Company Logo Triolite

Generatie Z

Donderdag 11 mei

14:00 - 17:00 uur

Europastry, Oldenzaal

Lees Meer

Bijeenkomst Vakgroep HRM

Op donderdag 11 mei organiseert de vakgroep HRM van Innofood een interessante bijeenkomst. Thema dit keer is Generatie Z!

Deze bijeenkomst is ook interessant voor de leden van de vakgroep Operations, R&D en Commercie.

Image

Generatie Z

Dit zijn jongeren die geboren zijn tussen 1995 en 2010. Een generatie die opgroeit in een volledig digitale wereld waar ze gewend zijn aan een constante bevrediging van behoeften. Een generatie die uitgroeit tot de grootste en meest diverse generatie die er is. Hiermee vormt deze groep jongeren een belangrijke doelgroep voor bedrijven en merken. Maar wat is er nou zo speciaal aan deze generatie en wat kenmerkt hen? Bastiaan Neurink, Founder at SWYPR en tevens Senior Adviseur Digitale Marketing van het ROC van Twente, gaat ons hierover alles vertellen.

Image

Spreker - Bastiaan Neurink

Wat leuk dat je erbij bent op 11 mei! Dat betekent dat je interesse hebt in de eerste generatie die een leven zonder internet niet kent. Een generatie die zowel online als offline opgroeit. Een generatie die een hele andere kijk op de wereld heeft, of toch niet? In mijn huidige werk heb ik veel met jongeren te maken en hun (online) belevingswereld. Ik heb recent onderzoek gedaan naar de jongeren in de regio Twente en ga jullie meenemen in de jongerencultuur. Je krijgt een antwoord op: wat beweegt ze, wat zoeken ze en wat hebben ze van jou nodig als potentiƫle werkgever?

Image Image

Europastry

Wij zijn dit keer te gast bij Europastry in Oldenzaal. Europastry is marktleider in de sector van bevroren brooddeeg. In Oldenzaal wordt dagelijks gewerkt aan diverse heerlijke producten zoals croissants en donuts. Karen Kuipers (HR Manager) en B.J. Hudepohl (Operations Director) zullen ons alles vertellen over Europastry en de sterke groei die zij momenteel doormaken.

Image
Image
Image

Programma

  • 13:30 Inloop met koffie en wat lekkers
  • 14:00 Start programma
  • 14:00 - 14:30 Karen Kuipers en B.J. Hudepohl, Europastry
  • 14:30 - 15:30 Bastiaan Neurink, Generatie Z
  • 15:30 - 16:15 Rondleiding
  • 16:15 - 17:00 Gelegenheid tot netwerken met hapje en drankje
  • 17:00 Einde
Image

Neem contact op
we horen graag van je.

Profile Photo

Bas Hudepohl

06 207 270 46
bas@qsxl.com
Loading...