Company Logo Triolite

Consultant Cognitive Automation

Amsterdam

Lees Meer

Jouw uitdaging

Cognitieve automatisering, in de vorm van software robots (Robotic Process Automation en Artificial Intelligence), is de belangrijkste versneller van digitale transformatie. Als consultant cognitieve automatisering begeleid jij klanten met jouw kennis van business en proces analyse om deze oplossingen optimaal in te zetten. Met klanten zoals Brunel, Rabobank en Klarna is ervaring met grote organisaties en complexe systemen zeer relevant.

We werken daarbij vooral met platformen zoals UiPath en Microsoft Azure. We hebben een persoonlijke, informele cultuur waarin je alle vrijheid krijgt om tot de beste oplossingen te komen. We houden niet strak vast aan rollen als jij dat niet wilt, dus je hebt alle kans om je in de breedte ontwikkelen in dit boeiende vakgebied.

RPA-robots bedienen dezelfde interfaces als menselijke medewerkers. Ze vullen formulieren in, ze lezen e-mails en ze klikken op ‘opslaan’. Ze doen dat alleen allemaal veel sneller en nauwkeuriger dan een mens het ooit zou kunnen. Bij het toepassen van RPA hoeven we ons dus nauwelijks druk te maken over het achterliggende systeemlandschap en kunnen we veel meer aandacht hebben voor hoe mensen echt hun werk doen. We automatiseren, zoals dat heet, vanuit het ‘menselijk paradigma’, waarbij we ‘digitale collega’s’ bouwen in plaats van applicaties, integratielagen en databases. Wat jij met de klant hebt uitgewerkt kan dan ook snel in praktijk gebracht worden.

Bij Node1 brengen wij RPA, AI (bijv. machine learning), Data science en cloud oplossingen samen. We werken vooral met platformen zoals UiPath en Microsoft Azure, maar ervaring hiermee is niet noodzakelijk. Jij kan namelijk leren van onze kennisleiders over Hyper Automation en het gebruik van RPA, AI en data science.

Klik hier voor een praktijkvoorbeeld (opent in een nieuw tabblad)
Image
Image
Image

Reimagine work

De manier waarop we werken verandert voortdurend. Waar we werken, wanneer we werken en het werk zelf. Daarom werken wij intensief samen met onze klanten om het maximale uit hun workforce te halen. Voor ons ligt het antwoord in cognitieve automatisering. Enerzijds omdat het een veel slimmere manier van automatiseren mogelijk maakt, en anderzijds omdat deze technologie ook een hele laagdrempelige interface biedt naar alles wat er mogelijk is met kunstmatige intelligentie. We kijken bij het ontwerpen, verbeteren en transformeren van de organisatieprocessen eerst naar de mensen en dan pas naar de technologie. Zo helpen we organisaties om de stap te maken naar een human-digital workforce. Werknemers worden niet vervangen, maar ondersteund door ‘digitale collega’s’. Zo houden de mensen meer tijd over voor wat er echt toe doet en kunnen organisaties nog beter doen waar ze goed in zijn.

Image Image

Wat je gaat doen

Je neemt de klant mee in de reis naar een human-digital workforce via cognitieve automatisering

Ondersteund door jouw advies samen met de klant de beste kansen voor intelligente automatisering bepalen

Jij wordt ongetwijfeld enthousiast over de mooie oplossingen die je hierbij bedenkt en brengt dit over op de klant

Jij houdt van diversiteit en denkt graag mee met alle soorten organisaties, van thuiszorg tot internationale bank

Via onder andere business en proces analyses breng je de te automatiseren proces flows in kaart

Met behulp van task en process mining ontdek je (nieuwe) verbeteringsmogelijkheden

Samen met jouw team de beste oplossing ontwerpen, bouwen, testen en implementeren

Jezelf blijven doorontwikkelen in dit mooie vakgebied dat de komende jaren zal blijven groeien

Enkele collega's

Marc Jansen

Jurrit Heerink

Consultant Cognitieve Automatisering

Twee jaar geleden kwam ik bij Node1 terecht in een kleine hechte club mensen. Er is een heel persoonlijke benadering en het klikte goed met de medewerkers en partners, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Ik koos voor Node1 om de variëteit aan opdrachten en klanten. Elke week kan er anders uit zien. Daarnaast spreekt ook de vrijheid en zelfstandigheid die je krijgt vanaf het eerste moment mij erg aan. Je krijgt echt al het vertrouwen van partners om zelf te bepalen hoe je het resultaat wilt behalen.

