Company Logo Triolite

Material Planner

Groningen

Lees Meer

Jouw uitdaging

M&G Group is internationaal marktleider op het gebied van rookgasafvoer- en luchtdistributiesystemen. De producten worden vervaardigd in onze eigen moderne productiefaciliteiten. Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een proactieve en enthousiaste Material Planner met als standplaats Groningen.

Als Material Planner ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de materiaalbeschikbaarheid voor alle benodigde directe- en indirecte grondstoffen voor het productieproces. Dit doe je door in conclaaf te gaan met je interne klanten en externe leveranciers. Als Material Planner ben je de spil tussen de export en de toeleveranciers van productiematerialen. Afwijkingen signaleer je pro-actief om vervolgens acties bij leveranciers uit te zetten in overleg met productieplanning en/of inkoop. Ook ben je verantwoordelijk voor de juiste registratie in het ERP-systeem (SAP) van alle activiteiten.

600
Professionals
10
Locaties
7
Landen

Enkele collega’s

Profile Photo

Danny Meppelink

Supply Chain Manager

Getting the job done

Voor de M&G Group werken is samenwerken bij een innovatieve, internationale speler op het gebied rookgasafvoer- en ventilatiesystemen. Je ziet onze producten dagelijks terug in woningen en op de daken, niet alleen in Nederland maar wereldwijd. Dat geeft een extra dimensie aan het werken voor de M&G Group en werkt tevens voor mijzelf motiverend, omdat je een tastbaar product produceert waar je een wezenlijke bijdrage aan hebt geleverd. De M&G Group heeft als doel de gerealiseerde groei verder uit te bouwen en dat vertaalt zich binnen het team in ruimte voor het aandragen van ideeën en inbrengen oplossingen. Het is team kenmerkt zich als gedreven, waarbij samenwerking centraal staat en de communicatielijnen kort zijn. Binnen de functie van Material Planner lever je een significante bijdrage aan het realiseren van de klantvraag, waarbij afstemming met zowel de leverancier als de organisatie cruciaal is. Met andere woorden een functie van waaruit je echt verschil kunt maken binnen een gemotiveerd team.

Supply Chain Schakel

De Supply Chain heeft als doel de klantvraag binnen de afgegeven levertijd compleet en op tijd te realiseren. De Material Planner en Material Planners-afdeling zijn hierin een belangrijke schakel. Zonder een correcte afstemming en het managen van de verwachtingen van leveranciers zal deze realisatie nooit optimaal mogelijk zijn. Binnen de Supply Chain heerst een informele sfeer en er is een sterke motivatie om met elkaar het gezamenlijke doel te bereiken, waarbij voldoen ruimte is voor eigen inbreng. Dit maakt dat je heel graag bij de M&G Group wilt werken. Mocht je nog aanvullende vragen hebben, neem dan gerust contact met me op!

Onze oplossingen

De activiteiten van de M&G Group draaien om R&D, innovatie en op maat gemaakte oplossingen voor klanten over de hele wereld. Als partner van toonaangevende ketelfabrikanten dragen M&G Group-bedrijven bij aan het kosteneffectief oplossen van rookgasafvoer problemen binnen en buiten de ketel. Een compleet assortiment aluminium, roestvrij staal en kunststof (PP) producten is ontwikkeld door hoogopgeleide ingenieurs en geproduceerd in de eigen ultramoderne productiefaciliteiten van de M&G Group.

Image Image

Rookgas

Luchtverdeling

Op maakt gemaakt

Wat vragen wij?

  • Je hebt een afgeronde NEVI/MBO+/HBO opleiding of gelijkwaardig door ervaring, bij voorkeur in de richting van (technische) bedrijfskunde of logistiek.
  • Je beschikt over gedegen kennis van SAP en Microsoft Office.
  • Je hebt het vermogen om te werken onder druk met een hoog gevoel voor urgentie en ben in staat om te prioriteren.
  • Je hebt een proactieve houding richting leveranciers en een echte “hands-on” mentaliteit.
  • Je hebt enige ervaring/kennis in het werken met LEAN-principes/tools.
  • Je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden en beschikt daarbij over een goede beheersing van de Nederlandse en Engels taal in woord en geschrift.
  • Je bent initiatiefrijk, enthousiast, resultaatgericht.
Image

M&G Group

INNOVATIVE PARTNER IN FLUE VENTING & VENTILATION SOLUTIONS

M&G Group is één van de meest succesvolle MKB bedrijven in de Nederlandse maakindustrie en is Europees marktleider op het gebied van productie en verkoop van rookgasafvoer- en ventilatiesystemen.
Met ruim 600 medewerkers en fabrieken in Assen, Groningen, Beverwijk alsmede in Turkije en Italië wordt een winstgevende omzet van 140 Mio Euro gerealiseerd. Verkoop vindt centraal plaats aan OEM-klanten (veelal cv-ketelfabrikanten) alsmede via een eigen Europese distributieorganisatie die met name aan technische groothandels levert. Het bedrijf heeft een hoogwaardig imago in de markt, onder andere gebaseerd op sterke merken als Burgerhout, Anjo en Stabile. M&G staat bekend om de hoge kwaliteit, brede kennisbasis en sterke productontwikkeling.

De organisatie staat aan de vooravond van haar grootste uitdaging, namelijk het samenvoegen van twee fabrieken (in Assen en Groningen) in één nieuw op te zetten fabriek in Assen-Zuid.

De bedrijfscultuur kenmerkt zich door een informele en open werksfeer, korte communicatielijnen, samenwerking, ontwikkeling en (durven) ondernemen. Samen werken aan de toekomst!

Image

DIT MAAKT ONS UNIEK

Ondernemende, internationale organisatie met korte lijnen.

Innovatief, mede dankzij onze eigen R&D-afdeling.
 

Onze kwalitatief hoogwaardige producten.

Ruimte voor ondernemerschap; je krijgt de vrijheid om jezelf en je ideeën te ontwikkelen.

Partnership, zowel in- als extern.

Continue aandacht voor verbetering van onze processen en resultaten (Lean).

Onze kernwaarden: respect, partnership, veiligheid, sustainability en ondernemerschap.

Onze open en informele organisatiecultuur; ervaar het zelf!

Neem contact op
we horen graag van je.

Profile Photo

Duco Bergboer

06 289 187 69
bergboer@QSXL.com

Naam is verplicht

Email is verplicht

Telefoon is verplicht


Loading...