Company Logo Triolite

Senior Project Manager

Oldenzaal

Lees Meer

Wat ga je doen

Bij Europastry zijn we constant in beweging, 24/7. Als Senior Project Manager draag je de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling en uitvoering van technische projecten. Jij speelt een cruciale rol in het ondersteunen van de productieorganisatie, bij het realiseren van de productiedoelen, waarbij je met het productieteam onderzoek doet naar machines, apparatuur, energievoorzieningen en utilities. Uit de resultaten draag je verbeterpunten aan, stelt hiervoor de budgetten op en bewaakt deze, zodat alle activiteiten binnen het vastgestelde budget gerealiseerd worden.

1987
Jaar van oprichting
24
Fabrieken voor de productie in de Verenigde Staten en Europa
33
Verkoopkantoren in Amerika, Azië en Europa
1215 MM
Netto omzet in 2022

Wat wij zoeken

 • HBO/HTS opleiding in een technische richting, bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek of vergelijkbare technische opleiding.
 • Enkele jaren werkervaring in een technische functie in de food, food processing, machinery, packaging of vergelijkbare productieomgeving.
 • Affiniteit in het ontwerpen van constructieplannen voor machines en gebouwen.
 • Sterk ontwikkeld analytisch vermogen.
 • Gevoel voor financiën en budgetten.
 • Communiceert uitstekend in zowel een technische als een niet-technische omgeving.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Je bent in staat jouw kennis te delen en hebt overtuigingskracht.
Image

Taken

 • Verantwoordelijk voor het managen van project engineering activiteiten op het gebied van uitbreiding, vernieuwing en vervanging voor de plant in Oldenzaal.
 • Opstellen, presenteren en uitvoeren van technische haalbaarheidsstudies die voldoen aan de gestelde randvoorwaarden qua budget, kwaliteit, tijdsplanning en communicatie.
 • Adviseren en ondersteunen bij rendementsverbeteringsprojecten.
 • Bijdragen aan de verdere productieoptimalisatie, met name op technisch gebied, in samenwerking met diverse disciplines binnen het bedrijf.
 • Aanvragen van offertes bij leveranciers, prijsvoorstellen uitwerken en aanbevelingen doen m.b.t. Leverancierskeuzes.
 • Rapporteren aan de Site Director van de plant in Oldenzaal.
Image

Over ons

Europastry is een bakkerij opgericht in 1987 in Spanje. Sinds 2014 hebben wij drie locaties in Nederland, namelijk in Beuningen, Oldenzaal en Steenbergen. We werken met duizenden collega's dagelijks aan diverse heerlijke producten. Dit doen wij zodat u uw gasten kan verwennen met o.a. croissants, donuts, cristallino brood, pastel de nata's, pizza's en andere specialiteiten. Al onze producten vriezen wij direct na productie in, om de kwaliteit zo te waarborgen.

Europastry Group

Europastry is marktleider in de sector van bevroren brooddeeg. Al meer dan 30 jaar bieden we de beste bakkerijproducten aan, op basis van een strategie die de traditie van meester-ambachtslieden als richtlijn, combineert met innovatie om de heerlijkste waren te ontwikkelen. Vandaag bieden we onze producten en ervaring in de bakkerijwereld aan in meer dan 80 landen over de hele wereld, via onze 22 fabrieken en 33 verkoopkantoren.

Europastry zet haar medewerkers op de eerste plaats om samen te werken aan een duurzame toekomst. Door verantwoord te ondernemen en te innoveren willen we de béste zijn in de wereld van donuts, popdots, crodots, berliner, croissants, brownies, muffins, American Cookies en brood. Dat alles doen we volgens deze drie pijlers:

Image

Image
Image
Image Image

Neem contact op
we horen graag van je.

Profile Photo

Bas Hudepohl

06 207 270 46
bas@qsxl.com

Naam is verplicht

Email is verplicht

Telefoon is verplicht


Loading...