Company Logo Triolite

Field Service Engineer

Borne

Lees Meer

Jouw uitdaging

Gulimex groeit en is op zoek naar een nieuwe collega Field Service Engineer!

In deze veelzijdige rol ben jij verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden en repareren van meetapparatuur bij onze klanten door heel Nederland. Of het nu gaat om mechanische werkzaamheden of het opsporen en verhelpen van storingen, jij bent de expert die het werk grotendeels zelfstandig kan uitvoeren.

Wij vinden de werk-privé balans erg belangrijk en denken graag met jou mee wat voor jou het best werkt in deze rol. Ontdek meer over deze functie als monteur in de sectoren van Food Service & Retail, Food Industry en Medisch & Pharma.

3
Sectoren
+ 60
Medewerkers
+ 500
Unieke producten
Image
Image
Image

Wat ga je doen

Installeren en onderhouden van met name meet-, lekdetectie- en vision apparatuur.

Uitvoeren van kalibraties op klantlocatie.

Je werkdag start vanaf je huisadres en we zien je graag ongeveer 2x per maand op ons kantoor in Borne voor reflectie en training.

Image

Jouw collega’s

Leon Baan

Leon Baan

Manager Service & Operations

Als trotse medewerker van Gullimex (Manager Service & Operations) kan ik met enthousiasme delen waarom ik voor dit bedrijf heb gekozen en waarom mijn ervaring hier zo geweldig is. Ik werk hier altijd met veel plezier en kan zeggen dat er enorm veel uitdagingen zijn die mijn professionele groei stimuleren. Als manager heb ik de kans gekregen om leiding te geven aan een toegewijd team van professionals en samen hebben we indrukwekkende resultaten behaald. Wat Gullimex echt bijzonder maakt, is de positieve en ondersteunende sfeer onder collega's. Het voelt als een hechte gemeenschap, waarin iedereen elkaar aanmoedigt en ondersteunt om het beste uit zichzelf te halen. Ik ben trots om deel uit te maken van dit team en ik kan met volle overtuiging zeggen dat Gullimex een fantastische plek is om te werken voor iedereen die op zoek is naar uitdaging, groei en een geweldige werkomgeving.

Vincent Schmidt

Vincent Schmidt

Projectmanager / Werkvoorbereider

Bij Gullimex werken is een fantastische ervaring. Het bedrijf hecht veel waarde aan de groei en ontwikkeling van zijn medewerkers, wat blijkt uit mijn persoonlijke reis. Nadat ik zonder enige werkervaring van het voetbalveld af kwam, ben ik begonnen bij Gullimex om werkervaring op te doen, en na bijna 6 jaar heb ik niet alleen 2 officiële diploma's behaald, maar ook verschillende afdelingen doorlopen wat mij veel bagage en ervaring heeft opgeleverd. Momenteel werk ik als Projectmanager, wat mij continu uitdaagt en een schat aan nieuwe leerzame momenten biedt.

Leon Baan

Noah Brummelhuis

Field Service Engineer

Ik ben Noah Brummelhuis, 21 jaar en sinds januari 2023 werkzaam bij Gullimex als Field Service Engineer. Bij Gullimex werken is een super ervaring. Het is een bedrijf waar gemotiveerde en leuke mensen werken. Werken bij Gullimex maakt het leuk, omdat je bij veel mooie klanten komt, elke dag anders is en een leuke team collega’s om je heen hebt. Gullimex geeft mij de mogelijkheid om mijn opleiding te combineren met mij studie. Hierdoor kan ik hetgeen ik in theorie leer, direct in praktijk brengen. Lijkt het jou leuk om het Field Service Engineer te komen versterken, ik vertel je graag meer!

Wat wij bieden

Je werkt veelal in een prettige en schone werkomgeving waarbij er weinig fysiek zware arbeid hoeft te worden verricht.

Goed gereedschap is het halve werk; vanzelfsprekend word je goed uitgerust met de nodige middelen zoals een compleet uitgeruste bedrijfsauto, laptop, iPad, werkkleding en telefoon.

We kennen een goede pensioenregeling en een winstuitkering (afhankelijk van bedrijfsresultaat).

Een baan bij een groeiende en ambitieuze organisatie, waar je veel vrijheid krijgt om invulling te geven aan je werkzaamheden.

Groei betekent voor ons ook dat er altijd ruimte is voor overleg en verbetering, we vinden het belangrijk dat iedereen hieraan bijdraagt.

Bij ons worden leermomenten gedeeld en successen samen gevierd, we streven als organisatie naar een familiecultuur.

Salaris tussen € 2.750 - € 4.000 o.b.v. 40 uur per week

Extra vergoedingen voor consignatiediensten (1x per 6 weken) en uiteraard een goede regeling voor overuren en overnachtingen.

Image

Wat wij zoeken

Afgeronde technische opleiding op MBO-niveau

Theoretische en praktische meet- en controletechnieken is een pré

Tekeningen kunnen beoordelen

Beheersing van de Engels in woord en geschrift is een pré

Gullimex

Gullimex is een gerenommeerde leverancier van hoogwaardige meetinstrumenten en registratiesystemen. Wij zijn actief in de Benelux en Duitsland, met een hoofdkantoor in Borne (NL) en een vestiging in Erpe-Mere (B) en Sudern (D). Gullimex is als marktleider actief in de sectoren Food Service & Retail, Food Industry en Health & Pharma. Met onze oplossingen dragen wij bij aan kwaliteitsborging en -verbetering bij klanten. Kijk voor meer informatie op gullimex.com.

Image

INTERESSE? OF BEHOEFTE AAN MEER INFO?
LAAT HET ONS WETEN!

Profile Photo

Ike Hoppenbrouwer

Recruiter a.i.
06 286 971 20
hoppenbrouwer@qsxl.com

Naam is verplicht

Email is verplicht

Telefoon is verplicht

Loading...