Loading...

Company Logo Triolite

Hardware engineer

Nijverdal

Lees Meer

WAT GA JE DOEN

Je gaat de aan de slag met de nieuwste technieken in een veelzijdige en uitdagende functie. Beleef je veel plezier aan het tekenen en ontwerpen in de engineeringtool Eplan P8? Dan zit je bij ons goed!

We maken in Eplan namelijk al onze schema’s voor de elektrische hoofd- en stuurstroomschema’s, pneumatische schema’s, schakelkast lay-outs, materiaal- en aansluitlijsten. Dit kan een klant specifieke machine zijn, een aanpassing of toevoeging aan een standaard machine, maar ook onze complete installaties voor het verpakken van producten bij klanten wereldwijd.

In onze machines en installaties maken we gebruik van o.a. PLC en safety besturingen, servo/frequentie geregelde sturingen en safety-controllers. Jij zorgt ervoor dat de materialen en schakelkasten van de installaties volgens planning geïnstalleerd kunnen worden. Dit betekent o.a. dat je alle materialen besteld en zorgt dat deze volgens planning binnen komen.

Profile Photo

Jan Dasselaar

Hardware Engineer

Niverplast heeft een erg goede werksfeer, ik ervaar veel vrijheid en betrokkenheid bij de projecten en het werk. We hebben mooie en uitdagende projecten waarbij we van begin tot eind betrokken zijn. Van verkoopoverleg, pre-engineering, detaillering, begeleiding van de montage tot het opleveren bij een tevreden eindklant.

Als hardware engineer zijn we verantwoordelijk voor de engineering van machinelijnen voor de verpakkingsindustrie. Dit zijn onder andere industriele bakkerijen, maar ook in andere branches waar onze verpakkingsoplossingen worden gebruikt. Regelmatig komt het voor dat R&D nieuwe machines of uitbreidingen op machines ontwerpen, hier draag jij ook je steentje aan bij. Je werkt in een projectteam samen met collega’s van de sales, mechanische engineering, software engineering en montage. We werken dus erg nauw samen. De variatie in machinelijnen en de klantspecifieke wensen maken deze functie uitdagend.

Je hebt veel invloed op eindbeslissingen binnen de projecten of bij het door ontwikkelen van onze eigen standaard. Dit wordt dan ook erg aangemoedigd, de beste ideeën komen van diegenen die zelf dagelijks het werk uitvoeren.

We werken met een hoge standaard in Eplan. Een artikel en macro beheer waar we trots op zijn en die inmiddels op een hoog technisch niveau staat.
Daarnaast werken we met ‘ Pro panel’ voor een 3D Panel Layout en ‘ Cogineer’ voor het automatiseren van standaard delen binnen onze machines.
Binnen deze functie wordt deze Eplan-standaard ook continue verbeterd en uitgebreid. Met de ervaring van de projecten zijn wij de aangewezen personen die dit proces continu kunnen verbeteren.

We werken binnen een team van 7 Hardware Engineers en maak je ook deel uit van andere teams binnen Niverplast.
We hebben onderling veel contact en afstemming over de technische oplossingen die worden toegepast en helpen we elkaar als echt team wanneer het nodig is.

Profile Photo

Mark Weekamp

Hardware Engineer

Het is super leuk om het onderste uit Eplan te halen voor het ontwerpen van de besturing en Pneumatiek van de geavanceerde machines. Je wordt betrokken bij alle stadia van het project, hierdoor is de persoonlijke betrokkenheid groot en kun je ook trots zijn op wat je ontwerpt!

Er wordt bij Niverplast veel geïnvesteerd in ons. Via opleidingen maar ook door ons gedurende de hele week in de watten te leggen. De kantine en het Café zijn hier geweldig, de sfeer is ongedwongen en sociaal.

Het is een jong bedrijf met veel jeugdige collega’s wat voor een extra drive zorgt. Er wordt hier ook regelmatig veel lol gemaakt. Er heerst hier echt een goed klimaat om op een leuke manier de nieuwste moderne ontwerpen te kunnen maken.

Omdat Niverplast inspeelt op de nieuwste trends, aan veel verschillende branches, industrieën en wereldwijd levert, heb ik er veel vertrouwen in dat Niverplast een goede toekomst heeft!

Ik ga daarom elke dag met plezier naar Niverplast!

WAAR JE HET GAAT DOEN

Je werkt in ons prachtige pand in Nijverdal met de mogelijkheid om thuis te werken. Bij Niverplast zijn we trots op onze onderscheidende aanpak. Waar wij voor staan, hoe wij dingen doen. En wat wij doen, doen wij het liefst net even anders. Bij Niverplast hebben we geen directie of management, geen rangen en standen of autoriteit. Wij geloven in vrijheid en verantwoordelijkheid. Dat maakt werken leuk en daar word je gelukkig van.

