Company Logo Triolite

E-commerce IT implementation specialist

Utrecht

Lees Meer

Jouw uitdaging

Weet jij hoe je (e-commerce) verzendoplossingen zo kan integreren, met de juiste interfaces, zodat we kunnen voorzien in de verzend behoefte van de klant? En wil jij bijdragen aan de beste klantbeleving? Dan zijn wij op zoek naar jou!
> 6400
Klanten
15
Depots
± 1100
Voertuigen

Jij realiseert en test geïntegreerde (e-commerce) verzendoplossingen ten behoeve van de samenwerking tussen de klant en GLS. Denk hierbij aan integraties zoals Magento, Shopify, Lightspeed, WooCommerce, Picqer, SendCloud, NShift als wel met directe API-koppelingen. En alle andere platformen! Dit heeft als doel om op een laagdrempelige, persoonlijke en professionele manier te voorzien in de verzendbehoefte van de klant én de GLS standaard; of we nu 50 pakketten of 5.000 pakketten per dag versturen. Je hebt dan ook veelvuldig - nationaal en internationaal - contact met collega’s en externen (klanten, carrier integrators, leveranciers van (e-commerce) verzendoplossingen.

Je maakt onderdeel uit van de afdeling Customer Implementation en je werkt nauw samen met de afdeling Sales, IT Development en Operations. Je rapporteert aan de Director Sales Support and Major Accounts.

Image
Image
Image

Taken

  • Je zorgt voor een naadloze e-commerce integratie tussen de klant en GLS;
  • Je coördineert de voortgang van klant implementaties en stuurt bij waar nodig;
  • Je zorgt dat klanten meegaan in het lifecycle management van GLS;
  • Je bent nauw betrokken bij het ontwikkelen van nieuwe nationale of internationale producten/services;
  • Je onderhoudt contact met ‘carrier integrators’ ten aanzien van het up-to-date houden van de product/service portfolio.

Enkele collega’s

Profile photo

Wouter Baas

IT director

GLS is volop in beweging en groeit hard. Het is een geweldige ervaring om onderdeel uit te maken van het team dat nu de structuren voor de toekomst neerzet, om elke dag kansen te zien én te pakken. Samen gaan we voor groei!

Profile photo

Jasper Schenkhuizen

Information Security Manager (interim)

Als Information Security Manager bij GLS sta ik centraal in de organisatie en heb ik te maken met veel verschillende afdelingen. Ik denk mee, adviseer, bouw mee en leid op. Daarnaast heb én krijg ik de vrijheid die past bij een kleiner nationaal bedrijf, maar tegelijkertijd ook de ondersteuning en expertise die passen bij een groot internationaal bedrijf. We werken veel samen met andere landen. In deze rol werk je aan een grote diversiteit aan initiatieven zoals Zero Trust, XDR, en Secure Development. Daardoor is dit een ontzettend leuke en zeer uitdagende functie. Afgelopen jaren heeft GLS flinke stappen gezet op het gebied van informatiebeveiliging - om er de komende jaren nog flinke scheppen bovenop te doen!

Profile photo

Laura Geerts

Assistent Manager HR

Waarom ik graag bij GLS werk, is omdat… GLS een dynamisch bedrijf waar vernieuwende ideeën & initiatieven worden gewaardeerd. Door de hands-on mentaliteit en informele cultuur zijn er korte lijnen om te schakelen. Met een vleugje nieuwsgierigheid, assertiviteit en persoonlijke inbreng kan je impact maken waar je je ook in de organisatie bevindt! Daarnaast maak ik onderdeel uit van de groep young professionals (YOPRO’s) binnen GLS. Met deze groep heb ik meerdere sessies per jaar gericht op netwerken, van elkaar leren en fun.

Wat wij zoeken

Een dynamische rol binnen een informele en groeiende organisatie, waarbij veel ruimte is voor persoonlijke inbreng en creativiteit. Het tonen van ondernemerschap wordt bij GLS gesteund en gewaardeerd. We zijn ambitieus en daarom wordt persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling gestimuleerd en doorgroeimogelijkheden zijn aanwezig. Daarnaast ga je samenwerken met de leukste collega’s!

Natuurlijk hoort hierbij een salaris en een aantrekkelijk secundair arbeidsvoorwaardenpakket. Denk hierbij aan een opleidingsbudget, reiskostenvergoeding/thuiswerkvergoeding, telefoon, laptop, collectieve pensioenregeling en uitzicht op een vast dienstverband.

Wat breng je mee?

Je hebt een afgeronde HBO opleiding;

Je hebt kennis van (e-commerce) verzendoplossingen zoals API's, SQL, interfacing, plugins;

Je hebt affiniteit met logistieke processen en ervaring met operationele, commerciële en IT gerelateerde vraagstukken;

Je hebt een klantgerichte instelling en je bent communicatief zeer vaardig in zowel Nederlands als Engels.

Image

GLS

Pakketten bezorgen van mens tot mens, met zorg en aandacht, dat is waar we goed in zijn. GLS Nederland is een van de meest toonaangevende logistieke dienstverleners in Nederland. Vanuit onze 15 locaties in Nederland bezorgen we ieder jaar miljoenen pakketten vol ambities, dromen en hoop bij talloze ontvangers. Bij GLS Nederland werken wij volgens de vier P's: Positief, Persoonlijk, Professioneel en Proactief. Deze waarden dragen wij breed uit door de gehele organisatie. Het is de basis van ons succes en geeft ons richting voor de toekomst. Ruimte voor eigen inbreng, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling staan bij GLS centraal. Samen gaan we voor kwaliteit!

Image

Neem contact op
we horen graag van je.

Profile Photo

Sidney Hiele

+31 6 52 50 65 22
hiele@qsxl.com

Naam is verplicht

Email is verplicht

Telefoon is verplicht


Loading...