Company Logo Triolite

Junior
Software Developer

Emmen

Lees Meer

Jouw uitdaging

Wireless Value ontwikkelt al decennialang draadloze meetsystemen voor betrouwbare informatieoverdracht. Wij geloven in de kracht en waarde van draadloos meten. Meer inzicht betekent meer kansen om te optimaliseren én meer kansen om verspilling tegen te gaan. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Het is onze overtuiging dat draadloos meten de wereld veiliger, gezonder en duurzamer maakt. De resultaten tonen aan dat dat ook echt het geval is.

Je maakt deel uit van het ontwikkelteam, waar hardware engineers, embedded software engineers en applicatie ontwikkelaars nauw samenwerken. Je bent medeverantwoordelijk voor het ontwikkelen van de beste productoplossingen voor onze klanten. Alle ontwikkelingen gebeuren binnen het team en in nauwe samenwerking met de Technology leader. Binnen dat team ben je medeverantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van onze web portals.

Wat wij bieden

Een jaarcontract voor een fulltime functie met uitzicht op een vast dienstverband

Uitstekend salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden waarbinnen de mogelijkheid tot persoonlijke groei en ontwikkeling

Een informele werkomgeving en een baan vol uitdagingen in een snel ontwikkelende organisatie

Een gedegen opleidingstraject om kennis te krijgen van onze producten en diensten

ENKELE COLLEGA’S

Profile Photo

Bas Visser

Algemeen Directeur

Binnen Wireless Value krijg je veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. We zijn een open en informeel bedrijf zonder rangen of standen.

We hebben het laatste jaar hard gewerkt om ons doel haarscherp te krijgen en maken daar nu ook gerichte keuzes in. Dit zie je terug in de technologie, de duurzame behuizingen en de acties die we ondernemen om de komende jaren verder te groeien.

De vacature voor Jr. Software Developer hoort bij deze groei en je komt dan ook terecht in een organisatie waar je mooie kansen hebt en waar je echt het verschil kan gaan maken.

Profile Photo

Feike Oenema

Technisch Directeur

Wireless Value is in 2006 al begonnen met IOT. Toen werden de eerste producten ontwikkeld waarmee we nauwkeurige metingen konden uitvoeren en deze draadloos doorsturen naar de systemen van onze klanten. We zoeken constant naar de optimale balans tussen range, batterijlevensduur en nauwkeurigheid.

Betrouwbaarheid is voor ons belangrijk.
Niet alleen de betrouwbaar op het gebied van leveren en nakomen van wat we beloven, maar ook data betrouwbaarheid is belangrijk. Alle gemeten waarden komen binnen op de eindbestemming.

Profile Photo

Peter Admiraal

Senior Software Developer

Ik werk hier nu bijna 3 jaar met veel plezier. Dit komt doordat de werkzaamheden divers en uitdagend zijn. Daarnaast vind ik het ook fijn dat er naast software ontwikkeling ook hardware ontwikkeling is. Dit is doordat ik veel affiniteit hebt met de hardware.

Het is een fijn bedrijf waarin er contact is met elke afdeling/werknemer van het bedrijf. Er wordt samengewerkt met sales om erachter te komen waar klanten behoefde aan hebben zodat wat er ontwikkeld wordt ook echt van toegevoegde waarde heeft. Daarnaast wordt er samen gewerkt met de embedded software engineers zodat de communicatie tussen de apparaten en software die op de server draait vlekkeloos verloopt.

Naast de ontwikkeling van software voor de klanten wordt er ook nog gewerkt aan software voor de productie afdeling zodat deze optimaal nieuwe apparaten kan uitleveren naar klanten met de juiste instellingen.

Wij maken meten makkelijk

Wireless Value ontwikkelt, produceert en verkoopt producten waarmee meetwaarden van sensoren draadloos kunnen worden verzonden naar punten waar verdere verwerking en bewaking kan plaatsvinden. Wat wil jij meten?

Image

Wij zoeken

Je bent met de hele levenscyclus van de software bezig, van ontwerp tot test en nazorg. Je begrijpt vast dat je hiervoor over een aantal competenties moet beschikken. In willekeurige volgorde, denken wij dat je in ieder geval nodig hebt:

Een afgeronde HBO-opleiding richting, Informatica, Technische Computerkunde of iets vergelijkbaars;

Interesse in moderne software-omgevingen en methoden;

Affiniteit met hardware is een pré;

Een goed analytisch vermogen; je weet wáár het probleem ligt en kunt hiervan de oorzaak vaststellen;

Een goed inlevingsvermogen; niet alleen in de techniek, maar ook in mensen;

Affiniteit met project- en procesmatig werken; een echte teamplayer;

Een conceptueel denkvermogen; je kunt op systeemniveau oplossingen bedenken;

Een proactieve houding, je denkt en handelt in oplossingen, je weet theorie en praktijk te combineren.

Image

Wat ga je doen?

Onderhouden en doorontwikkelingen van onze Sport & Play app en web applicatie

In teamverband verder bouwen aan data intelligentie in onze wirelessvalue.online omgeving

Incidenteel klantspecifieke oplossingen ontwikkelen

Jij zorgt ervoor dat onze klanten tevreden zijn door het op tijd opleveren van kwalitatief goede applicatiesoftware

Wireless Value

Wireless Value ontwikkelt al decennialang draadloze meetsystemen voor betrouwbare informatieoverdracht. Wij geloven in de kracht en waarde van draadloos meten. Meer inzicht betekent meer kansen om te optimaliseren én meer kansen om verspilling tegen te gaan. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Het is onze overtuiging dat draadloos meten de wereld veiliger, gezonder en duurzamer maakt. De resultaten tonen aan dat dat ook echt het geval is.

Image

Met een team van specialisten werken wij dag in dag uit aan de ontwikkeling van meetsystemen waarmee bedrijven hun processen kunnen optimaliseren. Onze producten zijn niet alleen feilloos. Ze zijn ook duurzaam in ontwikkeling én duurzaam in gebruik. De behuizingen zijn gemaakt van 100 procent gerecycled materiaal dat tegen een stootje kan en lang meegaat. Wij gaan voor kwaliteit.

Neem contact op
we horen graag van je.

Profile Photo

Jelle Smedes

jelle@QSXL.com

Naam is verplicht

Email is verplicht

Telefoon is verplicht


LinkedIn link of CV is verplicht

Loading...