Wij vinden jou namelijk belangrijk. Jouw talent, ideeën en energie kunnen ervoor zorgen dat Niverplast straalt de komende jaren. Wij hebben een ongekend goede werksfeer. Borrels aan onze eigen bar, legendarische Niverplast-feesten en een informele afdeling. Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt.

Voorbeeldprojecten

In het hoogseizoen worden onze machines in Nieuw Zeeland gebruikt voor het plaatsen van zakken in kiwi dozen, en na het vullen voor het invouwen van de zakken. Voor het invouwen ontwikkelen we een machine die 25 dozen per minuut kan invouwen, dat vraagt om een uitdagende technische oplossing.

In samenwerking met de mechanische- en software collega’s zijn wij als Hardware Engineers betrokken bij het ontwikkelen van deze machine.

Samen denken we, ook in samenwerking met onze leveranciers, een goed concept uit.

Om rustieke broden in dozen te kunnen verpakken is een machine lijn met 10 robots toegepast.

Deze robots kunnen door middel van laser scanners de broden met een grijper oppakken en afleggen in een doos.
Een uitdagende klus, waarin veel aspecten aan de orde komen zoals: machine veiligheid, robot integratie, bekabelingsconcepten, etc.

De lijn is nu in bedrijf. Omdat we voor wat nawerk ter plekke moesten zijn, konden we een lijn die we zelf hebben ontworpen in de praktijk zien werken. Erg mooi!

WIJ BIEDEN

De mogelijkheid tot thuiswerken.

Het indelen van je eigen werktijden.

Een reiskostenvergoeding.

Je krijgt 26 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek.

Wij vinden talent belangrijk! Je krijgt ruimte om een opleiding, cursus of workshop te volgen.

Niverplast beschikt daarnaast ook over een stilteruimte voor momenten waarop je daar echt behoefte aan hebt.

WAT KUN JE VERDER VERWACHTEN

Twee keer per jaar, voor de bouwvak vakantie en vlak voor kerst, organiseren wij een personeelsfeest voor alle collega’s en jullie partners.

Wij stimuleren om zelf ook uitjes te organiseren, Niverplast draagt 75% van de kosten. Zo wordt er jaarlijks een ski trip georganiseerd.

Je kan je broodtrommel op sommige dagen thuis laten, want op deze dagen wordt er lunch verzorgd. Of wat dacht je van een plakje cake elke dinsdagochtend bij de koffiepauze?

Vrijdag om 16.30 uur luiden we het weekend in en is het tijd voor een heerlijk koud biertje, een wijntje of glaasje fris.

Tijdens de pauze of op vrijdag middag kan je in ons café poolen, tafelvoetballen en FIFA spelen. Soms wordt er een FIFA toernooi georganiseerd.

Na werktijd is er de mogelijkheid om op verschillende tijden een Full Body Workout te volgen tijdens de small group trainingen. Buiten deze lessen kan je vrij gebruik maken van de attributen in onze sportschool.

Er is een ruime collectie bedrijfskleding in veel verschillende kleuren.

Elke collega met een vast contract wordt gekoppeld aan een kindje in Kenia via stichting Compassion. Niverplast sponsort en jij bent verantwoordelijk voor het contact.

Image

WAT WIJ ZOEKEN

  • Je heb ervaring als Hardware Engineer.
  • Je hebt kennis van Eplan P8.
  • Je bent praktisch ingesteld en hebt kennis van MS-Office.
  • Interesse in besturingstechniek is een voordeel.
  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau. Minimaal een MBO niveau 4 opleiding in de richting Elektrotechniek.
Image

WAAR HET OOIT BEGON

Het begon allemaal bij Gerrit Jan, startend als vertegenwoordiger bij een verpakkingsbedrijf. Op een dag besloot hij zelf te gaan handelen in verpakkingsmaterialen. Samen met Ineke en baby Richard is Niverplast (Nieuwenhuis Verpakkingen en Plastics) een feit!

Het handelen in verpakkingsmaterialen was zo’n succes dat werd besloten om zelf zakken te gaan produceren. De eerste collega’s kwamen in dienst en de eerste vaste klanten waren binnen. Een aantal jaren later kwam de vraag uit de markt of de zakken niet automatisch geplaatst konden worden. Nou ja waarom niet? Laten we het proberen!

Ondertussen zijn wij meer dan dertig jaar verder en bouwen wij verpakkingslijnen voor klanten over de hele wereld. Wat begon met één persoon vanuit huis, is nu drie verhuizingen verder en uitgebreid met meer dan 200 collega’s. Niverplast is een plek geworden waar samen mooie dingen worden gemaakt en leuke dingen worden gedaan.

NEEM CONTACT OP
WE HOREN GRAAG VAN JE.

Profile Photo

Mike Vermeulen

Recruiter a.i. Niverplast
vermeulen@qsxl.com

Naam is verplicht

Email is verplicht

Telefoon is verplicht