Company Logo Triolite

Logistiek administratief medewerk(st)er

(32-40 uur)

Zevenaar

Lees Meer

Jouw werkzaamheden

Ben jij degene die het overzicht houdt van alle logistieke werkzaamheden binnen ons bedrijf?

Als logistiek administratief medewerker ben je samen met je collega’s (5) binnen het Bedrijfsbureau verantwoordelijk voor het in goede banen leiden en beheren van de orderstroom. Dit houdt o.a. in dat je de binnenkomende orders digitaal verwerkt, de knelpunten oplost en alle communicatie betreffende transporten verzorgd. Je houdt de order van binnenkomst tot uitgaan onder controle met als doel de verwachtingen van de klant te overtreffen.

Ons bedrijf is de afgelopen jaren hard gegroeid en deze groei zet zich de komende periode door. Om deze reden ga je ook data analyseren. Hierbij kun je denken aan:

 • Transport optimalisatie
 • De productiviteit van de interne processen meten
 • Meedenken in de ontwikkelingen van het bedrijf, met name in het automatiseren

Een aantal van je andere werkzaamheden:

 • Het controleren en verrijken van orders
 • Je bewaakt levertijden van uitgaande zendingen door middel van intensief contact met onze transporteurs
 • Je bent het eerste aanspreekpunt binnen de expeditie
 • Je werkt mee aan de verbetering van de huidige werkprocessen en waar nodig introduceer je nieuwe processen
 • Faciliteren van bedrijfsmiddelen

Samenvattend ben je de onmisbare schakel tussen de interne afdelingen Inkoop, Klantenservice, Verkoop en Logistiek en externe partijen.

Kun jij deze uitdaging aan? Deze kwalificaties helpen

 • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal mbo werk- en denkniveau bij voorkeur richting logistiek
 • Je bent vaardig met geautomatiseerde systemen en het is een pré indien je ervaring hebt met het bedenken en uitvoeren van verbeterprocessen
 • Je van nature een enthousiaste, motiverende en zelfstandig werkende collega die onder druk de kwaliteit weet te bewaken
 • Je bent stressbestendig, communicatief vaardig en je weet overzicht te houden. Op een drukke dag kunnen meerdere personen tegelijk iets van je willen, op dat moment moet je de rust kunnen bewaren en op een professionele wijze communiceren
 • Door je inzicht in processen, mensen en logistiek weet je het beste uit jezelf halen
 • Je zet graag je schouders ergens onder, ziet werk liggen en pakt zaken zelfstandig makkelijk op
 • Office (waaronder Excel) heeft geen geheimen voor jou
 • Werken in wisselende diensten is voor jou geen probleem! (Werktijden zijn tussen 06:00 & 20:30)
 • 24 – 40 uur beschikbaar per week

Wat kunnen we je bieden

Dagelijks doen wat je leuk vindt en de kans krijgen om daar steeds beter in te worden. Daar word je toch blij van! We streven naar een vast dienstverband, startend met een tijdelijke overeenkomst welke bij goed functioneren in de toekomst omgezet kan worden naar een onbepaalde tijd dienstverband.

Een prima salaris. Afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring word je ingeschaald als logistiek administratief medewerker in de cao Hibin (Handel in bouwmaterialen).

Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan 25 vakantiedagen en 12 Atv-dagen o.b.v. een fulltime dienstverband, een goede CAO én natuurlijk een prettige werksfeer, met elke week een vrijmibo in onze gloednieuwe kantine met balkon.

Image

Een van je collega’s aan het woord

Profile photo

Daan Nijenhuis

Manager Procesbewaking en Projecten

Ruim 2,5 jaar geleden begonnen bij De Isolatieshop waar geen dag hetzelfde is, het bedrijf groeit zo ontzettend snel wat het enorm uitdagend maakt. Het inbrengen en vervolgens uitvoeren van nieuwe ideeën of projecten maakt het voor mij de ideale baan. Er is ontzettend veel ruimte voor eigen inbreng en een gezamenlijke drive om stappen te maken.

Albert van Hamond

Manager Procesbewaking & Klantenservice

Sinds 1 jaar werkzaam binnen de Isolatieshop en sinds een paar maanden verantwoordelijk voor de afdelingen Procesbewaking & Klantenservice.Isolatieshop is een dynamisch bedrijf wat nog volop in de groei zit waardoor er ontzettend veel uitdagingen en kansen zijn.Dagelijks is het een leuke puzzel om alles de deur uit te krijgen en dit geeft ontzettend veel energie wanneer dit lukt. De Afdelingen Procesbewaking & Klantenservice staan hierin centraal en werken dagelijks samen met interne en externe klanten om dit voor elkaar te krijgen. En wat nog belangrijker is, dit gebeurt elke dag met veel humor en gezelligheid!

Wie zijn wij?

Wij zijn De Isolatieshop. Een jonge, snelgroeiende onderneming uit Zevenaar die zich compleet toelegt op het leveren van duurzame en betaalbare isolatiematerialen. De sfeer binnen de organisatie is te typeren als informeel en met korte communicatielijnen. Humor is een belangrijk aspect binnen de organisatie.

Het assortiment bestaat uit zowel A-keus en B-keus materiaal, maar ook outlet-partijen en ons eigen unieke maatwerk (wij verlijmen en zagen ons eigen isolatiemateriaal). Het meeste wordt direct uit voorraad geleverd. Mede hierdoor zijn wij gespecialiseerd in het snel leveren van passende oplossingen voor ieder isolatievraagstuk aan particulieren en bedrijven.

Image

Ben jij de persoon die wij zoeken?

Voldoe je aan bovenstaande beschrijving, stuur dan je CV met motivatie naar werkenbij@deisolatieshop.nl.

De Isolatieshop

De Isolatieshop B.V. is een groothandel en online retailer in isolatiematerialen. Naast de handelstak beschikken wij ook over een productietak voor maatwerk-producten, hierdoor kunnen wij snel en adequaat inspelen op de isolatiebehoefte van onze klanten. De klanten variëren van particulier tot en met de zakelijke klant, waarbij we de komende jaren vooral groei verwachten bij onze zakelijke klanten. De Isolatieshop onderscheidt zich onder andere door haar grote mate van voorraad, kwaliteit en kennis. Dit doen we op de Nederlandse, Belgische en Duitse markt. Voor een groot gedeelte via onze webshops, maar ook offline via telefonisch advies, een afhaalbalie en onze buitendienstmedewerkers.

Zie ook: www.isolatiemateriaal.nl

Image
30 +
Vrachtwagens per dag
200000 +
Orderregels per jaar
1800 +
Producten

Onze producten

De Isolatieshop biedt oplossingen (op maat gemaakt waar nodig) voor verschillende isolatie toepassingen, te weten:

Muurisolatie | Dakisolatie | Vloerisolatie | Kruipruimte isolatie | HSB | Garage isolatie | Geluidisolatie

Image

Kom in contact met ons
We kijken ernaar uit om van jou te horen!

Profile Photo

Barbara Albers

HR Manager
werkenbij@deisolatieshop.nl

Solliciteer op vacaturesite

Solliciteer Bekijk alle vacatures
Loading...