We leveren goede adviezen gegrond op hands-on ervaring. Dus niet gebaseerd op wazige rapporten uitgebracht door grote adviesbureaus, maar door het daadwerkelijk te bouwen en te doen. Juist deze combinatie tussen adviseren en doen houdt het werk leuk. Op dit moment werk ik met name als AI specialist bij een grote netbeheerder met taken als business analist en developer. Eerder had ik nog een mooi project voor een Proof of Concept bij een digitaal georiënteerd advocatenkantoor. Met een klein team hebben we in no-time een model getraind en meerdere processen geautomatiseerd. De klant hebben we daarmee net zo enthousiast gemaakt voor de technologie als onszelf. Nu is het onderdeel van de gehele strategie van het bedrijf en is een RPA afdeling opgericht om de verwerking te doen van alle aanvragen die via hun portal binnenkomen.


Node1-ers zijn harde werkers die werken aan mooie resultaten, maar ook veel waarde hechten aan persoonlijke tijd. Er wordt gekeken naar de resultaten die je levert, niet naar de uren. Er wordt ook echt aandacht besteed aan jou als persoon. Er wordt bijvoorbeeld gezorgd dat je altijd op de goede plek zit waar jij energie van krijgt. Is dat niet het geval? Dan wordt er gezocht waar dat wel het geval is. Deze persoonlijke touch zie ik ook terug in de cadeaus die ik ontvang. Vorig jaar tafeltennisbatjes (waarmee ik mijn collega's kon verslaan) en dit jaar een boek over motoronderhoud, wat heel goed van pas kwam! Dat laat aan mij zien dat mijn collega's me kennen en weten wat mij bezig houdt.

Marc Jansen

Jonathan van de Star

Consultant Cognitieve Automatisering

Inmiddels werk ik nu weer bijna een jaar bij Node1. Het viel mij gelijk op hoe een klein en hecht team ook de grote projecten tot iets moois weet te maken. Vanaf het begin heb ik daarbij veel zelf kunnen uitzoeken en op kunnen pakken. Er wordt snel vertrouwen naar jouw kunnen geuit en daarmee ook op je waarde geschat. Ik kan weinig vlakken bedenken waarin ik hierdoor niet gegroeid ben. De mate van vertrouwen in elkaars kunnen, die ook naar elkaar geuit wordt, heb ik nergens ergens anders zo meegemaakt.

Ik heb momenteel de rol van Business Analyst, maar dit wil per project nog wel veranderen. Zo heb ik ook nog wel kleine stukken ontwikkeld en ben ik ook als product owner bezig geweest. Ik vind dat er hele mooie mix van business en techniek in het werk van Node1 heerst. Zo ben je altijd bezig met mooie technologische oplossingen, terwijl je ook werkt en meedenkt aan de business impact van deze oplossingen. Voor mij worden opdrachten leuk wanneer de impact ervan tastbaar wordt. Zo was ik een tijd geleden bij de klant om samen met de mensen die met de oplossing gaan werken deze te bespreken. De nieuwsgierigheid en enthousiasme die je dan meekrijgt maken opdrachten leuk. Maar zo was er ook de direct voelbare impact bij dezelfde opdracht, waarbij we een facturatieproces gedigitaliseerd hebben en zo stapels met papier hebben bespaard.

Binnen Node1 hangt er een hele casual, ontspannen werksfeer. De lijntjes naar elkaar zijn erg kort. Dat zorgt voor gemakkelijke communicatie over het werk, maar maakt het net zo makkelijk om te vragen naar iemands weekend plannen. Ik onderneem eigenlijk nog te weinig leuke activiteiten met andere collega’s, maar overdag weten we er nog wel vaak een hoogstaand potje tafeltennis tussen te krijgen.

Marc Jansen

Anisha Sivakumaran

Project Manager

Ik werk nu twee jaar als Project Manager bij Node1. Ondanks dat ik weinig professionele ervaring had in deze rol kon ik wel van start. Daarbij heb ik eerst veel gewerkt aan de interne wereld van Node1. Bijvoorbeeld op het gebied van marketing heb ik een aantal dingen opgezet en gestandaardiseerd. Node1 biedt een fijne omgeving om jezelf verder te ontwikkelen en vooral ook om dingen uit te proberen die je misschien niet eerder hebt gedaan. Je zit niet perse vast in een specifieke rol als je dat niet wil. Daarnaast heb ik veel mogelijkheden gekregen om cursussen te volgen en certificaten te behalen.

Ik heb mij dan ook snel professioneel kunnen ontwikkelen. Workshops geven aan hele MT’s van bedrijven en met ze meedenken over innovatie had ik mezelf twee jaar geleden nog niet zien doen. Het mooiste project tot nu toe was een adviestraject van zo’n drie kwartalen voor een holding met 7 dochterbedrijven. Daarbij was ons doel het ontwikkelen van een vernieuwde en centrale IT visie. Een uitdagende puzzel qua planning en tof om bij alle dochterbedrijven een kijkje te kunnen nemen.

