Company Logo Triolite

Transportmanager

Duiven

Lees Meer

Jouw uitdaging

Ben jij op zoek naar een baan met veel verantwoordelijkheid en waar je kan meehelpen in onze verdere transitie naar customer driven planning? En wil je werken bij een familiebedrijf die volop in beweging is en waar je de ruimte krijgt om mee te denken en door te groeien? Lees dan snel verder.

Image

Wat ga je doen?

Jij zorgt er met jouw werkervaring voor dat het logistieke proces efficiënt en succesvol verloopt. Hierin draag jij de verantwoordelijkheid en werk je samen met je team

Jij zorgt ervoor dat zowel de klant als de transport afdeling de dag eindigt met een glimlach.

Naast de dagelijkse aansturing hou jij je bezig met het opstellen van zowel korte- als langetermijn doelstellingen. Met jouw strategische blik ben je telkens bezig met het analyseren van de processen en het maken van verbeterplannen.

Jij ziet wat er beter kan, bijt je hierin vast en implementeert oplossingen!

Profile Photo
Profile Photo
213
Medewerkers
125 +
Voertuigen
700
Ritten per week

Collega’s

Profile Photo

Nick Broekhuysen

General Manager

Familiebedrijf Melis Logistics is al ruim 100 jaar een logistieke dienstverlener. De afgelopen jaren is de focus gelegd op het leveren van een complete logistieke dienstverlening en is Melis Logistics uitgegroeid tot een grote speler binnen de logistieke sector. De koers: op weg naar 2024 is gericht, om verdere groei te realiseren. Om deze koers verder uit te zetten, ontzorgen wij onze klanten met onze uitgebreide dienstverlening en zetten wij in op duurzame relaties met onze klanten.

Profile Photo

Patty Luyf-Schopman

HR Manager

Binnen de ambitie van Melis Logistics om verder te groeien, staat de mens centraal en deze is visueel weergegeven in de Melis boom. Voor iedere medewerker is een plek op de Melis boom, waarbij de individuele groei regelmatig samen besproken wordt. Door te investeren in opleidingen en/of trainingen zijn er mogelijkheden om door te schuiven op een andere tak op de boom. De Melis Academy maakt dit onder andere mogelijk. Nieuwsgierig naar wat Melis Logistics je te bieden heeft, kom gerust langs voor een kop koffie.

Profile Photo

Wessel Busser

Teamleider Chauffeurs

Melis Logistics is een logistieke dienstverlener die oog heeft voor de mensen die er werken. Tenslotte werken wij samen aan het beste resultaat en leveren wij kwaliteit. Door mensen op te leiden in onze eigen Academy, zorgen wij dat het Melis DNA vanaf dag 1 geïntegreerd wordt. Belangrijk is dat de persoon past bij Melis Logistics, gemotiveerd is om te leren en zich verder te ontwikkelen binnen de organisatie.

Wie ben jij?

  • Je bent op zoek naar een baan als manager binnen een dynamische logistieke omgeving waar je actief meewerkt om onze klanten succesvoller te maken.
  • De functie van Transportmanager kan je volgende carrière stap zijn, waarbij je wel enige ervaring hebt in coachend leiderschap. Maar enkele jaren ervaring binnen de functie van Transportmanager is ook mogelijk.
  • Je hebt persoonlijke ambities om door te groeien in je werk, maar helpt je team ook met hun persoonlijke ambities te verwezenlijken door met ze in gesprek te gaan en te blijven.
  • Je hebt een sterke affiniteit met logistiek en innovatie, bent proactief, initiatiefrijk en een teamplayer.
  • We vinden het belangrijk dat je verder kijkt dan de waan van de dag. Tevens communiceer je op een open en prettige manier en door je innovatieve aard vind je het leuk om de focus te leggen op de verbetering van de skills van je medewerkers en onze interne processen.
Profile Photo
Profile Photo

Wat breng je mee?

Afgeronde MBO+ of HBO opleiding.

Werkervaring in een dergelijke functie in een klantgerichte omgeving en bij voorkeur ook in de logistiek sector.

Het vermogen resultaatgericht werken te combineren met een menselijke aanpak.

Sociale vaardigheden, zoals samenwerkingsvermogen, motiveren en stimuleren om onder andere meer draagvlak te winnen bij medewerkers, managers en andere stakeholders.

Ervaring met een TMS systeem en automatisch plansysteem is een pré.

Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal (Duits en Engels zijn een pré).

Wat bieden wij?

Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao beroepsgoederenvervoer.

Werken bij een familiebedrijf met een informele en open werksfeer.

Veel ruimte om je te ontwikkelen

Elke dag gratis vers fruit.

Onvergetelijke personeelsfeesten.

Elke vrijdag een broodje of snack bij onze eigen foodtruck.

Image

Bedrijfsprofiel

Van een transportbedrijf met paard en wagen in de vorige eeuw is Melis uitgegroeid tot een stabiele organisatie met een enorm wagenpark, minstens zoveel gepassioneerde medewerkers en een uitgebreid portfolio met prachtige klanten. In de afgelopen jaren is er veel veranderd en vernieuwd. Het familiegevoel loopt als een rode draad door de organisatie. Melis streeft naar het aangaan van een langdurige, stabiele relaties met medewerkers en klanten.

Melis Logistics is hard groeiend bedrijf waar mensen werken die hun vak verstaan en een representatieve uitstraling hebben. Melis Logistics is een volwaardige logistieke dienstverlener, zowel in Nederland als in het buitenland. Een echt familiebedrijf, waarbij het creëren van een fijne werkomgeving voor het team, het bieden van een betrouwbare dienstverlening aan haar klanten en een hoge leverbetrouwbaarheid centraal staan. Melis Logistics wil er alles aan doen om een jarenlange vriendschap met klanten op te bouwen. Dat kan alleen met enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Bij Melis hechten we veel waarde aan collegialiteit, flexibiliteit en doorzettingsvermogen.

Samen | Open | Kwaliteit | Creativiteit | Passie

Image

Wij verzorgen het transport onder andere voor

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Profile Photo

GEÏNTERESSEERD?
LAAT HIER JE GEGEVENS ACHTER EN WE
NEMEN SNEL CONTACT MET JE OP

Profile Photo

Ike Hoppenbrouwer

Recruiter a.i.
06 286 971 20
hoppenbrouwer@qsxl.com

Naam is verplicht

Email is verplicht

Telefoon is verplicht

Loading...