Company Logo Triolite

Customer Success Manager

Utrecht

Lees Meer Solliciteer

JOUW UITDAGING

Ben jij onze ambitieuze Customer Succes Manager? Dat zou jij zomaar kunnen zijn als je met gemak projecten kan coördineren, nieuwsgierig bent naar nieuwe ontwikkelingen en vooral plezier wil hebben in je nieuwe job. QSXL (oefen even op de naam voordat je met ons in gesprek gaat) is uitgegroeid tot dé specialist op recruitment sourcing. Dat is een mix van recruitment en direct marketingcampagnes. Volgens kenners de manier om in de huidige krappe arbeidsmarkt vacatures in te vullen en dat merken wij. Daarom hebben wij jou nodig.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
> 20
betrokken collega's
4
vestigingen
> 100
opdrachten per jaar

Wat ga je doen

Garandeer onze klanten tevredenheid tijdens hun hele reis met QSXL

Werk nauw samen met het sales- en sourcing team van QSXL

Eerste aanspreekpunt voor onze klanten

Bewaak de uitvoering en tijdlijnen van de campagnestrategie en stuur bij, communiceer of adviseer waar nodig

Samen met het sales- en sourcingteam breng je onze aanpak en technologie naar een hoger niveau

JOUW COLLEGA'S

QSXL heeft kantoren in Utrecht, Oldenzaal, Durban (Zuid-Afrika) en Zilina (Slowakije). In Utrecht maken wij deel uit van de Dotslash Campus met 200 andere start en scale-ups. Je hebt bij ons de keuze om remote te werken maar we vinden het ook belangrijk om elkaar regelmatig te zien. Wij zijn een internationale hechte, groeiende organisatie van professionals waar vrijheid en eigen verantwoordelijkheid belangrijke waarden zijn. Daardoor heb je ook veel invloed op je eigen ontwikkeling en die van QSXL.

Profile Photo

Bas Hudepohl

"QSXL is met recht het meest innovatieve (internationale) search & sourcing bedrijf in de recruitment branche, een sector die momenteel zo snel veranderd, maar aan de andere kant ook nog ‘traditioneel’ is. Wij brengen volledige doelgroepen in kaart en komen ook nog eens 1-op-1 in contact met kandidaten. Met een volledig meetbaar proces dragen wij echte innovatieve en effectieve oplossingen aan bij onze klanten. Voel je welkom en neem gerust contact op voor een nadere kennismaking."

LinkedIn
Profile Photo

Alessa Boer

"Ik ben nu één jaar werkzaam bij QSXL en naast de opdrachten voor klanten houd ik me bezig met de marketingactiviteiten. De diversiteit van in het werk en de vrijheid die je krijgt maakt het werken bij QSXL erg leuk. We zijn remote en digitaal ingesteld en toch werken we weer nauw met elkaar samen. Een prettig werkklimaat met veel humor op zijn tijd!"

LinkedIn
Profile Photo

Lenka Strašíková

"Afgestudeerd in mediamatics kwam ik via via in contact met QSXL. Ik heb net de opleiding tot searcher afgerond en wordt nu al uitgedaagd om verder te denken en mijn mediamatic kennis in te zetten"

LinkedIn
Profile Photo

Viktor Hamran

"11 jaar geleden als student begonnen in de flexibele schil van QSXL. Daarna gebleven en inmiddels run ik het search center in Zilina en train ik alle searchers. De open en platte organisatie bevallen mij heel erg goed"

LinkedIn
Profile Photo

Renáta Darnayová

"Als Search Specialist werk ik ruim 2 jaar jaar bij QSXL. Op ons kantoor in Zilina (Slowakije) werk ik samen met 15 andere collega searchers, developers, en data specialisten. Searchen naar kandidaten is een echt ‘beta’ vak. Elk dag leer ik weer meer over de onbegrensde mogelijkheden van het internet in de zoektocht naar gekwalificeerde en geinteresseerde kandidaten."

LinkedIn
Profile Photo

Ike Hoppenbrouwer

"Sinds twee jaar werk ik bij QSXL. Niet meer in het traditionele W&S of recruitment, maar ben echt met de nieuwste ontwikkelingen binnen recruitment bezig. Alles is datagedreven en inzichtelijk voor de klant, dus geen vage constructies. Het is (nog) een klein team in Nederland, dus ik krijg veel ruimte om mee te denken in alle ontwikkelingen. En met de beste searchers in Slowakije die het zoekwerk doen, kan ik me bezig houden als Consultant bij de klant."

LinkedIn

WIJ BIEDEN

Vrijheid in aanpak, werklocatie en tijdsplanning. Kinderen thuis of naar school brengen, geen probleem.

Zelfstandige en dynamische rol met volop mogelijkheden om te groeien, waarbij we je alle steun en middelen bieden om je werk zo goed mogelijk te doen.

Nauw samenwerken met een team van consultants en search specialisten.

Internationale werkomgeving en opdrachten van internationale, MKB en familiebedrijven.

Goed salaris, laptop en telefoon van de zaak

Wat neem je mee

Een afgeronde MBO+ of HBO opleiding

Coördineren zit in jouw DNA

Je hebt goede communicatievaardigheden en hebt een commercieel gevoel

Je bent analytisch, klantgedreven, hebt oog voor detail en gevoel voor humor

Oja naast Nederlands is knowledge of the English language useful because not everyone speaks Dutch

Image

Over ons

Een Sourcing Center of Excellence, een kennis hub. Dat willen wij voor onze klanten zijn. Een unieke gedreven club mensen die klanten exact weten te vertellen wie hun doelgroep is en hoe zij deze doelgroep moeten interesseren voor een vacature of carrière bij onze klant. En dat alles volledig meetbaar, transparant en ondersteunt met onze eigen tooling.

Daarmee opereren wij op het snijvlak van intelligente search algoritmen, data analyse, marketing en verleiding om te zorgen dat onze klanten het beste talent kunnen blijven aantrekken. Want talent is geen commodity meer, je zult er iets voor moeten doen. Steeds meer organisaties ervaren dat en maken daarom gebruik van onze expertise.

Lees meer op www.qsxl.com.

Image

Locaties

Ons hoofdkantoor staat in de cloud, wat moet je tenslotte met een hoofdkantoor? Dat neemt niet weg dat wij veel waarde hechten aan samenwerken en elkaar fysiek ontmoeten. Daarom hebben wij twee hubs in Nederland, één in Slowakije en één in Zuid-Afrika waar je heel prettig, samen, kunt werken

GEÏNTERESSEERD?
LAAT HIER JE GEGEVENS ACHTER OF STUUR ME EEN WHATSAPP BERICHTJE.

Profile Photo

Alessa Boer

QSXL
0683550133
boer@qsxl.com

Naam is verplicht

Email is verplicht

Telefoon is verplicht

Loading...