Service Engineer
‘Hygiene with IQ’

Read More

HYGENIQ is op zoek naar een gedreven allround Service Engineer om onze klanten in Zuid-West Nederland en België te bedienen. Ben je een echte aanpakker, nauwkeurig en heb je een goed technisch inzicht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als allround Service Engineer bestaan je werkzaamheden grotendeels uit:

  • Het installeren en controleren van onze geavanceerde apparatuur en machines voor professionele reinigingsinstallaties.
  • Verhelpen van storingen. Je draait tevens op regelmatige basis mee in onze 24/7 storingsdienst.
  • Het helpen van onze klanten met gebruiksadviezen voor de optimalisatie van de reinigingsprocessen en een perfect eindresultaat.
  • Het bijhouden van gewerkte uren, verbruikte materialen en bestellen van materiaal/onderdelen.

Collega’s

Marcel Noordman

Accountmanager

HYGENIQ is geschikt voor enthousiaste mensen met ambitie. Ik ben binnen een jaar tijd doorgegroeid van service engineer naar accountmanager. Bij HYGENIQ staan ze open voor eigen ideeën en ondersteunen in persoonlijke ontwikkeling.

Joyce Roelofsen

Marketeer

When you change the way you look at things, the things you look at change.
HYGENIQ is een snel groeiend bedrijf en staat voor alles wat belangrijk is in de toekomst voor onze planeet. Ik vind het een eer dat ik hier deel van uit mag maken en met het bedrijf mee mag groeien. Als young professional is dit een prachtig bedrijf om te werken! Een dag bij HYGENIQ is nooit hetzelfde.

Louise Faasen

Sales Support

HYGENIQ is een organisatie met veel ambitie om te groeien en er is ruimte voor het inbrengen van nieuwe ideeën. Het is erg leuk om hier aan mee te werken. Daarnaast heerst er een gezellige sfeer en werken we met een gemotiveerd team.

Raymond Witvliet

National Account Manager

Eén dag niet gelachen, is één dag niet geleefd....
Vanaf moment één kwam ik terecht in een warm bad, er heerst een gezonde combinatie van presteren & humor. Ik krijg veel vertrouwen vanuit het bedrijf en krijg de vrijheid die ik nodig heb om zowel mijn zakelijke alsmede persoonlijke doelen te halen.
Image

Wie zoeken we?

Je bent een Service Engineer, die technisch goed is onderlegd! Zelfstandig kunnen werken, improvisatietalent en klantgerichtheid zijn voor deze functie eveneens belangrijk. Om deze functie tot een succes te maken vragen wij:

  • MBO-opleiding op het gebied van elektrotechniek of vergelijkbaar (opleiding en/of werkervaring).
  • In het bezit van rijbewijs B(E).
  • Computervaardigheden: met name Word, Excel en Outlook.
  • Ervaring in de installatie van professionele reinigingsinstallaties en/of doseerapparatuur is een pré.
  • Beheersing van de Franse taal in woord en geschrift is een pré.

Onze producten

Het is onze missie om uitstekende reinigings- en onderhoudsproducten te ontwikkelen en te produceren op een authentieke duurzame basis, in een markt waar nog veel gevaarlijke en milieubelastende chemicaliën worden gebruikt. We gebruiken de combinatie van biobased (groene) componenten en innovatieve technologieën om onze baanbrekende oplossingen te ontwikkelen. Baanbrekend, omdat het effectief, innovatief en snel biologisch afbreekbaar is. En onze producten zijn vriendelijk voor alles behalve vuil. Er zijn geen CLP-pictogrammen (gevaartekens) nodig op de verpakking en er is geen persoonlijke beschermingsuitrusting vereist.

We hebben een compleet assortiment aan producten die we leveren aan bijvoorbeeld; groothandels, ziekenhuizen, schoonmaakbedrijven, eindklanten en talloze bedrijven in de horeca.

PRODUCT VAN HET JAAR 2020

Dit jaar is HYGENIQ verkozen tot winnaar van het label: “Gekozen product van het jaar 2020”. in de categorie schoonmaakproducten. Een consumentenpanel van 250 huishoudens heeft de HYGENIQ-schoonmaakproducten uitgebreid thuis getest en daaruit werd duidelijk dat de producten van HYGENIQ zeer innovatief, effectief en duurzaam zijn. Daarnaast werden ze ook beoordeeld op de verpakking en labels.

Wat bieden wij?

Een gepassioneerd team waarvan het dagelijkse plezier net zo belangrijk is als het werk zelf.
Een prettige bedrijfscultuur waar betrokkenheid, ondernemerschap en samenwerken centraal staan.
Ruimte voor eigen initiatief en professionele ontwikkeling.
De mogelijkheid om deel uit te maken van één van de baanbrekende en snelgroeiende bedrijven in Nederland waarvan het DNA "Groen, Veilig & Schoon" is.
Een fulltime functie van 40 uur per week, een goed salaris met 25 vakantie- en 13 adv-dagen en een uitstekende pensioenregeling.

HYGENIQ
NEXT GENERATION CLEANING

HYGENIQ is een fabrikant van groene en ecologische schoonmaakproducten. Als bedrijf voelen we ons verantwoordelijk om de planeet zo goed mogelijk door te geven.

HYGENIQ wil deze verantwoordelijkheid op zich nemen en een belangrijke bijdrage leveren met onze producten. Het is dan ook onze missie om uitstekende reinigings- en onderhoudsproducten te ontwikkelen en te produceren op een authentieke duurzame basis, in een markt waar nog veel gevaarlijke en milieubelastende chemicaliën worden gebruikt.

Met onze circulaire producten streeft HYGENIQ naar een toekomst waarin iedereen bijdraagt aan een schonere wereld, de wereld die we met trots kunnen doorgeven aan toekomstige generaties. Door de manier waarop we schoonmaken te veranderen, veranderen we de toekomst van onze planeet.
www.hygeniq.com

sustainability

NEEM CONTACT OP
We horen graag van je.

Image

Duco Bergboer

06 429 541 73
bergboer@QSXL.com


Loading...