Company Logo Triolite

Projectmanager / commissioning engineer

Lees Meer

Jouw uitdaging

Als commissioning engineer / projectleider bij Grünbeck houd jij je bezig met het functioneel testen van de diverse waterbehandelingsinstallaties . Je bent verantwoordelijk voor het organiseren, plannen en uitvoeren van de technische inspecties zodat de installatie in bedrijf gesteld kan worden. Jouw bevindingen leg je vast in rapportages, waarmee jij ervoor zorgt dat doorontwikkeling op maat mogelijk is.

Om installaties te testen en de goedkeuring te kunnen geven fungeer jij als de schakel tussen klant en collega’s. Jij stemt de voortgang af met de klant, waarmee jij ervoor zorgt dat alles volgens planning verloopt en deadlines / kpi’s behaald worden. In dit traject houd jij de kwaliteit scherp in het oog en zorg je ervoor dat de normen behaald worden tijdens inspecties. Vervolgens ga jij in samenwerking met de eindgebruiker de waterbehandelingsinstallatie in bedrijf stellen.

Onze installaties worden wereldwijd ingezet. De bereidheid om regelmatig naar het buitenland te reizen is dan ook noodzakelijk.

Image

Wat ga je doen?

Testen van waterzuiveringsinstallaties

Opsporen van eventuele problemen of gebreken

Opstellen van diverse rapportages

Waarborgen van de kwaliteit binnen gestelde deadlines

Collega’s

Collega’s aan het woord
Profile photo

Nick

Mijn naam is Nick. Ik heb een achtergrond als Chemisch technoloog in de richting van procestechniek. Ik ben mijn carrière begonnen bij Norit X-flow, een producent van membranen en systemen voor de waterbehandeling, als procesengineer en groeide snel door tot salesmanager. In 2004 maakte ik de overstap naar LC Packaging waar ik als ondernemer een startend bedrijf in verpakkingen opbouwde. In 2013 zocht ik een nieuwe uitdaging om de kennis van water te combineren met het ondernemen. Deze uitdaging vond ik bij Grünbeck Wasseraufbereitung GmbH en startte in 2013 Grünbeck Waterbehandeling B.V.. Grünbeck is al > 70 jaar een toonaangevende speler in de waterbehandeling en richt zich met name op duurzaamheid.

Profile photo

Koen

Mijn naam is Koen. Door mijn bachelor in Hydrology en Milieukunde heb ik eind 2022 de overstap gemaakt van bronbemaling/grondwaterzuivering naar chemische waterbehandeling bij Grünbeck. Een specifieke sector met meer aandacht voor chemie en engineering. Binnen Grünbeck bekleed ik de functie projectmanager voor ultra-puur water(UPW) units die gebruikt worden voor PEM-Electrolysers. Ik houd mij voornamelijk bezig met het begeleiden, organiseren en troubleshooten bij klanten van onze units, zowel fysiek op locatie als remote. Onze units staan en worden voornamelijk naar de VS, APAC en Europa verscheept. Flexibel zijn en snel schakelen hoort dan ook bij mijn takenpakket. Het eerste half jaar stond voornamelijk in het teken van kennis op doen binnen Grünbeck. De laatste maanden heb ik on site in Azië al enkele keren de klant te hulp gestaan met het inbedrijfstellen van onze units en wederom mijn takenpakket met de functie commissioning engineer verbreed. Door de specialistische kennis en collegiale achterban heb ik mijzelf snel kunnen ontwikkelen in mijn huidige rol binnen het bedrijf. Grünbeck waardeert je inzet en geeft veel vrijheid binnen de werksfeer. Ik vul mijn dagen bijna altijd zelf in, mits ik niet in het vliegtuig zit.

Profile photo

Ingrid

Mijn naam is Ingrid, 25 jaar oud, meer dan een jaar werkzaam bij Grünbeck, en helemaal mijn draai gevonden in dit dynamische, jonge en groeiende bedrijf. Begonnen als marketeer, al snel mijn takenpakket uitgebreid, een kenmerk voor Grünbeck. Ruimte voor groei en ontwikkeling, doen waar je passie ligt. Daarom ben ik mij meer gaan focussen op personeel, gecombineerd met marketing, strategie en niet onbelangrijk, informele activiteiten met ons team. Een divers takenpakket bij een bedrijf waar geen dag hetzelfde is.

Wat wij bieden

Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Werken bij een klein team binnen een grote organisatie met een informele en open werksfeer.

Veel ruimte om je te ontwikkelen

Flexibiliteit en vrijheid om je werkzaamheden zelf in te delen

Werken op locatie in o.a. Frankrijk, Nieuw-Zeeland en Vietnam

Elke vrijdag een borrel met collega’s

Image
Image

Wie ben jij?

Wij kunnen je natuurlijk van alles leren, maar enige ervaring is handig. Daarom hebben we een paar functie-eisen:

Je hebt een technische opleding afgerond, bijvoorbeeld WTB, Mechinical engineering of vergelijkbaar;

Je hebt enige ervaring in een vergelijkbare rol;

Je vindt het leuk om werkzaamheden uit te voeren in het buitenland;

Je hebt een positieve instelling en aanpakkersmentaliteit. Bent creatief, oplossings- en resultaatgericht en hebt een gezonde dosis zelfvertrouwen;

Het is een pré als je kennis hebt van PLC-, SCADA-, en/of HMI systemen, en een goede beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal.

Image
Image

Over Grünbeck

Grünbeck is al ruim 70 jaar een succesvolle onderneming op het gebied van waterbehandeling. Het hoofdkantoor (met de productie) is gevestigd in Höchstadt a/d Donau (Zuid-Duitsland). Sinds 2013 zitten ze met een kantoor in Oldenzaal, vanuit waar ze de Nederlandse markt bedienen.

Grünbeck Nederland is een jonge, enthousiaste en ambitieuze organisatie waar collegialiteit, waardering en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Het is een zeer veelzijdige baan binnen ons kleine en gezellige team. Je zult je niet snel vervelen en gaat bovenal met plezier naar je werk!

Image

Neem contact op
we horen graag van je.

Profile Photo

Jelle Smedes

jelle@qsxl.com

Naam is verplicht

Email is verplicht

Telefoon is verplicht


LinkedIn link of CV is verplicht

Loading...