Naast de klantprojecten lopen er ook allerlei interne verbetertrajecten, die we oppakken zodra het kan. Door het compacte team en de informele bedrijfscultuur weten we elkaar goed te vinden. Je weet naast iemands rol bij Node1 wat hun kwaliteiten zijn en wie je waar bij kan helpen. Elke vrijdag praten we nog even bij op onze wekelijkse borrel.

Marc Jansen

Jordy Egging

Partner | CSO

Ik heb vanuit mijn vorige bedrijf als netwerkpartner al in veel Node1 projecten mogen meedraaien. Begin dit jaar ben ik ook echt formeel aan boord gekomen. Ik ben een van de partners en verantwoordelijk voor onze management advies activiteiten. In de kern zijn wij natuurlijk een IT bedrijf, maar rondom IT implementaties hangen bij de decision makers van onze klanten vaak ook veel vraagstukken met betrekking tot strategie en organisatie: hoe ziet ‘the future of work’ eruit binnen ons bedrijf? En daar houd ik mij dus, samen met een deel van onze mensen, mee bezig.

Ik vind dat we ons met Node1 richten op een zeer belangrijk en inspirerend maatschappelijk vraagstuk, namelijk ‘hoe ziet de toekomst van werk eruit?’. Daarnaast ben ik gefascineerd door de technologie die wij als belangrijk onderdeel zien van het antwoord op deze vraag: cognitive automation. Enerzijds omdat het een veel slimmere manier van automatiseren mogelijk maakt, en anderzijds omdat deze technologie ook een hele laagdrempelige interface biedt naar alles wat er mogelijk is met kunstmatige intelligentie. En tot slot geloof ik heel erg in onze hybride aanpak, waarin niet alleen de technologie maar ook de rol van de mens en de synergie tussen beiden centraal staat.

Uniek aan Node1 is de combinatie van enerzijds in een goed geoliede machine werken aan complexe projecten bij grote klanten, en anderzijds de ondernemersgeest bij iedereen en het met z’n allen verder bouwen aan ons bedrijf. We zijn ook een zeer platte organisatie. Iedereen denkt mee en bouwt mee aan ons bedrijf. Daarnaast vind ik het heel leuk dat we wat betreft medewerkers inmiddels ook een internationaal bedrijf zijn.

Marc Jansen

Luc Keijzers

Partner | COO

Ik ben één van de partners en richt me met name op het zorgen dat Node1 de resultaten levert die zij aan haar klanten belooft. Ik coach een deel van de consultants en geef met mijn collega partners leiding aan Node1. Voor de Implementation & Support practice geef ik invulling aan onze dienstverlening onder de noemer Lean Robotics, waarbij Node1 technologie effectief combineert met proces en organisatie. Het eerste dat mij opviel aan Node1 was het talent, de creativiteit en de energie van alle collega’s waarmee ze klanten vooruit helpen in het slimmer gebruik maken van technologie om hun ambities en dromen waar te maken.

Ik geloof in de kracht van cognitive automation en de positieve impact die dit kan hebben voor de klanten van Node1. Ik wil als ondernemer in deze snel groeiende markt een unieke organisatie neerzetten die klanten op alle niveaus helpt om deze technologie waarde voor hun business te laten leveren en die Node1-ers een uitdagende en inspirerende baan biedt. Zelf ben ik bij Node1 ook gegroeid. In het herkennen van behoeften van klanten in meerdere sectoren en weten hoe deze in te vullen door intelligent te automatiseren. Onder andere door rekening te houden met de volwassenheid van de klantorganisatie hierin. Ook leer ik dagelijks van de tech savvy millennials om me heen en hun hand-ons mentaliteit om tot resultaat te komen.

Binnen Node1 hebben we een fantastische werksfeer. Hands-on, creatief en met oog voor elkaar. De verhuizing naar ons nieuwe kantoor bij Spaces Zuidas en ‘gezelligheid in Corona-tijd’ zijn daar mooie voorbeelden van. Voor de verhuizing huurden collega’s op eigen initiatief een green wheel en regelden binnen een dag dat alles was verhuisd. In Corona-tijd zorgden steeds andere collega-duo’s voor teamspirit met eigen ontworpen Node1-hoodies, Node1-mondmaskers, pubquizen, ranking the stars en virtuele ontmoetingen in Mibo. We ondernemen wel vaker leuke activiteiten met elkaar. Zo was het schilderen als Bob Ross een toffe en het proberen Servan te verslaan met tafeltennis is een soort collectieve uitdaging geworden.

