Company Logo

Projectmanager

Enschede

Lees Meer

Jouw uitdaging

Bij Demcon creëren we vaak “one-off” machines die op de mu nauwkeurig werken en werken op de grens van het technisch haalbare, zoals bij het Lighthouse-project. Projecten zijn bij ons nooit hetzelfde. We pakken het altijd als een team op. En voor deze complexe projecten zijn op zoek naar een nieuwe projectmanager binnen ons hightech team. Kan jij ons verder versterken en meewerken aan de mooiste projecten?

11
locaties
1000
collega's
7000
jaar engineering ervaring

Wat ga je doen

Sturing geven aan de inhoudelijke, organisatorische en kwalitatieve aspecten van de projecten.

Overzien van het hele traject van offerte en conceptvorming tot aan realisatie van het project bij de klant.

Bewaken technische voortgang, planning en het budget.

Zorgen voor uitstekende communicatie met zowel de klant als het projectteam

Overzien van knelpunten en hierop schakelen

Jouw collega’s

Profile photo

Kristian Göeken

“Demcon is een van de mooiste technologiebedrijven in de regio Twente. Dit komt door de diversiteit van projecten waaraan wij werken en de marktsegmenten waarin Demcon opereert. In het projectmanagement kennen we verschillende processen, maar binnen deze kaders heb je als projectmanager veel vrijheid om het project op je eigen manier te draaien. Daarnaast kom je regelmatig met nieuwe collega’s in contact en werk je nauw samen in een team. De afwisseling, informele sfeer, ruimte voor ambitie en vrijheid maken mijn werk als projectmanager bij Demcon zo leuk.”

Profile photo

Marco Meijerink

“Bij Demcon begeef je je op het kruispunt van innovatie en realisatie. De projecten beginnen bij een uitvinding, met nieuwe technologie, bij Demcon trekken we dit door naar ontwikkelingen die impact maken. Met onze projecten werken wij naar concrete doelen toe. Het team bestaat uit jonge, enthousiaste collega’s en dit brengt leuke uitdagingen met zich mee. Als projectmanager moet je de realiteit bewaken en zorgen dat er op tijd voldoende ervaring gemobiliseerd wordt. Daarnaast help je hen zichzelf te ontwikkelen, het is mooi om te zien hoe zij zich doorontwikkelen binnen projecten. De combinatie van innovatie en realisatie maakt Demcon uniek en interessant als werkgever.”

Wat wij bieden

Werken aan technisch-complexe, multidisciplinaire projecten die de wereld een beetje beter maken.

Geen project hetzelfde, waardoor er veel afwisseling en uitdaging in je werk ligt. Ook juichen we eigen initiatief toe en je krijgt daar alle ruimte voor.

Via de Demcon Academy kun je opleidingen of cursussen volgen waarmee jij jouw kennis verder kunt ontwikkelen.

Je krijgt 31 vrije dagen en 8% vakantiegeld en een goede pensioenregeling bij Zwitserleven.

We hebben een actieve personeelsvereniging die activiteiten zoals maandelijkse borrels en een jaarlijks weekendje weg organiseert.

Je krijgt een goed salaris passend bij jouw talenten, een laptop en een mobiele telefoon/vergoeding van €30,- per maand.

Image
Image
Image
Image

Wat breng je mee

Een afgeronde technische hbo of wo opleiding en uitgebreide kennis in eigen technisch vakgebied

Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als (technisch) projectleider / projectmanager gericht op development / productontwikkeling

Empathisch vermogen en een enthousiasmerende persoonlijkheid

Vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Image
Image
Image

Over ons

You are our tomorrow.

Jij bent belangrijk. Voor alles dat we willen. Voor alles dat we kunnen. Demcon ontwikkelt technologisch complexe systemen en producten. Die beginnen bij scherpe geesten zoals die van jou. Bij talent waar het hart klopt voor technologie. Bij engineers, operators, projectmanagers en stafmedewerkers die gaan voor zinvol werk. Samen lossen we vraagstukken op voor de maatschappij. Vanuit onze expertises in markten als hightech systems, life sciences & health en smart industry.

Projecten zijn bij ons nooit hetzelfde, maar altijd pakken we ze als een team op. Van tekening tot aan werkend eindresultaat: wij kunnen het, wij doen het. We durven het initiatief te nemen. Onze nieuwsgierigheid is oneindig en brengt ons als team verder. Dus welke rol je bij Demcon ook pakt: jouw impact doet ertoe. Wij rekenen op jouw verbeeldingskracht en je drive om uitdagingen op te pakken.

Voor meer informatie over de verschillende markten, segmenten en projecten:

Bezoek onze corporate site

Wil jij meer informatie?
Laat hier vrijblijvend je gegevens achter voor meer info.

Profile Photo

Ike Hoppenbrouwer

Recruiter a.i.
06 286 971 20
hoppenbrouwer@qsxl.com

Naam is verplicht

Email is verplicht

Telefoon is verplicht


Loading...