Company Logo Triolite

Medewerker Financiële Administratie

Duiven

32-40 uur

Lees Meer

Jouw uitdaging

Gaat jouw hart sneller kloppen van een goede financiële administratie waarbij je zelf zorgt voor de juistheid, tijdigheid en volledigheid van de aan jou toevertrouwde grootboeken en sub-administraties? Vind je het leuk om naast je uitvoerende werk ook bezig te zijn met analyses, interne controles, optimalisaties en digitalisering om schaalbaarheid te creëren voor de toekomst? Dan hebben we enthousiaste collega's binnen ons Finance Team die graag met je gaan samenwerken!

Image

Wat ga je doen?

Verwerk bankboekingen en beheer inkomende en uitgaande factuurstromen;

Voer je grootboekmutaties in;

Werk je mee in de maandafsluiting op het gebied van de financiële administratie voor vijf verschillende entiteiten;

Voer je interne controles uit, die bijdragen aan het financieel in control zijn van de organisatie;

Meedenken en doen van voorstellen om de administratie verder te optimaliseren en te automatiseren;

Ben je alert op signalen uit de boekhouding en rapporteer je deze;

Gezamenlijk met IT onze financiële applicatie onderhouden

Profile Photo
Profile Photo
213
Medewerkers
125 +
Voertuigen
700
Ritten per week

Collega’s

Profile Photo

Nick Broekhuysen

General Manager

Familiebedrijf Melis Logistics is al ruim 100 jaar een logistieke dienstverlener. De afgelopen jaren is de focus gelegd op het leveren van een complete logistieke dienstverlening en is Melis Logistics uitgegroeid tot een grote speler binnen de logistieke sector. De koers: op weg naar 2024 is gericht, om verdere groei te realiseren. Om deze koers verder uit te zetten, ontzorgen wij onze klanten met onze uitgebreide dienstverlening en zetten wij in op duurzame relaties met onze klanten.

Profile Photo

Patty Luyf-Schopman

HR Manager

Binnen de ambitie van Melis Logistics om verder te groeien, staat de mens centraal en deze is visueel weergegeven in de Melis boom. Voor iedere medewerker is een plek op de Melis boom, waarbij de individuele groei regelmatig samen besproken wordt. Door te investeren in opleidingen en/of trainingen zijn er mogelijkheden om door te schuiven op een andere tak op de boom. De Melis Academy maakt dit onder andere mogelijk. Nieuwsgierig naar wat Melis Logistics je te bieden heeft, kom gerust langs voor een kop koffie.

Profile Photo

Gijs de Reus

Manager Finance, Business Control & IT

Als onderdeel van de strategie staat ‘professionalisering, digitalisering en schaalbaarheid’ voor Finance prominent op de agenda. Naast de basis van juistheid, tijdigheid en volledigheid van de financiële groepsadministratie geloven we erin dat Finance in de breedste zin van het woord kan bijdragen aan het onderscheidende en concurrerende vermogen van Melis in de markt.

Vandaar dat we begonnen zijn aan onze Finance transformatie. Denk hierbij aan o.a. robotisering van administratieve processen, realtime financiële informatievoorziening en interne financiële controles. Bouw je met ons mee?

Wat breng je mee?

Een beschikbaarheid van 32-40 uur per week;

Een afgeronde opleiding MBO of HBO opleiding;

Kennis van fiscale wet- en regelgeving;

Ervaring met Exact, BI en robotiseringssoftware is een pré;

Je bent zorgvuldig in je werkwijze en kunt andere bewegen om zaken juist, tijdig en volledig aan te leveren die jij nodig hebt voor je werk;

Je houdt je hoofd koel, ook als de werkdruk oploopt ten tijde van de maandafsluiting;

Je wil graag leren en wilt graag meegroeien met de ambities van de organisatie;

Wat bieden wij?

Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao beroepsgoederenvervoer.

Werken bij een familiebedrijf met een informele en open werksfeer.

Veel ruimte om je te ontwikkelen

Elke dag gratis vers fruit.

Onvergetelijke personeelsfeesten.

Elke vrijdag een broodje of snack bij onze eigen foodtruck.

Image

Bedrijfsprofiel

Van een transportbedrijf met paard en wagen in de vorige eeuw is Melis uitgegroeid tot een stabiele organisatie met een enorm wagenpark, minstens zoveel gepassioneerde medewerkers en een uitgebreid portfolio met prachtige klanten. In de afgelopen jaren is er veel veranderd en vernieuwd. Het familiegevoel loopt als een rode draad door de organisatie. Melis streeft naar het aangaan van een langdurige, stabiele relaties met medewerkers en klanten.

Melis Logistics is hard groeiend bedrijf waar mensen werken die hun vak verstaan en een representatieve uitstraling hebben. Melis Logistics is een volwaardige logistieke dienstverlener, zowel in Nederland als in het buitenland. Een echt familiebedrijf, waarbij het creëren van een fijne werkomgeving voor het team, het bieden van een betrouwbare dienstverlening aan haar klanten en een hoge leverbetrouwbaarheid centraal staan. Melis Logistics wil er alles aan doen om een jarenlange vriendschap met klanten op te bouwen. Dat kan alleen met enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Bij Melis hechten we veel waarde aan collegialiteit, flexibiliteit en doorzettingsvermogen.

Samen | Open | Kwaliteit | Creativiteit | Passie

Image

Wij verzorgen het transport onder andere voor

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Profile Photo

GEÏNTERESSEERD?
LAAT HIER JE GEGEVENS ACHTER EN WE
NEMEN SNEL CONTACT MET JE OP

Profile Photo

Ike Hoppenbrouwer

Recruiter a.i.
06 286 971 20
hoppenbrouwer@qsxl.com

Naam is verplicht

Email is verplicht

Telefoon is verplicht

Loading...