Company Logo Triolite

Lead Engineer E-bike system

Varsseveld

Lees Meer

Jouw uitdaging

Zie jij ook weleens iemand op een aangepaste fiets langskomen? Een hele grote kans dat dit een Van Raam fiets is. Naast het ontwerpen en produceren van de fietsen heeft Van Raam ook een eigen e-bike systeem (drive train system). Wil jij nog meer mensen helpen om hun mobiliteit te vergroten en gun je ook iedereen het gevoel van wind door de haren? Fijn, want wij kunnen jouw hulp goed gebruiken.

Ter versterking van ons Research & Development team zijn wij namelijk op zoek naar een gedreven Lead Engineer E-bike system op onze R&D Elektro afdeling die met passie meewerkt aan de ontwikkeling van het volgende generatie elektrische aandrijfsysteem voor onze Fietsen.

Als Lead Engineer E-bike system ben je verantwoordelijk voor de technische coördinatie op het gebied van de ontwikkelingen rondom het elektrische aandrijfsysteem van Van Raam en ben je de spil binnen het multidisciplinaire projectteam. Met oog voor projectplanning en budget, ontwikkel je met het team het volgende generatie aandrijfsysteem met verschillende opties en uitbreidingen.

110 Jaar
Fietsproductie
245
Werknemers
18000
Productieoppervlak

WAT JE GAAT DOEN

  • Je begeleidt de ontwikkeling vanuit een concept met oog voor kwaliteit, kosten, maakbaarheid, veiligheid en doorlooptijd.
  • Je zet planningen van projecten op en bewaakt deze.
  • Je bent verantwoordelijk voor de technische kwaliteit binnen de functionele specificaties uit het pakket van eisen.
  • Je verzamelt informatie en bepaald technische keuzes.
  • Je communiceert met zowel je opdrachtgever als het team en ontwikkelpartners.
  • Je bent zelf ook als engineer werkzaam binnen de projecten

Enkele collega's

Marc Jansen

Ronnie Kroekenstoel

Teamleider R&D Elektro

Ik ben Ronnie Kroekenstoel en vanaf 2016 werkzaam op de R&D Elektro afdeling van Van Raam, het laatste jaar als teamleider. Onze afdeling is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het e-bike systeem met alle opties en mogelijkheden zodat we de Van Raam slogan ‘Let’s all cycle’ mogelijk maken. We staan nu aan het begin van de ontwikkeling van het volgende generatie aandrijfsysteem en zijn daarom op zoek naar versterking van ons team!

Het leuke aan het werken bij Van Raam is dat innovatie belangrijk is. Hierdoor is er ook veel ruimte binnen je eigen werk en kun je jezelf blijven doorontwikkelen. Doordat er in kleine teams gewerkt wordt is het werk erg veelzijdig en kun je van begin tot eind meedenken.
Marc Jansen

Rick de Jonge

Elektro engineer

Ik ben Rick de Jonge en vanaf 2014 werkzaam op de Elektro afdeling van Van Raam. Ik ben begonnen als stagiaire en toen school met het voorstel kwam om bij Van Raam mijn elektro stage te gaan lopen, vroeg ik mij af wat een fietsenfabriek met een elektro stagiaire moet.

Al snel werd het mij duidelijk dat er op elektro en software gebied heel veel te doen is bij Van Raam. Na mijn stage ben ik in dienst gekomen bij Van Raam en met veel plezier zorg ik samen met mijn collega’s van de elektro afdeling ervoor dat door ons aandrijfsysteem mensen langer mobiel blijven!
Marc Jansen

Jan-Willem Boezel

Technisch directeur

Ik ben Jan-Willem Boezel en ben de technisch directeur van Van Raam. Van Raam is toonaangevend op het gebied van aangepast fietsen zowel op het gebied van productiemethodes als op onze producten. Onze ambitie is om voorop te blijven lopen in de markt om onze slogan 'Let's all cycle' waar te maken, hierbij zien we dat innovatie een belangrijke pijler is.

Om de voorsprong te blijven houden ontwikkelen we veel zelf om kennis in huis te krijgen en te houden. Hierdoor krijgen we grip op de hele productieketen. In deze tijd van schaarste (zowel elektro componenten als fietsonderdelen) is deze strategie zeer succesvol gebleken.

Wat wij zoeken

Een nieuwe collega met HBO werk- en denkniveau, richting elektrotechniek, mechatronica of autotechniek

Iemand met minimaal 2 jaar relevante werkervaring

Een persoon die analytisch, oordeelvormend en besluitvaardig is.

Iemand met affiniteit en passie voor fietstechniek .

Een teamspeler die gewend is om verantwoording te dragen.

Iemand die van nature oplossingsgericht is en beschikt over goede communicatieve eigenschappen.

Image
Image
Image

Wat wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie in een leuk team van enthousiaste en betrokken collega’s.

Een informele en open werksfeer in een dynamisch bedrijf, waarin jij de vrijheid, vertrouwen en ruimte krijgt om efficiëntie op jouw afdeling te maximaliseren.

Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Metalektro.

Elke dag gratis vers fruit.

Een gezellige werkplek in een nieuw duurzaam pand.

Onvergetelijke (personeels- en team)uitjes en toegang tot de optredens van de Van Raam huisband (Lekkâh Band)

Image Image

Van Raam

Van Raam produceert al bijna 110 jaar fietsen en al meer dan 35 jaar met de focus op aangepaste fietsen. Met circa 230 medewerkers maken wij unieke aangepaste fietsen voor mensen met een beperking, zoals driewielfietsen, rolstoelfietsen en duofietsen. Onze fietsen gaan de hele wereld over met de nadruk op vrijwel alle Europese landen en Noord Amerika. De fietsen worden geproduceerd in Varsseveld, in één van de schoonste en slimste fabrieken van Nederland. Er wordt niets op voorraad geproduceerd, elke fiets wordt uniek gefabriceerd.


Geïnteresseerd in Van Raam, maar zoek je toch wat anders? Kijk dan vooral eens op onze vacaturepagina:

ALLE VACATURES
Image
Image

Bekijk meer over Van Raam en de geschiedenis in onderstaande documentaire (12 min.):

Geïnteresseerd of behoefte naar meer informatie?
Laat hier je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.

Profile Photo

Ike Hoppenbrouwer

Recruiter a.i.
06 286 971 20
hoppenbrouwer@qsxl.com

Naam is verplicht

Email is verplicht

Telefoon is verplicht


Loading...