Company Logo Triolite

SEO-specialist

Zevenaar

Lees Meer

Jouw uitdaging

De Isolatieshop is hard aan het groeien. Zo hebben we de laatste jaren hoge ogen gegooid bij de FD Gazellen Awards en klimmen we ieder jaar verder in het klassement van de Twinkle100. De isolatiebranche op zijn kop zetten. Dat is de gedachte waarmee de Isolatieshop in 2010 is begonnen.

Als (technisch) SEO-specialist ben jij verantwoordelijk voor de organische vindbaarheid van onze webshops in Nederland, België en Duitsland. Jij zorgt ervoor dat wij bovenaan de zoekresultaten staan en dat potentiële klanten ons als eerste vinden. Met jouw kennis van (technische) SEO zie jij het als een uitdaging om de concurrentie te slim af te zijn en onze positie als marktleider zo te verstevigen.

Nieuwsgierig? Bekijk de JobPage en lees meer over dit mooie bedrijf en deze uitdagende vacature.

De Isolatieshop

De Isolatieshop B.V. is een groothandel en online retailer in isolatiematerialen. Naast de handelstak beschikken wij ook over een productietak voor maatwerk-producten, hierdoor kunnen wij snel en adequaat inspelen op de isolatiebehoefte van onze klanten. De klanten variëren van particulier tot en met de zakelijke klant, waarbij we de komende jaren vooral groei verwachten bij onze zakelijke klanten. De Isolatieshop onderscheidt zich onder andere door haar grote mate van voorraad, kwaliteit en kennis. Dit doen we op de Nederlandse, Belgische en Duitse markt. Voor een groot gedeelte via onze webshops, maar ook offline via telefonisch advies, een afhaalbalie en onze buitendienstmedewerkers.

Zie ook: www.isolatiemateriaal.nl

Image
30 +
Vrachtwagens per dag
200000 +
Orderregels per jaar
1800 +
Producten

Enkele collega’s

Profile photo

Bart Snijder

Hoofd Marketing & Communicatie

Ik ben ruim vier jaar geleden begonnen bij De Isolatieshop. Als eerste medewerker op de marketingafdeling en ik denk als 12e medewerker in totaal. Het bedrijf was toen al volop aan het groeien en doet dat nog steeds. We zijn nu natuurlijk met veel meer personen, maar de werksfeer is nog die van een kleiner bedrijf. We doen het met z’n allen en iedereen is even belangrijk voor het eindresultaat.

Profile photo

Shaun Gerling

Online Marketing & Communicatie Specialist

De Isolatieshop is een grote speler binnen de niche isolatie en meet zich graag met grote partijen zoals de Hornbach en Gamma. Aan de hand van revelante content, een duidelijke boodschap, en een design dat in lijn is met onze huisstijl, maken wij een onderscheidende impact op de markt.

Binnen De Isolatieshop ben ik werkzaam als marketing- en communicatiemedewerker. Dagelijks houd ik mij bezig met het vergroten van de naamsbekendheid, en de communicatie richting de consument en zakelijke relaties. De communicatie verloopt via verschillende kanalen waaronder de webshop, social media en ons reviewsysteem. Door middel van communicatie kunnen zowel potentiële als bestaande klanten voorzien worden van informatie, advies en ondersteuning. Aan de hand van data en trends maak ik samen met mijn collega’s (product-, CRO-,SEO-, en paid advertising specialist) campagnes op om de naamsbekendheid van De Isolatieshop te vergroten. Op deze manier weet de klant wie wij zijn, wat zij aan ons hebben, en wat wij te bieden hebben.

Profile photo

Jan Rijnen

CEO

De Isolatieshop is de afgelopen jaren sterk gegroeid en komt nu in de volgende fase. Dit jaar gaan we onder andere een nieuwe vestiging openen in België. In Nederland zijn we al de grootste speler in de particuliere online markt. We willen in de komende jaren onze positie verder verstevigen. Daarvoor is het nodig dat we onze teams versterken en onze processen verder verbeteren. De Isolatieshop is een jong en dynamisch bedrijf dat denkt in mogelijkheden en waar iedereen betrokken is bij de klant en het bedrijf. Voel je welkom!

Wat wij bieden

Je krijgt 25 vakantiedagen en 12 ATV- dagen o.b.v. een fulltime dienstverband

Een goed salaris afgestemd op jouw kennis en kunde

Wij maken gebruik van de CAO Hibin (Handel in Bouwmaterialen)

Goede werksfeer in een persoonlijke en prettige werkomgeving

Image

Wat ga je doen?

  • Analyseren van pagina’s / zoektermen met potentie; je houdt dagelijks de zoekwoordprestaties bij, signaleert kansen en optimaliseert de zoekresultatenpagina’s om een zo hoog mogelijke CTR te bereiken.
  • Uitvoeren van zoekwoordenonderzoek met behulp van verschillende tools.
  • Toevoegen / verbeteren van structured data. Je gaat zelfstandig aan de slag met de techniek, content en de autoriteit van onze website.
  • Belangrijke bijdrage leveren aan een optimale, technisch perfecte website (in overleg met onze webbouwer).
  • Monitoren en optimaliseren van web vitals, analyseren en monitoren van nieuwe concepten en prestaties van onze website.
  • Meedenken over het innoveren en verbeteren van onze service.
  • (Her)schrijven van content.
  • Opzetten en uitvoeren van Linkbuilding met als doel om meer bezoekers naar onze website te krijgen en betere vindbaarheid in Google.

Je krijgt in deze functie de vrijheid om jezelf verder te ontwikkelen en nieuwe technieken toe te passen om zo onze positie in de markt verder te versterken. Je komt te werken op onze marketingafdeling, die bestaat (met jou erbij) uit zes medewerkers en één teamleider.

Wat wij zoeken

Je hebt Hbo werk- en denkniveau

Je bent analytisch zeer sterk en resultaatgericht

Je neemt graag initiatief om een idee uit te werken, verder te brengen en/of zelf te realiseren

Je bent creatief: je komt met nieuwe ideeën, die buiten de bestaande kaders liggen

Je hebt minimaal 2-3 jaar aantoonbare ervaring met SEO

Je hebt kennis van HTML, CSS en JavaScript (React JS)

Je haalt veel motivatie uit het resultaat van je werkzaamheden

Je hebt ervaring met tools als Ahrefs, Screaming Frog en Search Console

Image

Onze producten

De Isolatieshop biedt oplossingen (op maat gemaakt waar nodig) voor verschillende isolatie toepassingen, te weten:

Muurisolatie | Dakisolatie | Vloerisolatie | Kruipruimte isolatie | HSB | Garage isolatie | Geluidisolatie

Image

Kom in contact met ons
We kijken ernaar uit om van jou te horen!

Profile Photo

Renate Beijerink

HR Manager
werkenbij@deisolatieshop.nl

Naam is verplicht

Email is verplicht

Telefoon is verplicht

Loading...