Company Logo Triolite

Growth Marketing Manager

's-Hertogenbosch

Lees Meer

JOUW UITDAGING

Vanaf het moment dat Gynzy werd opgericht, is het onze droom geweest om een positieve invloed te hebben op het onderwijs over de hele wereld. Gynzy is een snelgroeiend educatief tech bedrijf. Ons SaaS product wordt dagelijks gebruikt door meer dan 100.000 leerkrachten en 1,6 miljoen leerlingen in het basisonderwijs. Inmiddels zijn we marktleider in Nederland, maar liggen er nog volop kansen om te groeien, zowel in nieuwe klanten als in de verkoop van extra diensten.

Als Growth marketing manager ben je van A tot Z verantwoordelijk voor de marketingactiviteiten in Nederland en lever je een belangrijke bijdrage aan commercieel succes. Een team van specialisten staat klaar om jouw als marketeer te helpen succesvol te zijn in jouw markt. Dat betekent dat jij je volledig kunt richten op het plan, het budget en de realisatie daarvan om Gynzy succesvol te laten groeien.

JOUW KRACHT LIGT IN

 • Het bedenken van de optimale mix van offline en online marketing kanalen
 • Je weet handig gebruik te maken van alle beschikbare middelen en bent in staat om met creatieve ideeën het verschil te maken
 • In elke fase van de marketing funnel weet jij de juiste acties te nemen om gebruikers de juiste ervaring te geven
 • Het continu testen en valideren en daarna vertalen van data naar inzichten, wat je gebruikt om meer nieuwe gebruikers kennis te laten maken met Gynzy, te converteren en te activeren.

Hiervoor werk je nauw samen met de Country manager Nederland, het centrale marketing team en andere specialisten in het commerciële team Nederland. Dit is dé kans om eigenhandig te bouwen aan het succes van Gynzy.

Image

WIJ BIEDEN

 • Kies je werkdagen en -uren
 • Werk thuis en op kantoor
 • Flexibel betaald verlof
 • Dagelijks gratis kantoorlunch met collega's
 • Te gekke teamactiviteiten
 • Pensioen plan
 • Wekelijkse meditatie en yoga momenten (optioneel)
 • Gevulde koelkast en bier van de tap
Image

Wij zijn Gynzy

Wij staan voor innovatie in het basisonderwijs en doen er alles aan om de leerkracht te ondersteunen met onze digitale oplossingen. Het interactieve whiteboard is een ongelooflijk waardevol hulpmiddel in de klas. Veel leraren vinden ze echter moeilijk en tijdrovend om te gebruiken. Daarom hebben we, in nauwe samenwerking met docenten, Gynzy ontwikkeld. Een webgebaseerd programma waarmee docenten het maximale uit hun interactieve whiteboards kunnen halen. Maar daar stopten we niet - we hebben het tot onze missie gemaakt om leraren de tijd te geven om weer les te geven.

Vanuit ons sfeervolle centraal gelegen kantoor in hartje 's-Hertogenbosch ontwikkelen wij educatieve software en dit doen wij met een enthousiast team van 75 mensen. Onze organisatie bestaat uit een mix van meerdere specialisten op het gebied van software development, onderwijskunde, contentontwikkeling, design, sales, marketing en support.

Wij gaan de grens over om nog meer leerkrachten blij te maken. Dit betekent meer landen, meer leerkrachten en dus ook meer collega's!

Als Gynzianen houden we de kernwaarden elke dag scherp voor ogen. De kernwaarden zijn belangrijk en helpen ons om een bedrijfscultuur te creëren waar iedereen elke dag plezier aan beleeft.

Happy teachers, happy kids

In alles wat we doen staan leerkrachten en kinderen voorop!

Creating magic together

We kunnen alleen succesvol zijn als we het als team samen doen!

Hard work, good times

We geloven dat hard werken gepaard moet gaan met heel veel plezier!

Be bold, stay gold

Heb lef, blijf trouw aan jezelf!

Be humble but proud

We staan met beide benen op de grond maar zijn trots op wat we doen!

EEN PAAR VAN JE COLLEGA'S

anne marie kraal

Anne-Marie Kraal

CRM Marketeer

Met je hoofd in de wolken en beide benen op de grond. Zo zou ik werken bij Gynzy omschrijven; een nuchter bedrijf met enorme ambities en de juiste mensen en mentaliteit om deze ambities ook waar te maken. Bij Gynzy werken betekent elke dag met een ontzettend betrokken team bouwen aan een groeiend bedrijf waarbij je alle ruimte krijgt om je eigen ideeën tot uitwerking te brengen.

LinkedIn
gynzy colleague

Sjoerd Groot

Marketing Lead

Impact maken, zowel als marketeer als voor de maatschappij dat is wat werken als marketeer bij Gynzy bijzonder maakt. Elke dag werken 100.000 leerkrachten en 1,6 miljoen kinderen met Gynzy. Wij als marketing team helpen leerkrachten door ze in elke stap van de Customer Journey te inspireren en te overtuigen. Dat proces is volop in ontwikkeling, dus kansen genoeg om jouw steentje bij te dragen.

LinkedIn

WIE BEN JIJ

 • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding in Business, Marketing, Communicatie of soortgelijk
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als (online) marketeer
 • Je werkt vanuit data en weet dit als geen ander te lezen en interpreteren
 • Je hebt een brede kennis van online marketing kanalen en hebt enige ervaring met CMS systemen zoals Wordpress.
 • Je begrijpt de marketing funnel en weet hoe je een goed marketing plan maakt
 • Je hebt professionele kennis van de Nederlandse taal en you can communicate fluently in English.
Image

Geinteresseerd?
NEEM CONTACT OP!

Profile Photo

Alessa Boer

Corporate Recruiter a.i.
0683550133
alessa.boer@qsxl.com

Naam is verplicht

Email is verplicht

Telefoon is verplicht


Loading...