Company Logo Triolite

Warehouse Manager

Zevenaar

Lees Meer

Jouw uitdaging

Als Warehouse Manager bij De Isolatieshop ben je verantwoordelijk voor een correcte, efficiënte bedrijfsvoering van de logistieke operatie, de dagproductie en alle activiteiten behoren tot de fysieke goederenstroom binnen het warehouse. Je werkt continu aan verbeteringen van de logistieke operatie. Om dit te bewerkstelligen speelt een juiste afstemming en communicatie met andere afdelingen in de organisatie een cruciale rol.

Daarnaast geef je dagelijkse direct leiding aan twee teamleiders en indirect aan ca. 50 medewerkers. Je weet hen te motiveren om iedere dag samen voor het beste resultaat te gaan. Je bent sterk betrokken bij het realiseren van de doelstellingen en levert tevens een belangrijke bijdrage in de uitvoering van de WMS implementatie, 5S, en kwaliteit- en veiligheidsbeleid.

Nieuwsgierig? Bekijk de JobPage en lees meer over dit mooie bedrijf en deze uitdagende vacature.

De Isolatieshop

De Isolatieshop B.V. is een groothandel en online retailer in isolatiematerialen. Naast de handelstak beschikken wij ook over een productietak voor maatwerk-producten, hierdoor kunnen wij snel en adequaat inspelen op de isolatiebehoefte van onze klanten. De klanten variëren van particulier tot en met de zakelijke klant, waarbij we de komende jaren vooral groei verwachten bij onze zakelijke klanten. De Isolatieshop onderscheidt zich onder andere door haar grote mate van voorraad, kwaliteit en kennis. Dit doen we op de Nederlandse, Belgische en Duitse markt. Voor een groot gedeelte via onze webshops, maar ook offline via telefonisch advies, een afhaalbalie en onze buitendienstmedewerkers.

Zie ook: www.isolatiemateriaal.nl

Image
Image
30 +
Vrachtwagens per dag
200000 +
Orderlijnen per jaar
1800 +
producten

Enkele collega’s

Profile photo

Jan Rijnen

CEO

De Isolatieshop is de afgelopen jaren sterk gegroeid en komt nu in de volgende fase. Dit jaar gaan we onder andere een nieuwe vestiging openen in België. In Nederland zijn we al de grootste speler in de particuliere online markt. We willen in de komende jaren onze positie verder verstevigen. Daarvoor is het nodig dat we onze teams versterken en onze processen verder verbeteren. De Isolatieshop is een jong en dynamisch bedrijf dat denkt in mogelijkheden en waar iedereen betrokken is bij de klant en het bedrijf. Voel je welkom!

Profile photo

Daan Nijenhuis

Logistiek Manager

Ruim 2,5 jaar geleden begonnen bij De Isolatieshop waar geen dag hetzelfde is, het bedrijf groeit zo ontzettend snel wat het enorm uitdagend maakt. Het inbrengen en vervolgens uitvoeren van nieuwe ideeën of projecten maakt het voor mij de ideale baan. Er is ontzettend veel ruimte voor eigen inbreng en een gezamenlijke drive om stappen te maken.

Profile photo

Arjan Mooij

Operationeel Directeur

Ik ben sinds kort aan de slag gegaan als Operationeel Directeur bij de Isolatieshop. Ik heb geen seconde spijt gehad van mijn besluit hier te beginnen. Ik heb hier een club met mensen getroffen die stuk voor stuk gepassioneerd met hun vak bezig zijn en dat met enorm veel energie doen! Erg tof om hier onderdeel van te zijn en samen met hen te bouwen aan onze toekomst. Want dat heeft dit bedrijf; een mooie toekomst. Met alle ontwikkelingen die op de rol staan, kunnen we jou hulp goed gebruiken!

Wat wij bieden

Je krijgt 25 vakantiedagen en 12 ATV- dagen o.b.v. een fulltime dienstverband

Een goed salaris afgestemd op jouw kennis en kunde

Wij maken gebruik van de cao Hibin (Handel in Bouwmaterialen)

Goede werksfeer in een persoonlijke en prettige werkomgeving

Image

Wat ga je doen?

  • Verantwoordelijk voor het optimaal plannen, coördineren en motiveren van het team zodat de doelstellingen op het gebied van kwaliteit, kwantiteit, kosten en leverbetrouwbaarheid worden behaald.
  • Leiding geven aan 2 Sr. teamleiders, indirect aan 2 Jr. Teamleiders logistiek, 2 Jr. Teamleiders Productie en 50 medewerkers indirect.
  • Initiëren, stimuleren en begeleiden van een continu proces van efficiency-verbeteringen van de productie, de logistieke en de technische processen.
  • Coachen van en investeren in medewerkers.
  • Analyseren van logistieke gegevens en deze rapporteren.
  • Zorgdragen voor het verbeteren c.q. handhaven van regels en procedures op het gebied van kwaliteit, arbo, milieu, veiligheid en hygiëne.
  • Nauw samenwerken met de andere collega’s en het improvement team en rapporteren aan de Operationeel Directeur.
Image

Wat wij zoeken

HBO opleiding in een logistieke, bedrijfskundige of technische richting.

Enkele jaren relevante werkervaring in het leiding geven aan een Warehouse, logistieke of productieafdeling.

Team player die werkzaam is in dagdienst en door een daadkrachtige, positieve instelling medewerkers weet te enthousiasmeren en op een hoger niveau kan brengen.

People manager die helder en overtuigend communiceert op diverse niveaus.

Je bent pro-actief, gedreven, overtuigend, flexibel, resultaatgericht en pragmatisch.

Image

Onze producten

De Isolatieshop biedt oplossingen (op maat gemaakt waar nodig) voor verschillende isolatie toepassingen, te weten:

Muurisolatie | Dakisolatie | Vloerisolatie | Kruipruimte isolatie | HSB | Garage isolatie | Geluidisolatie

Image

Kom in contact met ons
We kijken ernaar uit om van jou te horen!

Profile Photo

Bas Hudepohl

Recruiter a.i.
06-207 270 46
bas@qsxl.com

Naam is verplicht

Email is verplicht

Telefoon is verplicht

Loading...