Company Logo Triolite

Junior Recruitment Consultant

Hengelo

Jouw Uitdaging

Het vinden van de juiste technici bij de juiste vacatures, daar gaat het om! CTS bemiddelt in de bouw, installatietechniek, machinebouw en industrie. Geen koude verkoop maar aandacht voor de mens, de juiste kandidaat op de juiste plek. Hoe? Dat laten we graag aan jou over!

Maar naast hard werken moet er ook ontspanning zijn, toch? Wij gaan voor de juiste balans. Zo proosten we uiteraard op onze successen en hebben we elke dag een gezamenlijke lunch. Even bijpraten, lachen, potje biljart met een biertje op vrijdagmiddag horen er zeker ook bij.

Image
20 %
Op projectbezoek
10 %
Klantgesprekken
20 %
Sollicitatiegesprekken
30 %
Telefoon en mail
20 %
Administratie
25 %
Een gezonde dosis plezier

FUNCTIE EISEN

Zes redenen waarom wij zo goed matchen!

Je hebt een afgeronde HBO-opleiding

Waarschijnlijk heb je nog (bijna) geen ervaring in de arbeidsbemiddeling, maar je bent leergierig en staat open voor opbouwende feedback

Je weet je commerciële kant perfect te combineren met je sociale kracht

Je hebt een gezonde dosis ambitie en staat stevig in je schoenen, klaar om elke uitdaging aan te gaan

Jij geniet van de vrijheid om je werk op jouw manier te kunnen doen

De uitdaging ga jij ‘all-in’ aan en je deinst niet terug voor de bijbehorende administratieve zaken

Image

Waarom kies jij voor CTS?

Een goed salaris (indicatie € 2.200-2.800 bruto per maand) en de kans om hierin snel te groeien. Je kunt bovendien rekenen op een interessante bonusregeling

Aandacht voor jou. We zien je graag slagen in je job. Volop aandacht dus voor opleidingen, een strak inwerktraject en persoonlijke ‘coaching on the job’

Zonder telefoon en auto van de zaak wordt het lastig zaken doen. Dus die krijg je van ons

Elke dag gezamenlijk lunchen en een wandeling in de 6e versnelling. Regen? Dan een potje biljart of de sjoelbak op tafel.

En natuurlijk af en toe uit eten of een borrel drinken om samen onze successen te vieren. Daar houden we ook van!

TAKEN

  • Een belangrijk deel van de dag spoor je de beste talenten op. Van werkvoorbereiders tot engineers en projectleiders. Je nodigt kandidaten uit op kantoor om kennis te maken en kijkt welke vacature echt bij iemand past.
  • Wat je werk vooral leuk maakt is het afwisselende contact met onze mensen. Even op projectbezoek, een rondgang door de fabriek of bouwplaats, of een uitgebreide evaluatie samen met de opdrachtgever.
  • Bemiddelen is ons niet vreemd, we doen dit al sinds 1997. Je start dus in een warme markt, maar nieuwe klanten blijven natuurlijk altijd welkom. In deze afwisselende functie ga je geregeld op bedrijfsbezoek en blijf je nieuwe contacten maken.
  • CTS is klaar om te groeien en verwelkomt je graag als onze Recruitment Adviseur in haar team, het liefst als fulltimer (40-uur), maar 32 uur is ook bespreekbaar.
  • Ons doel is succes maar we gaan nooit voor de snelle winst. CTS staat voor samenwerken, we gaan er samen voor en hopen dat jij hier ook blij van wordt!
Image

Groei gezond mee

Neem je graag initiatief? Perfect. Het bruist hier van de ideeën, die van jou zijn ook welkom! Met je salaris en arbeidsvoorwaarden zit je goed, we werken met de CAO voor het Bakkersbedrijf. Fit en blij blijf je ook bij ons. Wat dacht je van bedrijfsfitness, een collectieve ziektekostenverzekering en een mooie reiskostenregeling?

Image

Balans werk en privé

Bij Europastry staan we geen seconde stil. Er wordt 24/7 gewerkt! Afdelingen als Productie, Logistiek en Maintenance hebben daarvoor hun eigen shifts. Plezier in je werk en een goede balans tussen werk en privé vinden we belangrijk. Daarom hebben we goed nagedacht over een slimme, effectieve en duurzame opzet van onze ploegensystemen. Als medewerker word je zo ingezet dat je optimaal tot je recht komt en de productie zo efficiënt mogelijk is.

Image

Pak die lekkere baan met kansen!

