Bij Ordina begrijpen ze dat. Daarnaast heerst er bij Ordina een positieve, informele sfeer. Collega’s zijn vriendelijk en behulpzaam. Het voelt als één groot team. En dat is iets wat je alleen kunt ervaren als je bij Ordina solliciteert.

Wat wij bieden

Een goed salaris

Inhoudelijk uitdagend werk

Contract voor onbepaalde tijd

Een flex benefit budget en collectieve regelingen (o.a. thuiswerkfaciliteiten, korting op je zorgverzekering en bedrijfsfitness)

Onbeperkt opleidingsbudget om je technisch en persoonlijk te blijven ontwikkelen

Een keuze in een laptop en je ontvangt een telefoonvoucher t.w.v. €290,-

Een community die gericht is op jouw interesses, teambuilding, gaming en evenementen

Wie ben jij?

  • Je hebt een HBO of WO-diploma behaald;
  • Je bent een expert in pipeline automation (CI/CD), tools zoals Ansible, Jenkins, Azure DevOps;
  • Je hebt kennis en ervaring in Azure of AWS cloudprojecten en technologieën;
  • Je hebt kennis van container technologieën zoals Kubernetes of Docker;
  • Je bent analytisch: in staat complexe vraagstukken te doorgronden;
  • Je wilt je continu ontwikkelen op Microsoft, VMware, RedHat en open source technologieën.
Image

Waar ga je werken?

Ordina is de digitale businesspartner die voorsprong realiseert vanuit technologie en marktkennis. Dat doen we door technologie, businessuitdagingen en mensen slim met elkaar te verbinden. We helpen onze klanten om hun snelheid te vergroten, slimme toepassingen te ontwikkelen, nieuwe digitale diensten te lanceren en te zorgen dat mensen ze omarmen. Op die manier creëren we een digitale voorsprong en blijven klanten als organisatie vooroplopen. Daarbij werken we in high performance teams. Dit zijn multidisciplinaire teams die voor een specifieke opdracht zijn samengesteld en snel resultaat weten te boeken. Samen zorg je ervoor dat een opdracht goed wordt afgerond want bij Ordina geloven we in teamwork.

Neem contact op
we horen graag van je.

Profile Photo

Sofie van Rooijen

Recruiter a.i.
sofie.van.rooijen@ordina.nl

Naam is verplicht

Email is verplicht

Telefoon is verplicht


Loading...