Company Logo Triolite

Sales Manager Sustainability

Lees Meer

Jouw uitdaging

Grunbeck groeit! Op dit moment zijn wij op zoek naar een gedreven en ambitieuze salesmanager voor onze waterbehandelingsinstallaties. Met onze systemen maken we drinkwater of grondwater geschikt voor procestechniek, koeling, verwarming, reiniging en nog veel meer!

Als salesmanager binnen Grünbeck ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe markten en het verkopen van onze innovatieve waterbehandelingsinstallaties wereldwijd. We zoeken een ervaren manager met een passie voor duurzaamheid en een hands-on mentaliteit. Kan jij ons verder helpen aan een duurzamere wereld?

Image

Wat ga je doen?

Ontwikkelen van nieuwe markten, uitbouwen bestaande markten en het wereldwijd verkopen van onze innovatieve waterbehandelinginstallaties

Het opstellen van offertes en het afsluiten van contracten met klanten

Het opstellen van verkoopstrategieën en het geven van presentaties

Bezoeken van beurzen en netwerkbijeenkomsten

Samenwerken met interne afdelingen zoals technische ondersteuning en productontwikkeling

Ongeveer 25% van je tijd ben je op reis om klanten te bezoeken en afspraken te maken

Collega’s

Twee collega’s aan het woord
Profile photo

Nick

Mijn naam is Nick. Ik heb een achtergrond als Chemisch technoloog in de richting van procestechniek. Ik ben mijn carrière begonnen bij Norit X-flow, een producent van membranen en systemen voor de waterbehandeling, als procesengineer en groeide snel door tot salesmanager. In 2004 maakte ik de overstap naar LC Packaging waar ik als ondernemer een startend bedrijf in verpakkingen opbouwde. In 2013 zocht ik een nieuwe uitdaging om de kennis van water te combineren met het ondernemen. Deze uitdaging vond ik bij Grünbeck Wasseraufbereitung GmbH en startte in 2013 Grünbeck Waterbehandeling B.V.. Grünbeck is al > 70 jaar een toonaangevende speler in de waterbehandeling en richt zich met name op duurzaamheid.

Profile photo

Ingrid

Mijn naam is Ingrid, 25 jaar oud, meer dan een jaar werkzaam bij Grünbeck, en helemaal mijn draai gevonden in dit dynamische, jonge en groeiende bedrijf. Begonnen als marketeer, al snel mijn takenpakket uitgebreid, een kenmerk voor Grünbeck. Ruimte voor groei en ontwikkeling, doen waar je passie ligt. Daarom ben ik mij meer gaan focussen op personeel, gecombineerd met marketing, strategie en niet onbelangrijk, informele activiteiten met ons team. Een divers takenpakket bij een bedrijf waar geen dag hetzelfde is.

Wie ben jij?

Een afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau in een technische richting

Minimaal 3 jaar ervaring met internationale verkoop in een vergelijkbare markt

Goede communicatievaardigheden en een commerciële instelling

Bereid om regelmatig te reizen (1 week per maand)

Passie voor duurzaamheid

Wat wij bieden

Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Werken bij een klein team binnen een grote organisatie met een informele en open werksfeer.

Veel ruimte om je te ontwikkelen

Elke vrijdag broodjes van de zaak

Elke vrijdag een borrel met collega’s

Over Grünbeck

Grünbeck is al ruim 70 jaar een succesvolle onderneming op het gebied van waterbehandeling. Het hoofdkantoor (met de productie) is gevestigd in Höchstadt a/d Donau (Zuid-Duitsland). Sinds 2013 zitten ze met een kantoor in Oldenzaal, vanuit waar ze de Nederlandse markt bedienen.

Grünbeck Nederland is een jonge, enthousiaste en ambitieuze organisatie waar collegialiteit, waardering en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Het is een zeer veelzijdige baan binnen ons kleine en gezellige team. Je zult je niet snel vervelen en gaat bovenal met plezier naar je werk!

Image

Neem contact op
we horen graag van je.

Profile Photo

Ike Hoppenbrouwer

Recruiter a.i.
06 286 971 20
hoppenbrouwer@qsxl.com

Naam is verplicht

Email is verplicht

Telefoon is verplicht


Loading...