Image

Wij maken de wereld elke dag iets schoner, leuker én lekkerder. Help jij ons mee?

Wil jij een baan met écht lekkere kansen? Solliciteer, groei mee met Europastry en kom diepgevroren bakproducten van topkwaliteit maken! Als toonaangevend Europees bakkersbedrijf zijn we in 2015 gestart in Oldenzaal. Inmiddels hebben wij ook productielocaties in Beuningen en Steenbergen. En nu staan we om jou te springen!

Starter zonder ervaring of vakbekwaam operator? Iedereen met interesse in techniek kan bij ons het vak leren, als je maar wilt. We zijn druk bezig onze droom te realiseren. Die lekkere dynamiek biedt jou verrassende loopbaankansen. We staan bepaald niet stil, dus je komt hier sneller een stap hoger en je initiatief is welkom. Jouw mening en talent tellen!

Collega’s

Profile Photo

Ramon Bloo

Recruitment consultant

Ik ben Ramon Bloo, 27 jaar en woon in Raalte. Sinds vorig jaar werk ik met veel enthousiasme bij CTS. Je bent eigenlijk recruiter en accountmanager in één. Het draait hoe dan ook om mensen. Met mijn toeristische achtergrond bleek dit dé functie waarin ik kan knallen. En dat had ik van tevoren niet zo bedacht. Bij CTS kijken we hoe we talenten verder kunnen helpen in hun carrière. In dit proces leer je veel mensen en bedrijven kennen, heel leuk om zo aan je eigen netwerk te bouwen. Het werk is afwisselend, waarbij elke dag wel nieuwe leermomenten brengt. Naast hard werken is er ook aan gezelligheid en een grap geen gebrek. Sterker nog, we werken er met zijn allen naar toe om eind dit jaar een weekend te gaan skiën in Ischgl! Kortom, help jij ons groeien en ga jij straks met ons mee?

LinkedIn
Profile Photo

Anne Boudrie

Junior Recruitment Consultant

Tijdens mijn studie bedrijfskunde met de minor HRM ben ik er achter gekomen dat mijn belangstelling ligt bij de kwaliteiten en persoonlijke aspecten van het individu. Het matchen van deze elementen bij de juiste baan en werkomgeving geeft mij energie. Persoonlijke en variërende gesprekken met zowel kandidaat als opdrachtgever maken dat mijn dag voorbij vliegt. Ons open kantoor en prettige werksfeer zorgen ervoor dat de lijnen binnen CTS lekker kort zijn. Samen met de jarenlange ervaring in het vakgebied van directe collega's creëert dit de ruimte en handvaten om jezelf te blijven ontwikkelen bij CTS, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Wil jij ook goed worden begeleid en profiteren van alle kennis die je bij CTS vindt? Reageer dan nu. Leuk om collega’s te worden!

LinkedIn
Profile Photo

Maureen Heuzels

Recruitment Consultant

Hoi! Ik ben Maureen, 30 jaar en woonachtig in Haaksbergen. Inmiddels werk ik alweer 2,5 jaar met veel plezier bij CTS. Met mijn achtergrond in de zorg red ik mij ook prima als adviseur / consultant. Graag wil ik iets voor een kandidaat betekenen en dat is ook precies waar CTS voor staat. We doen ons best om de juiste match te maken en krijgen daar ook de tijd en ruimte voor. Werken in een klein team met vrijheid past bij mij. Ik kan zelf mijn prioriteiten stellen binnen mijn functie. Er heerst een gezellige sfeer en we weten als team wat we aan elkaar hebben. Meedenken met elkaar, zaken afstemmen en elkaar feedback kunnen geven. Samen ben je trots op de geboekte resultaten! En zit het even tegen? Dan zijn we een luisterend oor voor elkaar. Wil je ook deel uitmaken van dit enthousiaste en betrokken team? Je bent van harte welkom!

LinkedIn

Over ons

CTS is actief als intermediair en werkgever in de bouw, installatietechniek, machinebouw en industrie. Voor zowel technische talenten als opdrachtgevers in deze sectoren zijn wij hét gespecialiseerde adres. Wij bieden nieuwe vacatures op startersniveau maar ook voor de ervaren professional die zijn sporen inmiddels ruimschoots heeft verdiend.

Meer weten? Je vindt ons op: www.ctsengineering.nl

Neem contact op
we horen graag van je.

Profile Photo

Anne Boudrie

06-83 87 57 71
anne@qsxl.com

Naam is verplicht

Email is verplicht

Telefoon is verplicht


Loading...