Company Logo Triolite

Marketing Manager Nederland

's-Hertogenbosch

Lees Meer

JOUW UITDAGING

Vanaf het moment dat Gynzy werd opgericht, is het onze droom geweest om een positieve invloed te hebben op het onderwijs over de hele wereld. We hebben onderwijsproducten ontwikkeld waar leraren en leerlingen van houden en die ze elke dag gebruiken. Onze basis is Gynzy, een webbased programma waarmee leerkrachten het meeste uit hun interactieve whiteboards kunnen halen.

Hoewel we internationaal aan de weg timmeren, blijft Nederland onze thuismarkt, waar we marktleider zijn. Ook hier hebben we een grote uitdaging om onze positie verder te verstevigen en onze aanvullende diensten te verkopen. Als marketing manager bouw je verder aan het Gynzy merk in Nederland. Je bent verantwoordelijk voor alle activiteiten in de marketing funnel en vertaalt onze strategie en doelstellingen naar succesvolle Marketing- en communicatie campagnes. Daarnaast stuur je een team van 6 collega’s aan.

WIJ BIEDEN

 • Kies je werkdagen en -uren
 • Werk thuis en op kantoor
 • Flexibel betaald verlof
 • Dagelijks gratis kantoorlunch met collega's
 • Te gekke teamactiviteiten
 • Pensioen plan
 • Wekelijkse meditatie en yoga momenten (optioneel)
 • Gevulde koelkast en bier van de tap
Image

Wij zijn Gynzy

Wij staan voor innovatie in het basisonderwijs en doen er alles aan om de leerkracht te ondersteunen met onze digitale oplossingen. Het interactieve whiteboard is een ongelooflijk waardevol hulpmiddel in de klas. Veel leraren vinden ze echter moeilijk en tijdrovend om te gebruiken. Daarom hebben we, in nauwe samenwerking met docenten, Gynzy ontwikkeld. Een webgebaseerd programma waarmee docenten het maximale uit hun interactieve whiteboards kunnen halen. Maar daar stopten we niet - we hebben het tot onze missie gemaakt om leraren de tijd te geven om weer les te geven.

Vanuit ons sfeervolle centraal gelegen kantoor in hartje 's-Hertogenbosch ontwikkelen wij educatieve software en dit doen wij met een enthousiast team van 75 mensen. Onze organisatie bestaat uit een mix van meerdere specialisten op het gebied van software development, onderwijskunde, contentontwikkeling, design, sales, marketing en support.

Wij gaan de grens over om nog meer leerkrachten blij te maken. Dit betekent meer landen, meer leerkrachten en dus ook meer collega's!

Als Gynzianen houden we de kernwaarden elke dag scherp voor ogen. De kernwaarden zijn belangrijk en helpen ons om een bedrijfscultuur te creëren waar iedereen elke dag plezier aan beleeft.

Happy teachers, happy kids

In alles wat we doen staan leerkrachten en kinderen voorop!

Creating magic together

We kunnen alleen succesvol zijn als we het als team samen doen!

Hard work, good times

We geloven dat hard werken gepaard moet gaan met heel veel plezier!

Be bold, stay gold

Heb lef, blijf trouw aan jezelf!

Be humble but proud

We staan met beide benen op de grond maar zijn trots op wat we doen!

EEN PAAR VAN JE COLLEGA'S

anne marie kraal

Anne-Marie Kraal

CRM Marketeer

Met je hoofd in de wolken en beide benen op de grond. Zo zou ik werken bij Gynzy omschrijven; een nuchter bedrijf met enorme ambities en de juiste mensen en mentaliteit om deze ambities ook waar te maken. Bij Gynzy werken betekent elke dag met een ontzettend betrokken team bouwen aan een groeiend bedrijf waarbij je alle ruimte krijgt om je eigen ideeën tot uitwerking te brengen.

LinkedIn
gynzy colleague

Sjoerd Groot

Marketing Lead

Impact maken, zowel als marketeer als voor de maatschappij dat is wat werken als marketeer bij Gynzy bijzonder maakt. Elke dag werken 100.000 leerkrachten en 1,6 miljoen kinderen met Gynzy. Wij als marketing team helpen leerkrachten door ze in elke stap van de Customer Journey te inspireren en te overtuigen. Dat proces is volop in ontwikkeling, dus kansen genoeg om jouw steentje bij te dragen.

LinkedIn

WIE BEN JIJ

 • Je werkt al minstens 7 jaar in de marketingwereld en customer journeys en marketing automatisering hebben nauwelijks nog geheimen voor je
 • Je werkt vanuit data en weet dit als geen ander te lezen en interpreteren
 • Je hebt een brede kennis van online marketing
 • Je hebt ervaring bij een bedrijf opgedaan met een SaaS product
 • You can communicate fluently in English en ook in het Nederlands.
 • En als laatste vinden wij het ook fijn als je al een paar jaar een team hebt aangestuurd
Image

Geinteresseerd?
NEEM CONTACT OP!

Profile Photo

Alessa Boer

Corporate Recruiter a.i.
0683550133
alessa.boer@qsxl.com

Naam is verplicht

Email is verplicht

Telefoon is verplicht


Loading...