Marc Jansen

Stefan Leijnen

Non-executive partner

Ik heb van 2019 tot 2020 in opdracht voor Node1 gewerkt als consultant. Sinds afgelopen september ben ik aan boord als non-executive partner. Ik ben teruggekeerd omdat Node1 een unieke niche heeft in het digitale innovatie traject. We werken met klanten die open staan voor vernieuwing en samen met ons op zoek willen naar het beste pad. In tegenstelling tot veel andere consultancy bedrijven is dat geen theoretische oefening waarbij we standaard oplossingen aanbrengen en benchmarken, maar observeren we de situatie en bieden we maatwerk.

En natuurlijk is het daarnaast een razend interessante tijd om met RPA en AI bezig te zijn – de ontwikkelingen zijn nog nooit zo snel gegaan en de noodzaak tot innoveren was nog nooit zo hoog. Hele sectoren staan op het punt van kantelen naar data-gedreven producten diensten, en ik wil het liefst zoveel mogelijk organisaties hierin op een schaalbare manier ondersteunen.

We zijn geen consultants die voor het snelle geld gaan, maar hebben oprecht interesse in de complexiteit van het probleem van de klant. De reikwijdte van de problematiek en het overbruggen daarvan, van bedrijfsstrategie tot de implementatie van een robot, levert namelijk interessante inzichten op. Vanuit dit helikopter perspectief is goed zichtbaar hoe de verschillende aspecten van digitale innovatie met elkaar verbonden zijn, van talentontwikkeling en organisatieverandering tot continuous product improvements. Ik leer dan ook veel van het observeren van dit complexe netwerk van afhankelijkheden en hoe we hierin optimaal kunnen opereren.

Node1 bestaat uit een groep slimme mensen die open met elkaar communiceert. Dat zorgt voor
een cultuur waarin goede ideeën belangrijker zijn dan ego’s of belangen. Uiteindelijk draait succesvol innoveren daar om: dat je ondanks je ervaring jezelf nog steeds nederig opstelt ten opzichte van wat je al denkt te weten en stuurt op meetbaar resultaat.

Wij zoeken

  • HBO/WO werk- en denkniveau.
  • Minimaal 3 jaar werkervaring als consultant of gerelateerd aan business, process of Lean analyse binnen het IT vakgebied.
  • Je hebt affiniteit met software technologie, bij voorkeur rondom procesautomatisering of machine learning (AI).
  • Specifieke kennis van RPA platforms is niet vereist, wel handig.
  • Sterk analytisch, snel nieuwe omgevingen en systemen kunnen doorgronden.
  • Je kent de principes van agile, scrum in de context van software ontwikkeling.
  • Wellicht ben je al Lean en Agile gecertificeerd en doe je al veel met BPMN modellen.
  • Nederlands en Engels op professioneel niveau.
Image

Wij bieden

Gezellige collega’s waar je ook nog van kan leren. Denkleiders op het gebied van robotisering (RPA), data en AI.

Een persoonsgerichte cultuur waarin we vertrouwen op jouw professionaliteit. De beste oplossing krijg je niet opgelegd, maar bedenk je zelf. Eventueel met hulp van je collega’s.

We werken aan leuke, uitdagende projecten die we zoveel mogelijk laten aansluiten op jouw kennis en interesses. Vervolgens werken we had om ons doel te bereiken, maar nemen we ook de tijd om te ontspannen.

Met Node1 Academy vullen we jouw rugzak met hard- en soft skills. En met kennis over Hyperautomation, RPA, AI en data.

Aandacht voor een goede werk-privé balans, flexibiliteit waar mogelijk en de middelen om ook thuis en op klantlocatie gezond te kunnen werken.

Regelmatig kennissessies met elkaar en door experts.

Image
Image
Image
Image

Over Node1

Bij Node1 werk je aan de toekomst. En help je met een integrale aanpak in business en technologie organisaties écht vooruit. Wij geloven sterk in slimme automatisering als de belangrijkste versneller van digitale transformatie. Precies afgestemd op de behoefte van de organisatie, zetten we relevante expertise in voor onderzoek, analyse, strategie, advies én implementatie. Dit doe je nooit alleen. Altijd samen met een multidisciplinair team vol jonge, nieuwsgierige cognitieve automatisering consultants, gedreven projectmanagers en ervaren partners. Kennisleiders op het gebied van Hyperautomation, RPA, AI en Data Science. En daar kom jij ook verder mee.


Image Image

GEDREVEN EN ERVARING?
NEEM CONTACT OP, WE HOREN GRAAG VAN JE!

Profile Photo

Mike Vermeulen

Recruiter a.i.
vermeulen@qsxl.com

Naam is verplicht

Email is verplicht

Telefoon is verplicht


Loading...