Company Logo Triolite

Bijeenkomst O&K vakgroep

23 juni 2022

Vanaf 15:30 uur

Taste Trends

Programma
  • Presentatie trends door Euroma
  • Eerst brainstorm samen met chef-kok Barry Willemse. Wat voor een gerechtje kunnen we maken met jullie producten voor het Innofood event, wat past in het thema "The Taste of Tomorrow"?
  • Rondleiding nieuwe fabriek Euroma
Image

Donderdag 23 juni 2022

Vanaf 15:30 uur

Ravensburgstraat 4, 8028 PZ Zwolle
klik hier voor route

Euroma

Euroma ontwikkelt zich continu op gebied van trends en innovaties in food. Daarbij hebben ze veel aandacht voor het gedrag van de consument, ze vertalen deze naar relevante inzichten. Met deze kennis inspireren ze partners op het gebied van product- of smaakontwikkeling. Het is dit vermogen om trends en inzichten effectief en creatief te vertalen naar nieuwe producten of concepten, waaraan ze hun imago danken als vooruitstrevende partner op het gebied van natuurlijke smaakoplossingen.

Image

Om te weten te komen op welke manier consumenten omgaan met foodproducten, gebruiken ze de cijfers en inzichten van onderzoekbureaus zoals MetrixLab, Mintel en IRI. Daarnaast hebben ze de nodige kennis van consumentengedrag in huis, omdat Euroma zelf ook actief is in consumentenproducten. Ze volgen toonaangevende foodplatforms op de voet en nemen deel aan vooraanstaande events en beurzen. Ook doen ze inspiratie op in de hipste winkels en restaurants die bekend staan om hun bijzondere smaaksensaties. En ze laten hun met regelmaat inspireren door trendbureau's zoals Bloom.

Omdat Euroma actief is in veel verschillende segmenten, hebben ze een brede kennis opgebouwd in uiteenlopende categorie├źn. Zo combineren ze hun kennis en inzichten uit de diverse categorie├źn tot interessante inzichten op het gebied van smaak.

Image
Loading...